![]() |
Nici eu n-am ce vota.
Un fel de top-ten (aproximativ) al meu (Adicä: o parte dintre cei cärora le papä din palmä äia din poll): Laurel & Hardy Louis de Funes Peter Sellers Jerry Lewis Fernandel Bourvil Jack Lemmon Walter Matthau Toma Caragiu Buster Keaton Gene Wilder |
Subscriu, Pitbull, din poll singurul care-mi place e Robin Williams, iar dintre actorii noi, ma amuza Chris Tucker: "Bonjour, mother fucker!"
|
L-ai uitat pe Norman,Pit!Trebuia sa-i gasesti loc in topul tau!Mai incearca!Pentru mine...
|
Ai dreptate, rvn, dar atunci trebuie sä lungesc topul... Norman e genial, însä nu pot detrona pe nimeni de acolo.
|
am spus," pentru mine"! speram ca ai priceput mesajul...si ca te vei conforma!
|
Jim Carrey
Adam Sandler Owen Wilson Steve Martin si Martin Lawrence si Ben Stiller |
Originally Posted by rvn:
wha`?:-/ |
exact asa!
|
Jim Carrey, Steve Zahn si Jack Black
|
este geniala injuratura din Asfalt Tango,
- cred ca aceste secvente din filmele romanesti dau o siguranta ...ca aceste filme sunt cu adevarat lucru romanesc si trebuie luate ca atare, unele mai in gluma altele mai in serios, in general toate sunt haioase |
Jim Carrey si Martin Lawrence. Cred ca daca ar juca ei doi intr-un film (rolurile principale, of course) ar sparge toate Box Office-urile ;)
|
Robin Williams - by far the best comedian! :D sa reamintesc cateva? "Mrs Doubtfire" (can't get better than that!) , "The Birdcage", "Father's Day" (cu replica lui Billy Crystal) si multe multe ....plus ca l-am iubit pentru "The Genie" voice din "Alladin" :x
Trebuie sa iubesti spontaneitatea, subtilitatea umorului din stand ups si mai ales incredibila flexibilitate la o gama foarte variata de roluri. ;) |
Culmea e că îmi place Jim Carrey, dar nu în comedii - Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Man on the Moon, The Truman Show mi-au plăcut. Dar în comediile cu scălâmbăieli mi se pare de-a dreptul scârbos, la fel ca Adam Sandler sau Ben Stiller.
|
Originally Posted by marius93:
|
Originally Posted by MariaMona:
|
Bill Murray nici macar nu ii concurs.
![]() |
Lipsesc multi. Cei din poll sunt actori de comedie - sa zicem - 'evidenta'...
|
A, am votat Jim Carey, pt ca el are si ceva in plus...
|
din lista de mai sus Eddie Murphy
si ink un actor bun de comedie Rob Schneider |
Robert Downey Jr. ???
nu imi dau seama cum nu vedeti talentul lui lipsa!!!! chiar nu imi dau seama cum puteti sa ziceti ca e actor.. daca nu avea bani nu intra in lumea asta ;) noroc cu tatal lui. in rest e praf. mi se pare o gluma de actor!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |