![]() |
filmul a fost filmat pentru 2d.
Dupa ce s-au terminat filmarile, s-a decis convertirea acestuia la 3d, convertire pe calculator. A iesit un 2d care se putea vedea cu ochelari. |
Originally Posted by XamWaZ:
Pasärea mecanicä e un "personaj" din prima variantä a filmului (Bufnita Atenei), reintrodus aici ca un fel de trimitere glumeatä - un procedeu destul de folosit, în traditia remake-urilor. |
chiar ma uitasem si eu crucis la bufnita aia :)) si m-am mai uitat crucis la tunsoarea eroului nostru care nu s-a catadicsit sa lase si el oleak de pleata ca pe vremea aia nu erau masini de tuns 8-} toti erau cum trebe numa el cu motz (sau prea fara motz :D)
n-am avut inspiratia sa citesc pe aci inainte de a ma duce la film so am servit si eu un 3D care m-a facut sa ma gandesc ca am dat bani in plus doar pentru trailerele de la inceput :-q |
Nice, mi-ar fi placut sa dezvolte mai mult vanatori de bestii si pe caracterul Draco, in rest de apreciat omagiului adus originalului cu bufnita lui atena.
|
Originally Posted by Pitbull:
Thank you , Pit ! Cand am vazut bufnita respectiva m-am gandit ca va avea un "rol" la un moment dat , dar la sfarsit am ramas cu simpla intrebare : Ce e cu BUFNITA aia ? |
Cand am vazut bufnita am zis ca trebuie sa iau originalul si sa ma uit la el ca asta a fost pur si simplu un dezastru.
|
Originally Posted by Medicate:
E precursorul lui R2D2 |
"Star Wars", 1977
"Clash of the Titans", 1981 Deci, cel mult viceversa. |
twas just a joke, obviously :P plus ca ma referisem dpdv cronologic al povestilor (presupunand ca ambele aveau loc in acelasi univers dar cu mult prea multi ani intre ele) |
Originally Posted by mirkea:
Care-s primele cuvinte, primele de tot, äle mai primele, din "Star Wars"...? |
"In a galaxy , Far far away ! ":))
|
Si, si, si...???
Hai cä mai e ceva! |
Ah ... God damn it ! Nu mai tin minte !
|
Mirkea? Anything...?
|
...It's a period of civil war ? :-ss parca asa era inceputul la cel de-al patrulea film ...adica primu' .
|
No way!
|
long time ago ... dar asta nu inseamna ca ar fi neaparat inaintea evenimentelor din Clash of the Titans. In fine, dupa cum am zis twas just a joke nu e nevoie sa despici firul in 4. Oricum cand am vazut bufnita in film, cu aspect ala mecanic, cum rotea din cap si scoatea sunete asemanatoare cu R2D2 sincer nu m-ar fi mirat sa vad la sfarsit cum Perseus o pune in spatele lui Pegasus pe post de targeting assistance (sau ce rol avea R2 in star wars cand era conectat la nava). |
Bingo! :)
Asta era. (Vezi, mä Medicate, mä...? Cine stie, cunoaste!) Mirkea, despicatul firului în patru e (uneori) una dintre pläcerile mele nevinovat-perverse... Credeam cä te-ai prins, pânä la ora asta! Oricum, bine cä n-a pus-o pe spatele lui Pegasus... ar fi dat în Mel Brooks' "Spaceballs"! :D |
era bine daca o dadea in spaceballs care e cu 5 clase peste clash of the titans la capitolul entertainment |
God damn it ! :)) Prin cap imi trecusera numai idiotenii, in nici intr-un caz "Long time ago" !
|
All times are GMT +2. The time now is 03:15. |