Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   AVERTISMENT - pentru Kanibalo si alti flooderi. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97188)

alex_il_fenomeno 05 Jul 2010 16:04

Inca nu am vazut filmul , dar sunt sigur ca e foarte bun! :)

Pitbull 05 Jul 2010 16:32

Originally Posted by alex_il_fenomeno:

Iatä un caz cât se poate de clar.
(Din ce topic...? Nici nu mai conteazä.)
L-am adus aici de ureche, sä-l dau ca exemplu.
In sectiunile mele, voi sterge scurt toate mesajele de acest gen.
Propun avertizarea oficialä a acestor tembeloizi autobägäciosi-în-seamä.

L.E.:
Apropo, am avut acum curiozitatea sä mä uit pe "Who is online", si... iatä ce-am väzut:

alex_il_fenomeno 17:04 - Viewing Thread: AVERTISMENT - pentru Kanibalo si alti flooderi.

Deci, respectivul CHIAR se uitase la acest topic, cvasi-simultan cu postarea flegmei în cel de la "Acum pe ecrane"!
Intrucât un asemenea nivel de prostie e cam improbabil, deduc cä a fost curatä sfidare - si cer insistent sä fie avertizat.

Federico 05 Jul 2010 17:17

Eu propun ca dupa ce ficare user nou-inregistrat incepe sa faca parada cu inteligenta si interesul lui in ale filmului dupa primele posturi, sa i se dea o vacanta de o luna, sugerandu-i-se ca in acest rastimp sa ia la rasfoit topicurile si sa-si insuseasca "reperele de baza" , sa se familiarizeze cu genul discutiilor care ar trebui sa existe pe un forum sanatos etc. ( ... sau sa i se permita sa se exprime in continuare - dupa caz) . Pt ca daca e "sarac cu duhul" dar sincer interesat de cinema, cu siguranta nu are nimic de spus, iar nivelului intrebarilor pe care si le-ar pune ii fac fata lejer vechile discutii de pe aici; iar daca nu e, atunci se va duce invartindu-se...

Pitbull 05 Jul 2010 17:44

Mi se pare destul de logic ce que tu dis.

copila_satanista 07 Jul 2010 09:10

alex_il_fenomeno cel fenomenabil strikes again, sa nu mai povestesc ca are acelasi stil si pe mesageria privata #-o

Liviu- 07 Jul 2010 09:22

Si momentan dezgroapa un topic vechi de 4 ani care mai si trebuia inchis pentru ca exista unul cu exact acelasi subiect, mult mai comentat si printre primele de la sectiunea "Animatii". Patetici mai sunt unii...

StefanDo 07 Jul 2010 10:36

i-am dat un avertisment pe privat

Pitbull 07 Jul 2010 11:06

Dacä reactioneazä interesant, sä ne povestesti.

Liviu- 13 Jul 2010 14:59

Sa opreasca cineva fenomenul de prostie :|

Windom 19 Jul 2010 15:15

alexcretu75 face ravagii la Film in general. Astia nu pot sta pe ouale lor la cersit de dvd-uri? Ce plm tot infecteaza forumul?

Pitbull 19 Jul 2010 15:39

I-am sters toate ravagiile.
Mai are la Star-uri, Filme la TV, Animatie, si Condicä.
Sä i le steargä moeratorii de pe-acolo - da' cu grijä; e copil.
(De unde-am citat/parafrazat?)

danonino 23 Jul 2010 08:21

Originally Posted by Federico:

Eu propun ca dupa ce ficare user nou-inregistrat incepe sa faca parada cu inteligenta si interesul lui in ale filmului dupa primele posturi, sa i se dea o vacanta de o luna, sugerandu-i-se ca in acest rastimp sa ia la rasfoit topicurile si sa-si insuseasca "reperele de baza" , sa se familiarizeze cu genul discutiilor care ar trebui sa existe pe un forum sanatos etc. ( ... sau sa i se permita sa se exprime in continuare - dupa caz) . Pt ca daca e "sarac cu duhul" dar sincer interesat de cinema, cu siguranta nu are nimic de spus, iar nivelului intrebarilor pe care si le-ar pune ii fac fata lejer vechile discutii de pe aici; iar daca nu e, atunci se va duce invartindu-se...

dumb idea. Te las pe tine sa iti dai seama de ce ideea e asa de proasta. Daca nu reusesti, iti voi explica. Vei fi primul asupra caruia noua regula va avea efect, o sa ai timp sa citesti cu sfintenie forumul "luminat".

Federico 23 Jul 2010 15:13

Originally Posted by danonino:

Daca nu reusesti, iti voi explica. .

Te rog...

alex_il_fenomeno 24 Jul 2010 17:36

sincer , nici eu inca nu am apucat sa il vad , dar asa , de la prima vedere , pare foarte reusit! ;)

Pitbull 24 Jul 2010 20:16

Originally Posted by Pitbull:

Iatä un caz cât se poate de clar.
(Din ce topic...? Nici nu mai conteazä.)
L-am adus aici de ureche, sä-l dau ca exemplu.
In sectiunile mele, voi sterge scurt toate mesajele de acest gen.
Propun avertizarea oficialä a acestor tembeloizi autobägäciosi-în-seamä.

L.E.:
Apropo, am avut acum curiozitatea sä mä uit pe "Who is online", si... iatä ce-am väzut:

alex_il_fenomeno 17:04 - Viewing Thread: AVERTISMENT - pentru Kanibalo si alti flooderi.

Deci, respectivul CHIAR se uitase la acest topic, cvasi-simultan cu postarea flegmei în cel de la "Acum pe ecrane"!
Intrucât un asemenea nivel de prostie e cam improbabil, deduc cä a fost curatä sfidare - si cer insistent sä fie avertizat.

sincer , nici eu inca nu am apucat sa il vad , dar asa , de la prima vedere , pare foarte reusit! ;)

NU MAI POSTA LABE TRISTE!!!

danonino 27 Jul 2010 19:50

Te rog...

Cum iti dai tu seama care e destept si care nu? Te luam pe tine ca reper?

Ceea ce propui tu e diferit fata de banarea floderilor.

Pitbull 27 Jul 2010 20:07

Te rog...

Si-am VRUT sä-ti spun cä strici orzu pe gâste...!
De - te pui cu Iaurticä?

copila_satanista 21 Sep 2010 21:11

iar invadeaza claudiu-daniel-lugoj :-t

dragonfly_drk 21 Sep 2010 22:23

eu mai vad pe cineva care posteaza in prostie... X(

copila_satanista 21 Sep 2010 22:33

psihologu invadeaza dar macar nu e sec de tot. claudiu lugojanu in schimb arunca cu tampenii peste tot

All times are GMT +2. The time now is 17:50.