![]() |
crezi ca nu putem aprecia un review la un film pe care nu l-am vazut?
tocmai ai desfiintat ideea de cronica de film! :) citim si notam TOATE reviewurile |
medaliile
stefan do,cred ca v-ati dat foc la valiza cu medaliile punctajele!!era cazul sa incingeti spiritele?asta inseamna ca va plictiseati de moarte!
|
De fapt e o foarte buna metoda de a creste popularitatea site-ului. Asigura un trafic mult mai intens si mai multa implicare din partea userilor (nu neaparat creste si calitatea implicarii).
|
Originally Posted by Liviu-:
Aici e buba. ;) |
Nici prea mult rau nu poate sa faca. Eventual sa enerveze putin unii useri prin spam de cereri de prietenie cum ziceam mai sus, dar nu mi se pare prea grav. In rest forumistii isi vad oricum de treaba, iar pe la articole deja e haos de ceva timp... si multa imbecilitate.
|
Originally Posted by StefanDo:
Nu ma refeream ca nu puteti aprecia un review la un film pe care nu l-ati vazut. Ma refeream la faptul ca pe acest site sunt mii de filme si actori care au sute de review-uri. Si intrebarea este: De unde atata timp sa cititi zeci de mii de review-uri si sa si postati stiri noi pe site? Si daca apare un review nou cum va veti da seama? |
Dati-i ma omului niste dvd-uri!
Bogdan, iti dau eu, e ok? |
bogdan, avem o interfata prietenoasa, in care cititul si notatul reviewurilor se face foarte simplu
note vor primi doar reviewurile noi |
Woooo....
Eu sunt - vizitator silver - forumist gold (ei hai,nici ca as fi asa de valoroasa :)) ) - cinefil bronze (asta doar pentru ca mi-a fost lene sa bifez mai multe filme ca vazute) - colectionar bronze (pentru ca am fost sincera si nu am inclus DVD Rip-urile in colectie,ci doar filmele pe care le am in original,cu mentiunea ca mai am vreo 40 de titluri de adaugat) |
Vestea voastra s-a dus departe:
De la extraterestru 12 Mar 2010, 13:55 Cerere de prietenie :) |
dupa ce va imprieteniti mai bine poate-i faci o vizita :)
|
daca-mi plateste transportul :P
|
ei, mare chestie, apasă pe un buton şi gata :)
|
O fi vre-un na'vi? :)
|
mm, atunci sugerez sa ai grija la... coada ;)
|
Si cum sa le spun ca nu au luat Oscar-ul? :-S
|
inca o modalitate de a castiga puncte (puncte ce in curand vor putea fi folosite pentru a achizitiona DVD-uri!) este aceea de a completa biografiile actorilor. la pagina fiecarui actor, pe linia de butoane de deasupra fotografiei, a aparut un buton "wiki". oricare utilizator logat poate intra acolo si pune biografia actorului preferat, iar noi vom acorda puncte in functie de cat de complet si bine scris este textul.
ce parere aveti? |
Ideea e buna, intrebarea e: care sunt celelalte categorii aducatoare de premii? :P As presupune ca cea de review-uri la filme si actori, dar ar trebui si confirmat pentru ca nu cred ca s-a spus :D
Pe langa completarile de la pagina actorilor de ce nu si cele de la filme? Am observat filme care nu au nici un sinopsis. Si prin actori excludeti regizorii si alte roluri? :P |
nu, la noi in baza sunt considerati "actori" toate persoanele implicate in realizarea unui film, de la regizori la... clachetisti :)
in curand vom implementa si un wiki pentru sinopsisuri inca nu am definitivat sistemul de recompense, dar punctele obtinute din biografii vor fi primele convertite in dvd-uri revin cu amanunte imediat ce le aflu oricum, pana atunci putem face cateva teste ;) |
Clachetista este extrem de importanta pt departamentul de imagine si, ulterior, montaj si regie. De ce n-ai zis 'de la regizori la scenaristi'? :D
|
All times are GMT +2. The time now is 03:37. |