![]() |
"cum se explica ca avem aceleasi liste"? Raspuns: asa cum se explica ca lista dvs. poate ajunge la stranepotul lui Akira Kurosawa... Sa este imposibil!
PS: daca va faeati (din greseala procuror - si inca unul criminalist) probabil sfarseati linsat. .. Sin inca la inceput de cariera... Numai bine |
sigur, sigur, a ajuns lista ta la alţii... aşa o fii, e vorba de o listă circulată pe la mai mulţi.
singura chestie e în cazul ăsta că nu e lista ta... doar dacă te cheamă Totpal Mihai şi lucrezi pentru Mervani. da' hai să încheiem disputa asta: postează-ne o secvenţă scurtă dintr-un film (să zicem genericul de deschidere cu distribuiţia) de la unul din filmele din lista asta şi eu îmi cer scuze: - Bing-bang (1934) - Doamna de la etajul II (1937) - Băieţii noştrii (1959) şi apoi eu îmi cer scuze. |
Kuhaylan, sunt vreo 190 deja editate peDVD. dacă mai adăugăm la ele piesele de teatru (atât cele filmate cu public cât şi teatrul de televiziune) se trece de 200.
în privinţa numărului total, utilizând acelaşi filtru, sunt "în circulaţie" uşor peste 650 de materiale (din care peste 530 filme) DVD, capturi TV, rip VHS. ![]() ![]() ![]() |
da, o lista pot si eu sa incropesc, asa pe baza de repede...
(mai ales ca avem sursa de inspiratie din postul de mai sus... >:) ), le pun frumos in word si zic... astea is ale mele... mama ce bazata sunt... si sa vedeti ce greu le-am procurat... inca nu am reusit sa imi sterg transpiratia de pe spate... =)) =)) =)) P.S. Paul cred ca are calculator-avion... =)) (asta a fost o gluma vis-a-vis de harbul asta pe care cica il am si care nu e in stare de nimic... =)) si cu hard intern si cu hard extern si cu super hard, cred ca mi-ar pusca numai cand ar vedea o asa colectie... deja imi face fitze cand a vazut lista ta si cum salivez in fata ei... =)) ) |
am un ciur de calculator, făcut din resturi.
|
mine too... doar ca al meu e facut din resturi de la resturi... :))
(in alta ordine de idei, tot ma uit la lista aia si realizez ca as vrea si eu sa vad ceva filme de colectie... >:) ... doar ca nu stiu de unde sa le procur... :-S ) |
Kuhaylan, nu era vorba de demonstra nimic, am pus imaginile doar pentru a "susţine" cumva numărul de filme. oricum de acolo lipsesc DVD-urile.
un "schimb" de date mă interesează şi pe mine. niciodată nu ştii de unde sare iepurele. de aceea eram interesat de lista lui milorad. pentru că dacă lista aia ar fi reală sunt în ea vreo 300 de filme pe care nu le are nimeni (în afară de ANF/CNC bineînţeles). |
Paule, vreo sansa sa faci rost de Azucena? :D
Filmele hilariously bad sunt specialitatea mea :P |
deocamdată nu.
|
Piratii din Caraibe-TRILOGIA
Vand set DVD-uri Piratii din Caraibe ORIGINAL,3 bucati(Cufarul omului mort,Blestemul Perlei negre,La capatul Lumii.Fiecare dvd include elemente bonus si interviuri),in carcase+ ambalaj 50 RON pentru toate 3!;) .
![]() |
cumpar filmul Mayerling cu Omar Sharif si Ava Gardner an 1968
|
All times are GMT +2. The time now is 19:44. |