Originally Posted by marius_em:
Nu cred ca e bine sa se dea replica, ca iese cu bataie. Doar spuneti ceva de rau despre ala de mai sus, ca sa vada respectivul partea negativa a imaginii sale forumistice, si acceptati ce se scrie despre voi, daca se poate cu umor.
|
Ai dreptate. Chiar asta imi trecea si mie azi prin cap sa spun aici dupa ce am vazut ca mi-au sarit cativa in cap dupa acel mesaj. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, a fost fara rea-intentie, nu am atacat persoana din spatele forumistului, etc. nu credeam ca va suna atat de
dur..probabil multi novici nu sunt invatati cu incercarile acestui forum si se supara din nimicuri, fiind mai sensibili. Eu nu mai pot fi sensibil pe acest forum, ma amuza chestia asta.:)
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Se vede cata cultura cinematografica ai!
|
BAU! In primul rand: sa ne cunoastem: Eu sunt Neuptolem. Tu esti Spider. Bine, "incantat". Bye!:|
Daca m-ai cunoaste mai bine ai sti ca nu dau doi lei pe cultura, fie ea si cinematografica. Tot timpul m-a interesat filmul ca produs final, scenariul ca produs finalizat. Cultura nu influenteaza direct toate astea. Ca sa scrii 10 pagini de thriller nu ai nevoie de Burton ala, ca sa filmezi o papusica fatala intr-un scurt metraj nu ai nevoie de Lynch si industria de film asiatica. In fine, intelegi ideea. Eu sunt mai pragmatic iar in traiul de zi cu zi din Romania, cultura prea multa, e un handicap, iti garantez. Nu te prinzi de asta la inceput, dupa mai multi ani. ;)
Si oricum, eu m-am lasat de toata treaba asta cu scenariul de film. in curand voi parasi si acest forum. Deci, cu atat mai putin sa mai imi pese acum de cultura.
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
De ce esec debitezi tu acolo? Mesajul meu e cat se poate de simplu, asta-s eu cu bune si cu rele, cine vrea, sa ma accepte asa cum sunt, cine nu ...la revedere
|
Nu. N-o sa te accepte nimeni asa cum esti. Sau te vor accepta cei care te pot accepta oricum ai fi. Aia pe care vrei sa-i ai de partea ta, dintr-un anumit interes (ai ceva de castigat de pe urma lor), aia nu te vor accepta
asa cum esti. E ca la un interviu, nu te poti duce dupa bunul plac, imbracat cum ai chef, sa vorbesti ce ai chef si cum ai chef, pregatit cat vrei tu sa fii pregatit. In cinematografie, sunt sanse mari sa fii acceptat asa, mai nonconformist, dar, de exemplu, intr-o banca, nu poti fi nonconformist. La fel si intr-o casatorie, nu poti fi un geniu neinteles care sta non-stop inchis intr-o camera pt a lucra la o capodopera, ca-ti sparge nevasta usa si-ti spune ca s-a spart teava de apa de la baie.
Iar asta
cu rele, e naspa. Nimeni nu te va accepta
cu rele. Mai devreme sau mai tarziu iti vor spune ce ii deranjeaza:
alea rele. Daca nu iti vor spune niciodata, atunci e cu adevarat grav.
----
ON-TOPIC: E naiv si pierde timpul pe Cinemagia.