![]() |
Da. Valentina - hoochie mama! B-)
|
da, dar cam blonda. Parca e Patruleasa, acelasi ras fortat. Si nu-l tineam minte pe Brenciu chiar atat de penibil. Cred ca e formatul asta de rahat de vina.
|
Hei, mai usor - ce-ai cu blondele? :x
|
prietena mea e blonda.
|
Gentleman. <):)
|
S-a terminat emisiunea? Cine a castigat?
|
Paula Seling, cu unu cu fata de tractorist, cu Playing with fire. Chiar era singura optiune, trebuia pus la pariuri.
|
Originally Posted by marius_em:
Nu m-am uitat la "spectacol".. sunt curioasă celelalte ţări cu ce/cine vor concura. :) |
Era singura piesa care mi-a placut. :P
Desi mai mult ca sigur nu va castiga, chiar era singura optiune. |
|
Treba cu saxofonul de la piesa Moldovei chiar sună bine, dar atât.
|
|
No... m-ai provocat să le ascult pe toate. Revin cu un top... dacă va fi cazul. :P
|
:)) Good...
Poate pun si eu un top dupa ce le ascult pe toate. P.S. Imi place si piesa reprezentativa pentru Belarus. Cam multe piese faine anul asta.:P |
Uite topul pe care l-am promis. Pentru cine vrea să asculte piesele, o poate face aici, sunt 29 pe care le-am ascultat. Sunt epuizată. :))
Armenia mi se pare cea mai bună din câte am ascultat. Deşi pe alocuri ritmul seamană a altceva, solo-ul de la chitară din final m-a cucerit. [mamă, ce păr lung are gagica! :-O ]. Belgia aduce a James Blunt la voce. :)) Cipru sună OK, dar la un pas destul de mic de plictisitor. Irlanda: flautul, sau ce instrument este, ar fi putut fi folosit mai mult. :) La punctul culminant nu mi se mai pare deloc melodic, îmi seamană mai degrabă a ţipăt. :-?? Danemarca pare bunuţă deşi îmi pare cunoscută piesa rău de tot. :-? Ucraina [are voce faină, cred că i s-ar fi potrivit alt gen de muzică, nu de alta dar piesa asta e jalnică... păcat]. Penibile: Lituania [wtf? :-O ], Spania [asta ar merge pusă şi la "din alt film"], Croaţia [ finalul criminal =)) ], Macedonia [mai bine, nu!], Plictisitoare: Turcia [o fi el ritm antrenant, dar degeaba], Norvegia [nu mersi, nici viorile nu mă impresionează], Islanda [voce bună, dar cam degeaba], Albania [oare ce vrea de fapt? :)) ], Polonia [au un început chiar bun, dar cu atât rămân], Rusia [nu m-a impresionat cu nimic], Portugalia [şi dacă ţipă ce crede că rezolvă? :-?], Bulgaria [nici nu ar trebui menţionată], Georgia [ (:| iar spre final #-o ], Belarus [mulţi şi degeaba], Malta [se străduie şi ea cât poate, neimpresionant totuşi]. Din alt film [amuzante? :-/ ] Olanda [mi-e ruşine de jena lor], Elveţia [o fi cântând în franceză, dar... :)) ], Slovenia [aia e piesă?], Letonia [spectacolul este fabulos =)) ], Slovacia [şi eu care credeam că ai nevoie de voce să poţi participa], Finlanda sună a piesă ţigănească. Cât despre românica noastră, sunt multe piane folosite anul ăsta, deci chiar nu o să iasa cu nimic în evidenţă. P.S. Mi se pare mie sau anul ăsta cuvântul cheie pentru Eurovision e gay? P.P.S. Cam multe emoticonuri, dar trebuia să ilustrez cumva stările-mi. |
Si eu, si eu. :P
Armenia - Piesa e geniala!!!! Pe alocuri chiar seamana a altceva:)), dar...e pe locul 1 in topul meu, la egalitate cu Belgia. Belgia - Foarte tare, din punctul meu de vedere. :D Irlanda - Partea cu flautul e cea mai buna parte din melodie; cum ai zis si tu, mi-ar fi placut sa fie folosit mai mult... Norvegia - Mie imi plac viorile:)). Polonia - Piesa e....catchy si nu foarte buna? Da, cred ca alea sunt cuvintele potrivite. Rusia - Una din cele mai plictisitoare piese, am ascultat cam jumatate, pe urma m-am dat batut. Portugalia - Nu m-a impresionat. Ucraina - Aici intr-adevar mi-a trecut si mie prin cap ideea de 'Gay Eurovision'. Bulgaria - In aceeasi barca cu Rusia. Turcia - De obicei nu imi inspira pre multa incredere un nume pe care nu il pot pronunta. :( Croatia - In aceeasi barca cu Bulgaria. Lituania - Asta mi se pare o piesa potrivita pentru Povestiri de Noapte, Un Show Pacatos sau ceva de genul... Letonia - Asta mi-a placut. Mi s-a parut amuzanta. Si catchy. :)) Spania - Ce folos ca ai loc asigurat in finala daca vii cu piese de genul asta... Slovenia - Un show pacatos, pe Antena 1. Georgia - In aceeasi barca cu Croatia. De cate ori am folosit expresia asta:)) Macedonia - Eh, e mai buna decat Georgia. Malta - Relativ OK, desi nu stiu ce era cu omul-pasare. :-/ Olanda - Cam...ciudata? De asemenea, imi suna mult prea familiar, ceea ce nu e de bine. Danemarca - E bunicica, dar nu cine stie ce. Finlanda - De acord cu tine. :)) Albania - Eh, nu prea buna. Elvetia - Ce privire avea ala:-O... Belarus - Mi-a placut si asta. Slovacia - Probabil cea mai proasta piesa din concurs. :( Islanda - Din nou, de acord cu tine. Cipru - Nu stiu ce sa zic, e bunicica... Moldova - Partea cu saxofon e tare.:P Romania - Pey, la ce piese sunt, cred ca aem o sansa pentru locul...13?15? (Si eu care ziceam ca sunt multe piese bune anul asta:))) |
Originally Posted by shadowofnight:
Mi se pare imposibil să câştige Armenia, dar chiar aş vrea-o în top. Oricum... va conta şi prestaţia din timpul spectacolului de acolo [din Oslo :x ], iar clasamentul mi-l pot schimba radical dacă o dau în bară la faţa locului. :P |
Pey arata de parca abia astepta sa se dea jos de pe scena si sa tortureze pisici sau ceva de genul...:-s Nu mi-a inspirat incredere.
Ei, si tu acum, imposibil sa castige Armenia. Are sanse...adica, e imposibil sa nu ajunga cel putin in Top 5;)(desi eu cred ca va fi pe locul 2 sau 3). Belgia&Armenia FTW!<:-P |
Originally Posted by teh_chix0r:
|
Sigur.:))
Funny Fact: Cele 3 tipe din Croatia au mai participat si in 2005 pentru Bosnia si Hertegovina. Uuu..:P |
All times are GMT +2. The time now is 04:42. |