![]() |
Originally Posted by Disciple:
si Dev Patel .. vagabondul milionar |
Originally Posted by alextreme93:
|
Billy Ray Cyrus :)) si Sean Connery :">
|
Îmi sărbătoresc ziua de naştere deodată cu: Slash, Woody Harrelson, Daniel Radcliffe, Martin Gore (Depeche Mode) si Michael Richards (Kramer) - 23 iulie.
|
Originally Posted by buticut:
Febletea mea este :x CHRISTIAN BALE :x , nascut cu 5 ani, 11 luni si 30 de zile inaintea mea, adica pe 30 ianuarie. Era cat pe-aci sa impart ziua de nastere cu el si cu bunicul meu matern, dar eu m-am grabit ca fata mare la maritat sa ma nasc pe 29! Asa ca trebuie sa ma multumesc cu Heather Graham, Oprah Winfrey, Tom Selleck, Katharine Ross, John Forsythe... |
Ioi, Coco, tu esti in aceeasi zi cu unguroaica-mi: doua staruri autentice, ce atata Oprah Winfrey? :)
|
cu nimeni
28 iulie :-??
|
Originally Posted by Judex:
|
B-day
Conchata Ferrell - Two and a half men
Vince Vaughn Julia Stiles - 10 things i hate about you ...........................28 martie |
Originally Posted by rushy:
Taman pe cea mai importanta persoana ai uitat-o...adica pe mine :D. |
Originally Posted by rushy:
|
Originally Posted by 1Simplu:
|
Eu impart ziua de 17 ianuarie cu Jim Carrey. Daca or mai fi si altii, nu stiu si nu prea imi pasa. Oricum, si eu am o doaga lipsa ca si Jim:)) :P
|
Imi impart ziua de nastere cu: Chris O'Donnell,Nick Offerman,Mick Jones,etc. Am gasit mai multi dar astia sunt mai cunoscuti.
|
Originally Posted by ooo333:
Eeeee acum si cu tine. :))
Originally Posted by buticut:
Tu fiind?! :-/ Aaa si mai impart ziua si cu Claudia Schiffer. |
eu nu o impart cu nimeni :| e a mea toata :)) :D
|
Cu Lady Gaga , Julia Stiles , Helguera (fotbalist) , Eddie Fatu (Umaga) , Vince Vaughn , deci 28 martie
|
Sylvester Stallone B-) 6 iulie
|
Până acum eu sunt cel mai tare dintre toţi, că-mpart ziua de naştere cu unul dintre actorii si cântăreţii de elită ai României, un adevărat talent ambulant: Sorin copilu' cu plombe de aur. :D :))
|
Chris Cooper-Adaptation
Tom Hanks Jimmy Smits-NYPD Blue Kelly McGillis-Top Gun Ar mai fi O.J.Simpson si Courtney Love |
All times are GMT +2. The time now is 23:52. |