Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Scrie ceva nashpa despre ala dinainte (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96954)

Windom 10 Apr 2010 08:39

Dificila & imprevizibila.
...cred ca am blocat topicul.>:)

copila_satanista 10 Apr 2010 08:43

cam dur in exprimarea opiniilor lui :)

Dragomara 10 Apr 2010 08:52

@Windom - prea multe filme văzute degeaba. Nu te supăra pe mine, însă după o absolut necesară nouă abordare a exprimării, poate ar fi cazul să faci şi ceva legat de filme. :D

PS: acum depinde de ce înţelege fiecare din film, poate că pentru unii el este similar spartului seminţelor. :">

Windom 10 Apr 2010 08:58

Originally Posted by Dragomara:

@Windom - prea multe filme văzute degeaba. Nu te supăra pe mine, însă după o absolut necesară nouă abordare a exprimării, poate ar fi cazul să faci şi ceva legat de filme. :D

PS: acum depinde de ce înţelege fiecare din film, poate că pentru unii el este similar spartului seminţelor. :">

You mean cut down the dirty mouth & the gore flicks?:-O Never.

Dragomara 10 Apr 2010 09:03

Te rog foloseşte limba română, cea care este încă limba oficială vorbită-n ţara asta; am să încerc să-ţi răspund, după. :(

Windom 10 Apr 2010 09:10

Te rog foloseşte limba română, cea care este încă limba oficială vorbită-n ţara asta; am să încerc să-ţi răspund, după. :(

Adica sa renunt la limbajul buruienos si la filmele cu spurcaciuni?:-O Niciodata.

L.E. Sint sarea si piperul vietii.:">

copila_satanista 10 Apr 2010 09:11

asa e :D

Dragomara 10 Apr 2010 09:34

Originally Posted by Windom:

Adica sa renunt la limbajul buruienos si la filmele cu spurcaciuni?:-O Niciodata.

L.E. Sint sarea si piperul vietii.:">

Trebuie să fii cel puţin naiv ca să crezi la genul ăla de filme m-am referit eu! :|
Cât despre limbajul folosit el poate fi şi urmarea ceea ce citeşti, vezi etc. asta categoric DUPĂ mediul în care-ai crescut, trăieşti etc. În fine, e viaţa ta, şi ai dreptate, nu te pot acuza că o condimentezi cu ce poţi! :"> :-*

BLACK-SPIDER 10 Apr 2010 11:24

Originally Posted by Neuptolem:

Are un avatar ciudat in negru si alb cu un maimutzoi extraterestru ce se vrea inspaimantator desi mai mult e snob si idiot. Scrie mesaje pe un forum de film, nu stiu de ce...are un nick de prin anii '90 cand aparuse cablu, ostentat SI CU majuscule sa ne sara in ochi. La subsol are un mesaj ciuntit dintr-o schioapa unilaterala ce te indreapta taios spre esec in lumea de afara, caci, stim cu totii, e mai dura ca aia de pe net unde nu putem fi every-time luptatori cu sabie neagra sau spadasini negri cu cap de alien...bai ce vartej de vierme ametitor! sa nu mai doarma omu' la 5 AM si sa debiteze caractere intr-un sarcasm continuu. E de-ajuns!

Se vede cata cultura cinematografica ai! E un personaj creat de Tim Burton nicidecum un extraterestru, si nu stiu ce vezi idiot si snob in asta. Iar nickul meu dateaza de prin 2005 cand m-am inscris pe forum dar nu eram la fel de activ ca acum, atunci imi placea deoarece eram inebunit dupa benzile desenate, acum insa as fi vrut sa il schimb dar nu am aceasta posibilitate.
De ce esec debitezi tu acolo? Mesajul meu e cat se poate de simplu, asta-s eu cu bune si cu rele, cine vrea, sa ma accepte asa cum sunt, cine nu ...la revedere si-un praz verde! :D

marius_em 10 Apr 2010 13:52

Nu cred ca e bine sa se dea replica, ca iese cu bataie. Doar spuneti ceva de rau despre ala de mai sus, ca sa vada respectivul partea negativa a imaginii sale forumistice, si acceptati ce se scrie despre voi, daca se poate cu umor.

On topic: Ofticos.

bogdan0125 10 Apr 2010 16:55

previzibil

alextreme93 10 Apr 2010 17:20

aerian >:)

bogdan0125 10 Apr 2010 18:14

prost dispus

vave 10 Apr 2010 18:58

Supărăcios.

bogdan0125 10 Apr 2010 20:29

nu are avatar

Neuptolem 10 Apr 2010 22:40

Originally Posted by marius_em:

Nu cred ca e bine sa se dea replica, ca iese cu bataie. Doar spuneti ceva de rau despre ala de mai sus, ca sa vada respectivul partea negativa a imaginii sale forumistice, si acceptati ce se scrie despre voi, daca se poate cu umor.

Ai dreptate. Chiar asta imi trecea si mie azi prin cap sa spun aici dupa ce am vazut ca mi-au sarit cativa in cap dupa acel mesaj. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, a fost fara rea-intentie, nu am atacat persoana din spatele forumistului, etc. nu credeam ca va suna atat de dur..probabil multi novici nu sunt invatati cu incercarile acestui forum si se supara din nimicuri, fiind mai sensibili. Eu nu mai pot fi sensibil pe acest forum, ma amuza chestia asta.:)

Originally Posted by BLACK-SPIDER:

Se vede cata cultura cinematografica ai!

BAU! In primul rand: sa ne cunoastem: Eu sunt Neuptolem. Tu esti Spider. Bine, "incantat". Bye!:|
Daca m-ai cunoaste mai bine ai sti ca nu dau doi lei pe cultura, fie ea si cinematografica. Tot timpul m-a interesat filmul ca produs final, scenariul ca produs finalizat. Cultura nu influenteaza direct toate astea. Ca sa scrii 10 pagini de thriller nu ai nevoie de Burton ala, ca sa filmezi o papusica fatala intr-un scurt metraj nu ai nevoie de Lynch si industria de film asiatica. In fine, intelegi ideea. Eu sunt mai pragmatic iar in traiul de zi cu zi din Romania, cultura prea multa, e un handicap, iti garantez. Nu te prinzi de asta la inceput, dupa mai multi ani. ;)
Si oricum, eu m-am lasat de toata treaba asta cu scenariul de film. in curand voi parasi si acest forum. Deci, cu atat mai putin sa mai imi pese acum de cultura.

Originally Posted by BLACK-SPIDER:

De ce esec debitezi tu acolo? Mesajul meu e cat se poate de simplu, asta-s eu cu bune si cu rele, cine vrea, sa ma accepte asa cum sunt, cine nu ...la revedere

Nu. N-o sa te accepte nimeni asa cum esti. Sau te vor accepta cei care te pot accepta oricum ai fi. Aia pe care vrei sa-i ai de partea ta, dintr-un anumit interes (ai ceva de castigat de pe urma lor), aia nu te vor accepta asa cum esti. E ca la un interviu, nu te poti duce dupa bunul plac, imbracat cum ai chef, sa vorbesti ce ai chef si cum ai chef, pregatit cat vrei tu sa fii pregatit. In cinematografie, sunt sanse mari sa fii acceptat asa, mai nonconformist, dar, de exemplu, intr-o banca, nu poti fi nonconformist. La fel si intr-o casatorie, nu poti fi un geniu neinteles care sta non-stop inchis intr-o camera pt a lucra la o capodopera, ca-ti sparge nevasta usa si-ti spune ca s-a spart teava de apa de la baie.
Iar asta cu rele, e naspa. Nimeni nu te va accepta cu rele. Mai devreme sau mai tarziu iti vor spune ce ii deranjeaza: alea rele. Daca nu iti vor spune niciodata, atunci e cu adevarat grav.
----
ON-TOPIC: E naiv si pierde timpul pe Cinemagia.

corinka 10 Apr 2010 22:46

N-a ajuns la Hollywood... inca!

PS Iar o sa ii sara mustarul pentru ca scriu tocmai despre el! Crede-ma N., acum am descoperit topicul si s-a nimerit ca tu sa fi postat ultimul.:)

marius_em 10 Apr 2010 23:58

Urâţică. :P

Dragomara 11 Apr 2010 00:04

Originally Posted by marius_em:

Urâţică. :P

Şi asta ţine de comportamentul ei negativ pe forum, nu?! Hai că eşti tare, fratele meu!!

Pentru tine: Alzheimer.

BLACK-SPIDER 11 Apr 2010 02:50

BAU! In primul rand: sa ne cunoastem: Eu sunt Neuptolem. Tu esti Spider. Bine, "incantat". Bye!:|

''Imi pare bine'' de cunostinta!

Eu sunt mai pragmatic iar in traiul de zi cu zi din Romania, cultura prea multa, e un handicap, iti garantez. Nu te prinzi de asta la inceput, dupa mai multi ani. ;)

E normal ca un om de cultura sa fie considerat ''handicapat'' deoarece el nu poate excela in mai multe domenii in acelasi timp. Daca ai o pasiune , fara sa vrei tot ramai in urma cu ceva, trebuie sa fii constient de asta si sa isi asumi acest risc.
Iar despre situatia din tara, s-a ajuns la conceptia ca daca ai bani si ai relatii "esti smecher", in timp ce un profesor si un intelectual de-abia se descurca de azi pe maine. Insa daca i-ai intreba pe oricare dintre acestia, ce ar face daca ar putea sa dea timpul inapoi, cu siguranta ca ar merge pe acelasi drum. Eu recunosc ca mai am multe de invatat insa mai bine sa fii ''handicapat'' cult decat sa fii smecher si cand deschizi gura sa fii de ''rasul curcilor''

Aia pe care vrei sa-i ai de partea ta, dintr-un anumit interes (ai ceva de castigat de pe urma lor), aia nu te vor accepta asa cum esti

La tine chiar totul este pe interes?

Iar asta cu rele, e naspa. Nimeni nu te va accepta cu rele. Mai devreme sau mai tarziu iti vor spune ce ii deranjeaza: alea rele.

Mai devreme sau mai tarziu, suntem oameni si fiecare trebuie sa facem ''compromisuri'', fiecare trebuie sa lasam de la noi, daca vrem ca lucrurile sa mearga bine.
Eu inchei aici aceasta discutie. Nu sunt chair atat de naiv, doar ca fiecare vedem lucrurile acestea in mod diferit si doar timpul o sa ne arate daca am facut sau nu cele mai bune alegeri.
On topic : Incapatanata !

All times are GMT +2. The time now is 09:32.