Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   "True Blood" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97287)

Windom 20 Nov 2010 19:36

Acum am ajuns la ep. 2, d'aia am si postat secventa cu pocaitii, mi s-a parut una dintre cele mai bestiale de pina acum. And pretty gory stuff goin' on in that basement...:D

dragonfly_drk 10 Dec 2010 21:27

in ultimele zile am vizionat primele 4 episoade din sezonul 3.

i am so disapointed. mai ales acum, despartirea dintre Sookie si Bill e dureroasa, chiar daca el o iubeste si e constrans de imprejurari. nu imi place nici de vampirul nou, ce face cu Tara. sa o lase naibii in pace... :))

acum ma uit la al 5-lea episod. din cate am inteles de aici, incepe revenirea. sper... ca nu imi place deloc cum a inceput. :((

Windom 05 Jan 2011 20:07

O ia pe aratura in sezonul 2, din pacate. Prospetimea s-a dus, a intervenit schematismul, with each episode the vamps are getting more and more pussified. Bate vint de Twatlight. Iar Sookie e mai antipatica ca niciodata. Pacat.

miercuri 05 Jan 2011 22:59

Originally Posted by Windom:

O ia pe aratura in sezonul 2, din pacate. Prospetimea s-a dus, a intervenit schematismul, with each episode the vamps are getting more and more pussified. Bate vint de Twatlight. Iar Sookie e mai antipatica ca niciodata. Pacat.

Hai mai, ca nu-i chiar asa. Sookie si Bill sunt intr-adevar din ce in ce mai neinteresanti, dar pe parcurs se dezvolta atat de bine o gramada de alte personaje. Iar in sezonul 3 exploateaza oarecum mitul varcolacilor nazisti, apar vampiri noi complet psihotici si Eric e mai awesome ca niciodata.

Rapture 05 Jan 2011 23:15

^ahahah, ador scena asta.

Si la sfarsit, "Now it's time for the weather. Tiffany?" :))

dragonfly_drk 06 Jan 2011 00:29

am vazut toate sezoanele si pot sa spun ca al treilea e mult mai intens decat celelalte. un singur lucru ma deranjeaza. asa zisele relatii intre persoanele de acelasi sex. nu sunt chiar gretoase dar sunt cam multe. eu stiu ca e un serial care spune "nu" tabu-urilor. da nici chiar asa, 'domle. in fine... finalul e super misto. il recomand. acuma nu am inteles cand o sa apara urmatorul sezon... :-S chiar nu pot astepta... vreau sa vad ce se va intampla in continuare. chiar daca am impresia ca Sookie nu va mai aparea... sau parca vad ca vom avea o surpriza neplacuta si vreun actor principal va fi schimbat. iar in cazul asta, voi fi foarte dezamagita. spun asta pentru ca asta se intampla in mod normal c serialele bune. la un moment dat, o dau in bara. dar nu avem de ales si asteptam sa vedem.

P.S. am incercat sa vad si "The vampire diaries". multa lume spunea ca e mai bun decat True Blood... no way, nu e. e mult inferior. adica, unde sunt miturile cu vampirii care nu au pot sa iasa ziua afara in soare, etc? (in fond, asta e savoarea si serialului True Blood... slabiciunile vampirilor si incercarea lor de a se perfectiona, incercand sa rezolve aceasta "problema") e un fel de Twilligt cu mai multe efecte. in rest, aceeasi poveste, usor modificata. patetic.

Windom 06 Jan 2011 07:33

Incepe sa ma deranjeze insasi ideea centrala - "integrarea" vampirilor in societate, domesticirea lor. Give me a fucking break. Care mai e farmecul atunci? Vampiri lesinati si castrati precum Godric?(:| Am ajuns la episodul confruntarii cu iehovistii iar modul in care a fost rezolvat conflictul mi s-a parut de-a dreptul penibil. Cred ca a fost cel mai slab episod de pina acum, de unde si gustul amar probabil. Sper sa isi revina cit de cit...

miercuri 06 Jan 2011 12:52

Vampiri lesinati si castrati precum Godric?(:|

Vai, I loved Godric :( Era the perfect Jesus figure si saracu, dupa 3000 de ani, complet satul si plictisit.
Sezonul 3 se axeaza intocmai pe ipocrizia miscarii de integrare, nu se transforma in ceva peace and love bullshit. :D

dragonfly_drk 06 Jan 2011 14:50

nu, din contra... sezonul 3 e de-a dreptul razboi. intre vampiri, intre oameni si vampiri, intre oameni care urasc vampirii si cei care tin cu ei... superb...

miercuri 15 May 2011 23:54

A aparut un promo juicy pentru sezonul 4. Soooo excited, zomg!
http://tv.yahoo.com/true-blood/show/...ideos/25197230
Currently feeling like this:

Sorin87 16 May 2011 12:58

Eu acum scot True Blood, este bun de vazut?:)

MariaMona 16 May 2011 16:06

Noua ne place, ne place place place

Sorin87 16 May 2011 17:57

:D si mie imi place place place place:D

costyn162 13 Jun 2011 10:47

Eu am renuntat sa ma uit la True blood dupa primele 5 episoade cred. Nu stiu voi, dar eu, dupa ce am vazut The vampire diaries , mi se pare un pic fals, erori in regie si calitatea filmarii lasa de dorit. Dintii aia , doamne ce falsi sunt..Limbajul personajelor este cam traditional, spre taranesc:D
Dar, cu Twilight sunt de acord ca nu merita facuta comparatia:Robert Pattinson, the dumbest vampire ever....

dragonfly_drk 13 Jun 2011 12:13

the vampire diaries mi se pare joaca de copii... un fel de twilight in varianta lungita... in schimb, true blood e mai brutal, mai pentru cei care stiu sa aprecieze cu adevarat un serial cu vampiri... cred ca depinde foarte mult si la care serial te uiti prima data. eu m-am uitat la toate seriile true blood si apoi am incercat sa ma uit la the vampire diaries. nu s-a lipit de mine deloc... ba, pot sa spun ca am patit aceeasi chestie. dupa cateva episoade, l-am lasat balta... pentru ca exact aceeasi impresie mi-a lasat-o... un serial plin de falsitate cu un scenariu si o regie care lasa de dorit. prea simplu, prea anemic, prea copilaresc.:)

SoX 23 Jun 2011 17:34

A masurat careva decibelii scosi de tipele ei? Sunt curios mai ales pentru ca imediat dupa prestatia ei, a inceput sa-mi raguseasca sistemul audio.

black_pearl_ 24 Jun 2011 00:20

Originally Posted by SoX:

A masurat careva decibelii scosi de tipele ei? Sunt curios mai ales pentru ca imediat dupa prestatia ei, a inceput sa-mi raguseasca sistemul audio.

O,daa...atat de antipatica mi se pare duduia asta #-o
Ma exaspera cu tipetele ei!
Sper ca in sezonul 4 sa nu mai joace :)) >:)

miercuri 24 Jun 2011 12:04

You guys are no fun.

Windom 24 Jun 2011 12:22

Nu credeam ca se mai termina sezonul 3. Acum 4??? Thanks, but no thanks... Twatlight reloaded.:-q

Diseara incepe Borgia.:D

miercuri 24 Jun 2011 12:51

Nu credeam ca se mai termina sezonul 3. Acum 4??? Thanks, but no thanks... Twatlight reloaded.:-q

Diseara incepe Borgia.:D

You're no fun either. :P

All times are GMT +2. The time now is 00:12.