Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Vi se pare corectă banarea lui Pitbull aka Mihnea Columbeanu ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97056)

rvn 01 May 2010 22:39

dragomarico,fata, mai pune si virgule in text! nu de alta da' mai sus te gasisesi sa ne dai niscaiva lectii de scris cuvintele corect! rade ciob de oala sparta!
p.s.daca nu intelegi despre ce vorbesc, iti spun eu:'conturi cu siguranta" nu exista,fato!

Lived_memories 02 May 2010 20:04

Cum sa fie banat Pitbull???
Dar ce a facut? Ma lamureste si pe mine cineva?

RomaniaMare 02 May 2010 20:22

Originally Posted by Dragomara:

Originally Posted by paul_aramis:

vouă chiar vi se pare că Pitbull are nevoie de susţinere?

Când se susţine singur din atâtea conturi cu siguranţă că nu mai are nevoie de susţinerea restului (format din cei cu un singur cont). ;) :P

ok,despre care/cite conturi vorbesti?
Daca lansezi ceva,vino cu explicatii.....

ulrich 02 May 2010 20:36

mi-am reprimat orice dorinta de-a mai interveni pe forumul asta in vreo polemica ideologica sau...pentru orice altceva iese din teritoriul filmului. e forum de film, period.

p.s.: nu stiu. e o diferenta trista intre ce era forumul acum 5-6 ani, cand meciurile se lasau cu scantei si cu suturi in gura (dar executate de superjucatori, precum benny, ambra blu, pitbull-de-atunci, als-de-atunci, nume, marx, herbert, djinjis, ogto etc, nu de oameni care au aflat de kubrick sau bergman saptamana trecuta) si...ce e acum.
probabil ca e diferenta de la serghei la dragobeta.
ar trebui sa-mi frec pumnii de bucurie (ca als si pitbull sunt amandoi dusmani de dreapta, politic vorbind), dar am mai spus-o, ma voi opune ORICAREI interziceri, de orice fel o fi ea.
scuza ptr cei 2? s-or fi plictisit si ei, dracu', de atata prostie si rautate pe aici si or fi decis ca singurul adversar demn pentru el o fi celalalt...

Dragomara 02 May 2010 20:45

Originally Posted by ulrich:

s-or fi plictisit si ei, dracu', de atata prostie si rautate

Subscriu, cu un mic comentariu însă: prostia şi răutatea proprie. Şi din păcate acum nu mă gândesc doar la ei.*
Nimeni nu ţine pe nimeni cu forţa aici. E absolut la latitudinea fiecăruia cu cine şi cum îşi petrece timpul atât pe cel real, cât şi pe cel virtual.
Nici pe cei care-şi iau banii de-aici nu i-aş putea înţelege, piaţa muncii e destul de tentantă, dacă nu în ţară, cu siguranţă peste hotare.

PS: * când vrei să jigneşti o femeie, fii bărbat şi zi-o direct, vb vine. :-&

ulrich 02 May 2010 20:50

Originally Posted by Dragomara:

PS: * când vrei să jigneşti o femeie, fii bărbat şi zi-o direct, vb vine. :-&

de stanga fiind, eu nu fac discriminari sexiste. esti om si gata. si mi se pare ca, uneori, vorbesti peste ceea ce stii(asta nu e jignire :) )

Dragomara 02 May 2010 21:05

de stanga fiind, eu nu fac discriminari sexiste. esti om si gata. si mi se pare ca, uneori, vorbesti peste ceea ce stii(asta nu e jignire :) )

Pot să-ţi pun o întrebare de bun-simţ: cum ştii ce, şi cât ştie cineva despre care habar n-ai, adică NU AI VB CU EL NICIODATĂ, nu l-ai întâlnit, nu i-ai dat teste de inteligenţă etc.?! Acum să nu-mi spui că ai puteri paranormale, sau juma de normă la SRI etc! :P

Te rog să mă scuzi, dar asta cu orientarea politică legată de discriminărea/ sau nu sexuală e de-a dreptul =)) =)) =)) =)) .

E.Floares 02 May 2010 21:18

benny, ambra blu, pitbull-de-atunci, als-de-atunci, nume, marx, herbert, djinjis, ogto etc.

Ogto a intrat intre timp la regie, e cu mine in clasa. Foarte inteligent tipul, nu prea are timp sa mai scrie pe forum, din pacate...

marius_em 02 May 2010 22:13

Nu-mi pasa.

liviu 02 May 2010 22:29

si ce ne pasa noua ca nu-ti pasa tie?
ai postat doar ca sa te afli in treaba

marius_em 02 May 2010 23:15

Originally Posted by liviu:

si ce ne pasa noua ca nu-ti pasa tie?
ai postat doar ca sa te afli in treaba

Ce-mi pasa mie ca tie nu-ti pasa ca mie nu-mi pasa?
Postul meu e la fel de inutil ca intreg subiectul. Forumul cinemagia e uneori monopolizat de conflictul Pitbull-ALS, incat cele doua au devenit practic sinonime. Ce se discuta aici? Care e finalitatea? Nu e nici recreativ, nu e nici informativ, nu e decat o exhibitie de "loialitate", o etalare de frustrari.

ulrich 02 May 2010 23:20

hmm..

Floydman 02 May 2010 23:28

now now children...it is late, stop fighting. time for your medicine. and then time for bed!

rvn 03 May 2010 06:57

acum isi dau toti arama pe fata....

Judex 03 May 2010 10:08

Cata agitatie! Pun pariu ca amandoi s-a distrat copios in uichendul proletaro-tineresc. Eu asa as fi facut. De altfel chiar asa am facut si nici macar nu ma obliga vreo suspendare. =))
Nu le mai plangeti atata de mila, se descurca ei.

Total off: de ce a intrat frecventa Kiss FM Buzau cand eu sunt undeva aproape de Sinaia? :D

PS
Ca sa nu ziceti ca nu ma implic: in cazul lui Pit s-a cam exagerat. Dar gata, a trecut.

Dragomara 03 May 2010 11:39

Io zic că nu s-a exagerat deloc, cu ocazia asta am mai cunoscut ceva caractere de nobili useri CineMagia, evident unde ei predomină, CATEGORIC acum mă refer la PUP-IN-CURIŞTII fără morală şi fără REALĂ putere de decizie. ;)

Ca să citez pe cineva de pe-aici: TURMĂ. :(

rvn 03 May 2010 11:51

in mod virtual nu cred ca este posibil sa faci asa ceva, adica 'pupincurism', dar daca faci niste mici eforturi iti poti arata simpatia sau antipatia fata de cineva! chestia aia se practica numai pentru sefi,dragomarico fata, sa tii minte asta! intre prieteni,amici, amanti...sunt altfel de saruturi...

Ipu 03 May 2010 12:44

Bucurați-vă! Prietenul nostru a rupt lanțurile!
Aici încetează și greva lui Ipu.

ooo333 03 May 2010 13:37

Originally Posted by marius_em:

Nu-mi pasa.

Scurt si la obiect ! Bine zici ce ne intereseaza pe noi de pitbull ?

alextreme93 03 May 2010 16:40

Originally Posted by ooo333:

Originally Posted by marius_em:

Nu-mi pasa.

Scurt si la obiect ! Bine zici ce ne intereseaza pe noi de pitbull ?

:)) Ce face omu' face si maimuta.
Dl.Pitbull mai animeaza forumu' ce sa-i faci.E bine cu el prin zona.

All times are GMT +2. The time now is 12:46.