Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Eurovizion? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96821)

Judex 06 Mar 2010 20:22

Da. Valentina - hoochie mama! B-)

marius_em 06 Mar 2010 20:35

da, dar cam blonda. Parca e Patruleasa, acelasi ras fortat. Si nu-l tineam minte pe Brenciu chiar atat de penibil. Cred ca e formatul asta de rahat de vina.

Judex 06 Mar 2010 20:44

Hei, mai usor - ce-ai cu blondele? :x

marius_em 06 Mar 2010 20:54

prietena mea e blonda.

Judex 06 Mar 2010 21:52

Gentleman. <):)

shadowofnight 06 Mar 2010 23:25

S-a terminat emisiunea? Cine a castigat?

marius_em 06 Mar 2010 23:39

Paula Seling, cu unu cu fata de tractorist, cu Playing with fire. Chiar era singura optiune, trebuia pus la pariuri.

vave 07 Mar 2010 09:25

Originally Posted by marius_em:

Paula Seling, cu unu cu fata de tractorist, cu Playing with fire.

Să trăiască la mulţi ani! :P

Nu m-am uitat la "spectacol".. sunt curioasă celelalte ţări cu ce/cine vor concura. :)

shadowofnight 07 Mar 2010 10:05

Era singura piesa care mi-a placut. :P
Desi mai mult ca sigur nu va castiga, chiar era singura optiune.

shadowofnight 11 Mar 2010 13:54

De piesa Moldovei ce ziceti?:P
http://www.youtube.com/watch?v=qwdjt_LrKNc

Mie imi place asta.

vave 11 Mar 2010 14:22

Treba cu saxofonul de la piesa Moldovei chiar sună bine, dar atât.

shadowofnight 11 Mar 2010 14:48

De acord...eu intre timp am mai ascultat piese si s-au adaugat la favoritii mei si Irlanda si Norvegia. :D

vave 11 Mar 2010 14:52

No... m-ai provocat să le ascult pe toate. Revin cu un top... dacă va fi cazul. :P

shadowofnight 11 Mar 2010 15:04

:)) Good...
Poate pun si eu un top dupa ce le ascult pe toate.

P.S. Imi place si piesa reprezentativa pentru Belarus. Cam multe piese faine anul asta.:P

vave 11 Mar 2010 16:08

Uite topul pe care l-am promis. Pentru cine vrea să asculte piesele, o poate face aici, sunt 29 pe care le-am ascultat. Sunt epuizată. :))

Armenia mi se pare cea mai bună din câte am ascultat. Deşi pe alocuri ritmul seamană a altceva, solo-ul de la chitară din final m-a cucerit. [mamă, ce păr lung are gagica! :-O ].
Belgia aduce a James Blunt la voce. :))
Cipru sună OK, dar la un pas destul de mic de plictisitor.
Irlanda: flautul, sau ce instrument este, ar fi putut fi folosit mai mult. :) La punctul culminant nu mi se mai pare deloc melodic, îmi seamană mai degrabă a ţipăt. :-??
Danemarca pare bunuţă deşi îmi pare cunoscută piesa rău de tot. :-?
Ucraina [are voce faină, cred că i s-ar fi potrivit alt gen de muzică, nu de alta dar piesa asta e jalnică... păcat].

Penibile:

Lituania [wtf? :-O ], Spania [asta ar merge pusă şi la "din alt film"], Croaţia [ finalul criminal =)) ], Macedonia [mai bine, nu!],

Plictisitoare:
Turcia [o fi el ritm antrenant, dar degeaba], Norvegia [nu mersi, nici viorile nu mă impresionează], Islanda [voce bună, dar cam degeaba], Albania [oare ce vrea de fapt? :)) ], Polonia [au un început chiar bun, dar cu atât rămân], Rusia [nu m-a impresionat cu nimic], Portugalia [şi dacă ţipă ce crede că rezolvă? :-?], Bulgaria [nici nu ar trebui menţionată], Georgia [ (:| iar spre final #-o ], Belarus [mulţi şi degeaba], Malta [se străduie şi ea cât poate, neimpresionant totuşi].

Din alt film [amuzante? :-/ ]
Olanda [mi-e ruşine de jena lor], Elveţia [o fi cântând în franceză, dar... :)) ], Slovenia [aia e piesă?], Letonia [spectacolul este fabulos =)) ], Slovacia [şi eu care credeam că ai nevoie de voce să poţi participa],

Finlanda sună a piesă ţigănească.

Cât despre românica noastră, sunt multe piane folosite anul ăsta, deci chiar nu o să iasa cu nimic în evidenţă.

P.S. Mi se pare mie sau anul ăsta cuvântul cheie pentru Eurovision e gay?
P.P.S. Cam multe emoticonuri, dar trebuia să ilustrez cumva stările-mi.

shadowofnight 11 Mar 2010 17:21

Si eu, si eu. :P

Armenia - Piesa e geniala!!!! Pe alocuri chiar seamana a altceva:)), dar...e pe locul 1 in topul meu, la egalitate cu Belgia.
Belgia - Foarte tare, din punctul meu de vedere. :D
Irlanda - Partea cu flautul e cea mai buna parte din melodie; cum ai zis si tu, mi-ar fi placut sa fie folosit mai mult...
Norvegia - Mie imi plac viorile:)).
Polonia - Piesa e....catchy si nu foarte buna? Da, cred ca alea sunt cuvintele potrivite.
Rusia - Una din cele mai plictisitoare piese, am ascultat cam jumatate, pe urma m-am dat batut.
Portugalia - Nu m-a impresionat.
Ucraina - Aici intr-adevar mi-a trecut si mie prin cap ideea de 'Gay Eurovision'.
Bulgaria - In aceeasi barca cu Rusia.
Turcia - De obicei nu imi inspira pre multa incredere un nume pe care nu il pot pronunta. :(
Croatia - In aceeasi barca cu Bulgaria.
Lituania - Asta mi se pare o piesa potrivita pentru Povestiri de Noapte, Un Show Pacatos sau ceva de genul...
Letonia - Asta mi-a placut. Mi s-a parut amuzanta. Si catchy. :))
Spania - Ce folos ca ai loc asigurat in finala daca vii cu piese de genul asta...
Slovenia - Un show pacatos, pe Antena 1.
Georgia - In aceeasi barca cu Croatia. De cate ori am folosit expresia asta:))
Macedonia - Eh, e mai buna decat Georgia.
Malta - Relativ OK, desi nu stiu ce era cu omul-pasare. :-/
Olanda - Cam...ciudata? De asemenea, imi suna mult prea familiar, ceea ce nu e de bine.
Danemarca - E bunicica, dar nu cine stie ce.
Finlanda - De acord cu tine. :))
Albania - Eh, nu prea buna.
Elvetia - Ce privire avea ala:-O...
Belarus - Mi-a placut si asta.
Slovacia - Probabil cea mai proasta piesa din concurs. :(
Islanda - Din nou, de acord cu tine.
Cipru - Nu stiu ce sa zic, e bunicica...
Moldova - Partea cu saxofon e tare.:P
Romania - Pey, la ce piese sunt, cred ca aem o sansa pentru locul...13?15? (Si eu care ziceam ca sunt multe piese bune anul asta:)))

vave 11 Mar 2010 17:34

Originally Posted by shadowofnight:

Elvetia - Ce privire avea ala :-O

Pe tine privirea te-a marcat? =)) Dacă nu îl vezi şi asculţi doar, piesa pare mai ok.

Malta - Relativ OK, desi nu stiu ce era cu omul-pasare. :-/

Au încercat ei ceva acolo, dar nu le-a reuşit.

Mi se pare imposibil să câştige Armenia, dar chiar aş vrea-o în top. Oricum... va conta şi prestaţia din timpul spectacolului de acolo [din Oslo :x ], iar clasamentul mi-l pot schimba radical dacă o dau în bară la faţa locului. :P

shadowofnight 11 Mar 2010 17:55

Pey arata de parca abia astepta sa se dea jos de pe scena si sa tortureze pisici sau ceva de genul...:-s Nu mi-a inspirat incredere.

Ei, si tu acum, imposibil sa castige Armenia. Are sanse...adica, e imposibil sa nu ajunga cel putin in Top 5;)(desi eu cred ca va fi pe locul 2 sau 3).

Belgia&Armenia FTW!<:-P

vave 11 Mar 2010 18:06

Originally Posted by teh_chix0r:

Nu ştiu cum poate fi prizat un astfel de "spectacol" de publicul (extra)european. Mie mi se face greaţă la audiţia şi vizionarea circului ăstuia. E de complet prost gust. Nici nu ţin cont de micile excepţii. Pute!

Mă amuză... deci îmi descreţeşte fruntea.

Belgia&Armenia FTW!<:-P

Îi cuplăm? :))

shadowofnight 11 Mar 2010 18:18

Sigur.:))

Funny Fact: Cele 3 tipe din Croatia au mai participat si in 2005 pentru Bosnia si Hertegovina.
Uuu..:P

All times are GMT +2. The time now is 04:42.