![]() |
vin si eu:)
|
Super!
|
Glo, nu mi-ai raspuns daca pot sa vin insotita la forumeeting?
|
...mais, bien sûr.
Eu, ca de-obicei, fac lista cu participantii. De asemenea, as vrea sa stiu daca sa ii invitam pe Ada Condeescu si George Pistereanu la forumeeting. Adica daca sunteti intr-o efervescenta de intrebari. |
Originally Posted by Gloria:
|
Prin urmare, ii avem pe lista pana acum pe
pipes, Disciple, ilustra.films, illotempore2002, Judex (de fapt - Judex a scris "Yesssss, imbat Girafa" - iar eu am concluzionat ca vine; am dedus corect, totusi, nu-i asa?), Cinemania, Pitbull, EgOisM. Venim si noi - Gloria si DoStef. |
Da, ai dedus corect, dar s-ar parea ca sambata lucrez la o duda zi si noapte, deci nu promit. :)
|
Vin si o parte din cineclubisti. I-am anuntat.
|
asteptam noutati..... :))
|
Abia astept forumeetingul de sambata!
Cine mai vine, suntem cam putini pana acum, da se poate? |
As fi venit si eu, serios, doar ca nu traversez o perioada prea grozava propice socializarilor forumistice. Poate la vara, la "Inception"...
|
Floydman mi-a scris ca vine si el.
|
Floyd rulz!
De la film - care? (Pe Florin Serban mi-l aduceti în dintz - cä dau cu voi de toti peretii sä nam ambitie). |
Pitbull, sa se treaca aici ci cineclubistii-forumisti. Ca sa am evidenta, stii eu sunt cu lista (nu neagra). Dar Cityplexul ne asteapta si cu niste mici cadouri :D Si vor sa stie numarul.
Na, ca nu am putut tine secretul :(( |
Lamuriri:
- ora specificata e ora spectacolului sau a adunarii propriu-zise? - aveti vreun loc anume unde se strange lumea? dupa figura eu stiu max. 5 persoane si alea numai din poze. cateodata realitatea difera.... - multumim pentru tot, Glo! - nu cunosc conventiile fiind la prima intalnire de gen, deci nu dati cu pietre! - multumesc anticipat. si d-abia astept sa ne vedem! |
La 11 ne intalnim in fata cinematografului, dar proiectia va incepe la putine minute dupa ora 11. Dupa film stam toti la o cafea, ca de-obicei.
|
Pipes, vezi ca la noi afterparty-urile se prelungesc cu vreo 3-4 ore.:D
|
Intrebare
In afara de Nae Caranfil mai face cineva FILM in Romania?
|
1) Da.
2) Florine, înteleg cä ästa a fost modul täu off-topic de a-ti anunta prezenta la forumeeting, da? OK, then = be welcome! :) |
11 diminetza? :|
|
All times are GMT +2. The time now is 03:14. |