Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme atat de proaste ca nu pot fi ignorate (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96831)

andu7zu 11 Dec 2010 12:37

Halloween 2007

Pentru mine H 2007 e cel mai prost film HORROR facut vreodata....

KrissKringle 12 Dec 2010 15:51

Showgirls - boobs,sex,,cheesy acting,dancing...what more do you want?=))

Lino 29 Dec 2010 18:00

Woman on top

nascut_pentru_iubire 02 Jan 2011 12:51

cam tot ce film cu Dolph Langram si Steven Segal intra la categoria cih !

chuckyfan 02 Jan 2011 13:46

Eu credeam ca nu-ti plac filmele in care suntem invatati limba romana:)

princess_peach 02 Jan 2011 15:50

Mie Kick Ass mi se pare ca se incadreaza aici...:-?:)

StrangeHouse 03 Jan 2011 21:41

The Messengers

princess_peach 06 Jan 2011 19:44

Originally Posted by StrangeHouse:

The Messengers

Mie personal nu mi se pare un film prost ca nu poate fi ignorat...:-? Oricum, gusturile nu se discuta:D

Disciple 06 Jan 2011 20:34

Da bagati si voi niste argumente, ca se transforma topicul in garbage. Nu e greu. ;)

princess_peach 08 Jan 2011 09:47

Originally Posted by BooG:

Lord of the rings ! [toate 3]

Motivul : Singurul film la care am incercat sa ma uit de 5 ori si am adormit tot timpul !
Intr-un final acum vreo 7 luni m-am uitat la toata seria ! Stiu ca am inceput sa dau fast forward prin ultima jumatate de ora la partea III ! Nu se mai termina o data ! (:|
Oricum sunt filme mult mai proaste dar nici unul laudat in halul asta ca lord of the rings de catre mai toti pe care ii cunosc !
Concureaza cu Star Wars dar macar ala nu e chiar asa de laudat :))

Intr-adevar sunt mult prea laudate...Dar poate ca ti se pare prost doar pentru ca nu iti place genul asta de film, nu ca filmul in sine ar fi chiar asa prost.

Liviu- 08 Jan 2011 10:02

Cititi si voi primul mesaj daca nu intelegi din titlu despre ce e vorba...

princess_peach 08 Jan 2011 17:05

Originally Posted by Liviu-:

Cititi si voi primul mesaj daca nu intelegi din titlu despre ce e vorba...

Am inteles...Este vorba de un film care e bun tocmai datorita faptului ca e prea prost!...

Cupidon_White 15 Jan 2011 21:09

Originally Posted by BooG:

Lord of the rings ! [toate 3]

Motivul : Singurul film la care am incercat sa ma uit de 5 ori si am adormit tot timpul !
Intr-un final acum vreo 7 luni m-am uitat la toata seria ! Stiu ca am inceput sa dau fast forward prin ultima jumatate de ora la partea III ! Nu se mai termina o data ! (:|
Oricum sunt filme mult mai proaste dar nici unul laudat in halul asta ca lord of the rings de catre mai toti pe care ii cunosc !
Concureaza cu Star Wars dar macar ala nu e chiar asa de laudat :))

Boog lasa-te frate de comenturi pentru ca observ ca nu sti sa apreciezi filmul in sinea lui ... avand in vedere ca ultima parte a castigat 11 oscaruri din 11 nominalizari "tie iti venea sa dormi" . Un film nu trebuie apreciat doar dupa storyline(evident ca aceasta este un atu) ci dupa efecte ,dupa cum sunt jucate personajele etc , nu sunt eu critic de film dar nu mai veni cu astfel de comenturi , spre deosbire de Avatar la care si un copil de 9 ani isi da din primele 10minute cum se va termina filmul dar nu pot zice ca este un film prost pentru ca a revolutionat intr-un fel istoria cinematografic a datorita efectelor 3D . Asa ca lasa pe altii care nu dau cu bata-n balta.

uffy 15 Jan 2011 21:21

Dupa cum a spus si princess_peach..gusturile nu se discuta.
eu cred ca mai importanta decat nominalizarile si oscarurile este impresia care ti'o face acel film. Nu poate fi pe gustul tuturor

Liviu- 15 Jan 2011 22:14

Asta cu gusturile nu se discuta e pentru gradinita. Esti aici tocmai ca sa le discuti, altfel ar fi doar un monolog inutil din partea fiecaruia...

Cupidon_White 16 Jan 2011 11:07

Normal tineretu; din ziua de azi este infatuat de filme cu adolescenti si seria Twilight , cum sa recunoasca ei diferenta dintre filme proste si bune , daca ne luam dupa gusturi (ma refer la publicul masculin) tuturor ne place cand vedem cate-o ŢâŢă dar asta nu inseamna ca e filmul bun .

princess_peach 16 Jan 2011 11:29

Okey Liviu, atunci: Gusturile se discuta, dar civilizat si fara certuri....Si prin "nu se discuta" am vrut sa spun ca fiecare are parerea lui!...Nu te poti certa cu nimeni din simplu fapt ca nu ii place un film pe care tu il admiri! Deci prin gusturile nu se discuta se intelege fiecare cu parerea lui!

Cupidon_White 21 Jan 2011 09:27

ON TOPIC: He's Just Not That Into You : Actori foarte buni dar pentru mine a fost filmul care nu l-am putut intelege prea bine , dar cu toate astea nu am adormit .

boog in primul rand nu ma i-au in gura cu ratatii dupa ce am dat commentu(ON TOPIC doar am contrazis opinia ta dar tu ce sa sti) trebuia sa taci sau sa scri despre altceva , in al doilea cred ca plictisesti pe multa lume cu gusturile tale deplorabile ; si sa nu uit nu ma lua cu PUISOR

Moody 21 Jan 2011 10:40

Cand ma gandesc la filme atat de proaste incat sunt bune primul lucru care imi vine in gand este "Borat" si desigur "Jackass".

psihologu 21 Jan 2011 11:31

Piranha...

All times are GMT +2. The time now is 05:00.