Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   ce emisiuni va plac? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97032)

claudiu-daniel-lugoj 26 Apr 2010 10:07

claudiu-daniel lugoj

Originally Posted by S.naicuL:

Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:

Va plac emisiunile ce sunt la televizor acun?.

total neinteresante .... prefer sa ma uit la vr`un documentar pe National Geaografic sau pe Discovery (and Co) ori la vrun program de sport din zecile existente in grila de la RDS ^^

si mie imi plac canalele de sport mai ales cind transmit sporturi direct,imi plac skiurile,fotbalul,hanbalul,gimnastica,inotul,etc.

shooter 26 Apr 2010 10:16

in gura presei.

portofel 30 Apr 2010 10:52

CRONICA CARCOTASILOR.....cand am timp!

robbiex2 01 May 2010 23:57

Apropo Tv !!!! \m/

vlad4s 06 May 2010 08:28

Trasnitii,LOST.Minti criminale,uneori Stargate etc

Leonard 07 May 2010 00:26

Tănase şi Dinescu.

rrs85 07 May 2010 15:44

Originally Posted by vave:

Apropo TV anyone? :-/

subscriu... cred ca este singura emisiune tv ce o urmaresc constant...

copila_satanista 07 May 2010 15:49

Si mie imi place cat de cat, dar la cat de des mai uit eu la tv o prind cam rar. Am senzatia ca nu mai e chiar atat de concentrata ca mai demult, dar stilul emisiunii imi place totusi.

rrs85 07 May 2010 16:52

Apropo Tv este singura emisiune care ma binedispune, imi creaza o stare de relaxare... desi recunosc ca nu prea obisnuiesc sa ma uit la tv...

Later edit: un prieten a ramas uimit ca nu stiu cine este blonda lui Bote!!! Iti dai tu seama cat de neghiob sunt eu, taranul...:D

claudiu-daniel-lugoj 10 May 2010 16:18

Originally Posted by rrs85:

Apropo Tv este singura emisiune care ma binedispune, imi creaza o stare de relaxare... desi recunosc ca nu prea obisnuiesc sa ma uit la tv...

Later edit: un prieten a ramas uimit ca nu stiu cine este blonda lui Bote!!! Iti dai tu seama cat de neghiob sunt eu, taranul...:D

mai bine ca nu sti cine e,e o femeie ce nu are nimic natural in ea,in rest doar scandaluri pentru audienta.

rrs85 10 May 2010 17:06

daca asta prinde pe sticla, asta se arata...:-&

turtles 03 Jun 2010 23:02

in gura presei , cronica carcotasilor; si cel mai important DIVERTIS!! sunt cei mai buni in materie de divertisment!!!

rrs85 04 Jun 2010 11:06

Am uitat sa adaug "Ultimate survivor" si "Survivorman"...

aliku23 22 Jul 2010 12:41

Originally Posted by S.naicuL:

Va plac emisiunile ce sunt la televizor acun?.

total neinteresante .... prefer sa ma uit la vr`un documentar pe National Geaografic sau pe Discovery (and Co) ori la vrun program de sport din zecile existente in grila de la RDS ^^

si mie imi plac canalele de sport mai ales cind transmit sporturi direct,imi plac skiurile,fotbalul,hanbalul,gimnastica,inotul,etc.

am terminat de vizionat LOST , Heroes , Prison Break , South Park si am inceput sa ma uit la Two and a half man . De la televiziunile romane imi place In gura presei si Apropo TV , atat !.
The best TV-Series watched is LOST !!! :D

danonino 22 Jul 2010 19:01

Top Gear si In gura presei in mod constant. Ma mai uite si la Ultimate Survival cu Bear Grylls, cand prind.

Ocazional Codul lui Oreste.

marcusARCUS 22 Jul 2010 20:59

Apropo TV este probabil singura emisiune de la TV interesanta si buna.Celalalte sunt niste gunoaie tampite.Si cand am vazut promoul de la Serviti Va Rog de saptamana asta am zis ca vomit.N-am mai vazut asa comportamentul tiganesc,jegos si complet fara limite.Si cica la emisiunea asta aduc lume populara.Gica de la colt nu e popular ProTV.

danonino 23 Jul 2010 08:09

Originally Posted by marcusARCUS:

Apropo TV este probabil singura emisiune de la TV interesanta si buna.Celalalte sunt niste gunoaie tampite.Si cand am vazut promoul de la Serviti Va Rog de saptamana asta am zis ca vomit.N-am mai vazut asa comportamentul tiganesc,jegos si complet fara limite.Si cica la emisiunea asta aduc lume populara.Gica de la colt nu e popular ProTV.

Nu prea te poti lauda cu inteligenta, nu-i asa?

2-3 reclame si esti minunat. Mai bagam un material cu Moni si gata, "the best ever"

Mrs.M 23 Jul 2010 13:21

Inainte ma uitam foarte des la emisiune lui Mircea Badea In gura Presei .Acum nu prea sunt emisiuni interesante ma refer la posturile romanesti pentru ca sunt sub orice critica .De exemplu emisiunea asta noua de pe antena 1 cu Botezatu care isi cauta prietena.Ma intreb ce s-ar intampla daca fiecare vedeta din romania si-ar cauta jumatatea in direct la televizor :-O .Ar disparea chiar tot din grila de programe .Revenind , emisiuni foarte frumoase sunt pe canalele straine : Discovery (toate) , National Geographic,Zone Reality etc.

Windom 23 Jul 2010 14:18

Chiar s-a facut o emisiune cu Botezatu cautindu-si prietena?=)) Jesus Fuckin' Christ, mi-e dor de Cintarea Romaniei.

alextreme93 23 Jul 2010 14:36

Originally Posted by Windom:

Chiar s-a facut o emisiune cu Botezatu cautindu-si prietena?=)) Jesus Fuckin' Christ, mi-e dor de Cintarea Romaniei.

A luat-o pe urmele lu' Paris Hilton,poate show-ul lu Bote s-o intinde la cateva sezoane:))

All times are GMT +2. The time now is 10:08.