![]() |
Originally Posted by Judex:
Subscriu! |
|
Originally Posted by anaemona:
eh... in Bucuresti ce sa vezi? Abia ginesc o bucata de cer pe ici pe colo :( |
Sa ma plimb printre morminte inainte de apusul soarelui. Sa merg la un priveghi si sa vad o tipa superba in ghearele disperarii... Sa ma plimb printr-o padure de brazi, cu gindul la tipa de la priveghi... Sa simt pe fata racoarea satinului dintr-un sicriu... Lumina luminarilor...
|
Cel mai mult ma relaxeaza un film la cinema. Dar daca e in timpul saptamanii merge si acasa daca am destul timp.
|
Originally Posted by Windom:
Pe un cer instelat sau pe o ploaie mocaneasca ? |
Priveghiul pe ploaie, restul sub cerul instelat.
|
mi-am adus aminte de sesiunea de bere si narghilea de anul trecut dintr-un temeteu. O liniste placuta cat sa poate vorbi si omul in soapta. Daca as spune si numele mortului care ne-a fost alaturi as fi acuzat de profanare de morminte :))
|
sa ma plimb noaptea pe strazi
|
Originally Posted by Dragomara:
Noroc cu o pila la Pompe Funebre.;) |
sa stai pe plaja culcat pe un cearceaf nu sezlong ca sa simti nisipul si sa asculti valurile.
|
teatru
lectura plimbarile |
sa ma plimb in ploaie
sa aud ciorile sa aud pasarelele |
Originally Posted by movie4:
Idem :x Adaug momentele de meditatie stand intins pe pat, un film bun si ce a zis victor. |
Originally Posted by movie4:
|
Sa dorm :)
Sa dansez, sa beau bere in curte vara cu cainele in brate, sa citesc, sa imi culc fetele, sa fac dragoste... |
Sa inot prin gandurile si visele mele. Sa nu existe nimic altceva decat eu... in mine.
Si ... : http://www.youtube.com/watch?v=9O3dV2iwdJw |
Sa fac o baie calda la sfarsitul zilei si sa lenevesc acolo!:D
|
o partidă de şah însoţită de un pahar de vin roşu .
|
Un film bun,sau o carte buna,alaturi de o bautura fina!
|
All times are GMT +2. The time now is 12:43. |