![]() |
Originally Posted by keepwalking:
citeste regula nr 2 |
Caricatura e din Calendarul culinar pe anul 1988, parcă, nu-i așa?
Apropo, încearcă pe viitor să micșorezi pozele. Cea pe care ai postat-o tu mergea înjumătățită ca dimensiuni (respectiv redusă pe sfert ca suprafață). Cel mai ușor o poți face cu Microsoft Office Picture Manager (dacă ai instalat Microsoft Office pe calculator, atunci ar trebui să apară în meniul contextual (cel care apare când dai clic-dreapta pe un fișier grafic în Explorer) la „Deschide cu programul...”). E foarte simplu de folosit: selectezi în el din meniul „Imagine” opțiunea „Modificare dimensiuni”. ![]() Lu Guohong (China) |
Foarte posibil, nu e sigur de la una pe zi ca pe alea le-am decupat cu tot cu antet. Le-am parcurs cu placere din nou, desigur multe au o tenta iar cei ce nu au trait vremurile alea nu le-ar gusta. Surprinzator cele mai multe sunt cu betivii desi ramasesem cu pasiunea lui pentru pescuit si Rapid. Poate ca era pasionat si de bautura.....
Ref dimensiune, am gresit o sa le pun mai mici. Dar pot eu sa pun in continuare, una dupa alta sau astept sa mai intercaleze si altcineva? |
![]() |
Victor, dacă am permite postarea mai multor caricaturi succesiv s-ar ajunge la galerii întregi. Dacă ai mai multe, fă-ți un top și pune-o întotdeauna pe cea mai interesantă. Am să încerc să țin pasul.
![]() Leslie Ricciardi (Spania) |
![]() Sorry e de pe net si nu am autorul |
Muhattin Koroglu (Turcia) |
![]() Din nou fara autor........... |
![]() Vladimir Romanov (Rusia) |
![]() |
Originally Posted by Ipu:
------------------------- ![]() Ross Thomson (Marea Britanie) |
Că tot e vorba de IT-işti:
![]() |
O caricatură dedicată tuturor forumiștilor
![]() Moacir Knorr Gutterres (Brazilia) |
![]() |
![]() Didie Sri Widiyantoindone (Indonezia) |
Pentru vave ca-i place IT-u'
![]() |
victor, mersi... e bestială. Şi mai degrabă mi se potriveşte esenţa, decât legătura cu IT-ul. =)) =)) =))
|
![]() Jerelle Kraus (SUA) |
Cu siguranta nu mai trebuie sa scriu autorul. Mai ales ca suntem doar noi doi Ipu.
![]() |
Originally Posted by victor:
Originally Posted by victor:
------------------------- ![]() Chen Anyong (China) |
All times are GMT +2. The time now is 03:17. |