![]() |
L-ati cam uitat pe Peter Sellers.
Natylutz: nu ti se pare ca poll-ul nu prea are legatura cu primulul post, asa cum ar fi normal? Rezulta un topic relativ confuz. In poll intrebi despre "actorul de comedie preferat" iar apoi pui intrebarea care e "cel mai bun" ... e o diferenta intre "actorul preferat" si "actorul cel mai bun". actorul preferat poate sa fie unul pe care totusi nu il consider cel mai bun dar e "preferat", ca asa imi place mie. Spre exemplu il pot considera pe Chaplin ca fiind cel mai bun, dar Sellers sa fie actorul meu preferat. (cum de altfel si stau lucrurile) si apropos: pt tine nu exista cinematografie inainte de 1980? ;) m-ai fortat sa nu votez :| |
Nici eu n-am ce vota.
Un fel de top-ten (aproximativ) al meu (Adicä: o parte dintre cei cärora le papä din palmä äia din poll): Laurel & Hardy Louis de Funes Peter Sellers Jerry Lewis Fernandel Bourvil Jack Lemmon Walter Matthau Toma Caragiu Buster Keaton Gene Wilder |
Subscriu, Pitbull, din poll singurul care-mi place e Robin Williams, iar dintre actorii noi, ma amuza Chris Tucker: "Bonjour, mother fucker!"
|
L-ai uitat pe Norman,Pit!Trebuia sa-i gasesti loc in topul tau!Mai incearca!Pentru mine...
|
Ai dreptate, rvn, dar atunci trebuie sä lungesc topul... Norman e genial, însä nu pot detrona pe nimeni de acolo.
|
am spus," pentru mine"! speram ca ai priceput mesajul...si ca te vei conforma!
|
Jim Carrey
Adam Sandler Owen Wilson Steve Martin si Martin Lawrence si Ben Stiller |
Originally Posted by rvn:
wha`?:-/ |
exact asa!
|
Jim Carrey, Steve Zahn si Jack Black
|
este geniala injuratura din Asfalt Tango,
- cred ca aceste secvente din filmele romanesti dau o siguranta ...ca aceste filme sunt cu adevarat lucru romanesc si trebuie luate ca atare, unele mai in gluma altele mai in serios, in general toate sunt haioase |
Jim Carrey si Martin Lawrence. Cred ca daca ar juca ei doi intr-un film (rolurile principale, of course) ar sparge toate Box Office-urile ;)
|
Robin Williams - by far the best comedian! :D sa reamintesc cateva? "Mrs Doubtfire" (can't get better than that!) , "The Birdcage", "Father's Day" (cu replica lui Billy Crystal) si multe multe ....plus ca l-am iubit pentru "The Genie" voice din "Alladin" :x
Trebuie sa iubesti spontaneitatea, subtilitatea umorului din stand ups si mai ales incredibila flexibilitate la o gama foarte variata de roluri. ;) |
Culmea e că îmi place Jim Carrey, dar nu în comedii - Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Man on the Moon, The Truman Show mi-au plăcut. Dar în comediile cu scălâmbăieli mi se pare de-a dreptul scârbos, la fel ca Adam Sandler sau Ben Stiller.
|
Originally Posted by marius93:
|
Originally Posted by MariaMona:
|
Bill Murray nici macar nu ii concurs.
![]() |
Lipsesc multi. Cei din poll sunt actori de comedie - sa zicem - 'evidenta'...
|
A, am votat Jim Carey, pt ca el are si ceva in plus...
|
din lista de mai sus Eddie Murphy
si ink un actor bun de comedie Rob Schneider |
All times are GMT +2. The time now is 13:11. |