![]() |
Inca nu am vazut filmul , dar sunt sigur ca e foarte bun! :)
|
Originally Posted by alex_il_fenomeno:
(Din ce topic...? Nici nu mai conteazä.) L-am adus aici de ureche, sä-l dau ca exemplu. In sectiunile mele, voi sterge scurt toate mesajele de acest gen. Propun avertizarea oficialä a acestor tembeloizi autobägäciosi-în-seamä. L.E.: Apropo, am avut acum curiozitatea sä mä uit pe "Who is online", si... iatä ce-am väzut: alex_il_fenomeno 17:04 - Viewing Thread: AVERTISMENT - pentru Kanibalo si alti flooderi. Deci, respectivul CHIAR se uitase la acest topic, cvasi-simultan cu postarea flegmei în cel de la "Acum pe ecrane"! Intrucât un asemenea nivel de prostie e cam improbabil, deduc cä a fost curatä sfidare - si cer insistent sä fie avertizat. |
Eu propun ca dupa ce ficare user nou-inregistrat incepe sa faca parada cu inteligenta si interesul lui in ale filmului dupa primele posturi, sa i se dea o vacanta de o luna, sugerandu-i-se ca in acest rastimp sa ia la rasfoit topicurile si sa-si insuseasca "reperele de baza" , sa se familiarizeze cu genul discutiilor care ar trebui sa existe pe un forum sanatos etc. ( ... sau sa i se permita sa se exprime in continuare - dupa caz) . Pt ca daca e "sarac cu duhul" dar sincer interesat de cinema, cu siguranta nu are nimic de spus, iar nivelului intrebarilor pe care si le-ar pune ii fac fata lejer vechile discutii de pe aici; iar daca nu e, atunci se va duce invartindu-se...
|
Mi se pare destul de logic ce que tu dis.
|
alex_il_fenomeno cel fenomenabil strikes again, sa nu mai povestesc ca are acelasi stil si pe mesageria privata #-o
|
Si momentan dezgroapa un topic vechi de 4 ani care mai si trebuia inchis pentru ca exista unul cu exact acelasi subiect, mult mai comentat si printre primele de la sectiunea "Animatii". Patetici mai sunt unii...
|
i-am dat un avertisment pe privat
|
Dacä reactioneazä interesant, sä ne povestesti.
|
Sa opreasca cineva fenomenul de prostie :|
|
alexcretu75 face ravagii la Film in general. Astia nu pot sta pe ouale lor la cersit de dvd-uri? Ce plm tot infecteaza forumul?
|
I-am sters toate ravagiile.
Mai are la Star-uri, Filme la TV, Animatie, si Condicä. Sä i le steargä moeratorii de pe-acolo - da' cu grijä; e copil. (De unde-am citat/parafrazat?) |
Originally Posted by Federico:
dumb idea. Te las pe tine sa iti dai seama de ce ideea e asa de proasta. Daca nu reusesti, iti voi explica. Vei fi primul asupra caruia noua regula va avea efect, o sa ai timp sa citesti cu sfintenie forumul "luminat". |
Originally Posted by danonino:
Te rog... |
sincer , nici eu inca nu am apucat sa il vad , dar asa , de la prima vedere , pare foarte reusit! ;)
|
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by alex_il_fenomeno:
NU MAI POSTA LABE TRISTE!!! |
Cum iti dai tu seama care e destept si care nu? Te luam pe tine ca reper? Ceea ce propui tu e diferit fata de banarea floderilor. |
De - te pui cu Iaurticä? |
iar invadeaza claudiu-daniel-lugoj :-t
|
eu mai vad pe cineva care posteaza in prostie... X(
|
psihologu invadeaza dar macar nu e sec de tot. claudiu lugojanu in schimb arunca cu tampenii peste tot
|
All times are GMT +2. The time now is 17:50. |