![]() |
Nu stiu ce sa zic, cam asa suna si votul meu. In ultimul timp cand a mai intrat, a cautat numai sa atace, lucru evident pt. toti userii, nu am nimic cu el. Am cunoscut si partea buna, dar acum mult timp. De moment ce are cont pe contul celalalt si se simte bine acolo, si aici intra DOAR CA SA ATACE nu sunt de acord. Si eu am cont pe alt forum (nu despre film) dar asta nu inseamna sa atac intr-o parte si in alta parte sa ma distrez!
|
Originally Posted by corinka:
Frate, dar cât timp liber au unii! Da'ce vieţi au unii! :D :-? :-& |
Originally Posted by Gloria:
probabil ca leo ,candva a facut vreo gluma, sau ai fost greshit , denaturat informata si ii portzi pica. dar ai fost si la aniversarea sa, ar trebui sa fii echidistanta cu amandoi amicii, si cu als, si cu pitbull, in interes personal si de serviciu. nu intzeleg, e interzis sa trimitzi mesaje private, indiferent de contzinutul lor, chiar si dupa bannare??? atunci la ce se numesc<<private>>? din pacate, stefando n-a fost prezent, dar din fericire e impartzial. scuze daca te-am jignit, eshti ushor naiva si influentzabila, dar asta face parte din farmecul feminin, delicatetze, etc. |
Am şi eu o întrebare legată de întreabrea din titlu: să revină ca să ce? O:-)
|
Originally Posted by Gloria:
Dupä bannare, mi-a trimis acel mesaj prin care recunostea cä a fäcut totul numai ca sä mä provoace, fiindcä lui oricum nu-i pasä de acest forum, nici de bannare - dar pe mine bannarea m-ar "durea". I-am räspuns cä-si face iluzii, cä mi-am asumat bannarea, care nu are de ce sä mä "doarä", întrucât nu sufär de egolatrie, si cä as fi oricând dispus si la alte sacrificii, numai ca sä scap Cinemagia, cinematografia, cultura româneascä, de unul ca el. Cam ästa a fost rezumatul acelor mesaje private. |
Originally Posted by Pitbull:
Quote:
si tot in spiritul adevarului meu personal, impacatzi-va dracului si certatzi-va doar for fun;) |
Originally Posted by manwithamoviecamera:
|
* dragomara, in locul lui stefan te-as banna o zi da/una nu. rautatea ta e ridicola!:D si postarile tale un nonsens:P
|
nu pot, cat sta cu caprioara-n brate :P
|
- necunoaşterea limbii române: ortografie, gramatică etc. - IQ minuscul, ceea ce e în totală neconcordanţă cu ideea mea de bărbat. ;) :-* |
@Dragomara
Logica "impecabila", ca de obicei, nici n-are rost sa mai discutam! @vave Avand in vedere cultura sa cinematografica, ar avea un cuvant greu pe forum. Rauvoitorii profita de faptul ca e orgolios. Daca nu ar fi intrat in conflicte cu persoane ca Dragomara (hai sa nu comparam acum cunostintele cinematografice ale Dragomarei cu cele ale lui Leo!) si altii, nu s-ar fi ajuns la asemenea certuri. Dar unii atata pot: se simt si ei importanti cand ataca o persoana publica, tocmai pe un forum dedicat unui domeniu in care respectiva persoana publica activeaza si are succes! @Pitbull
Originally Posted by Pitbull:
|
*stefando
atunci trebuie sa pastreze avatarul asta :) |
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by StefanDo:
=)) =)) =)) Ia de-aci căprioara, că io plec la oile mele! ;) |
|
DA! DA!! DA!!! Normal ca mi-ar placea sa revina! Cu o bazooka.B-) Ba nu, cu doua!:D
|
Aaaa... că uitai: îmi cer scuze. Pentru ce vrei tu. Şi un pic mai mult. :) |
|
revenind la subiect, corinka a facut o incercare, ar trebui sa-l debannatzi si pe als...si pitbull cred ca ar crede ca e corect.
corect mi-ar placea sa se impace , sa-shi ceara scuze public, pitbull pt lovirea fizica, unul altuia pt ei shtiu ce, si sa posteze ca pe vremuri, fara mici invidii, fumuri, aere, frustari, convingeri...viatza e ca dracu' de scurta. forumul e mishto. oamenii sunt amazing. femeile sunt sexy.:D sa curga shampania. * mistahj, ai intarziat. revino maine. |
Nu, Omule, eu l-am tachinat, el a provocat.
Pânä si elevii din clasa a VI-a stiu teorema lui Leucip: Tachinare / provocare = 3 / 14 Ai lipsit la lectia asta, nu? ...Apropo, de ce citezi tu asa (suspect de) bizar? 1) Un citat lung. 2) Un citat scurt cu un fragmentel din citatul lung. |
All times are GMT +2. The time now is 12:37. |