![]() |
singurul care mi s-a parut furat de arbitri, a fost francezul de la schi movile...... restul e periaj de sine.
|
Care te mai uiti la Rusia-Cehia?
E bestial meciul, dar din pacate conduc rusii dupa primele doua reprize. |
hocheiul la tv are o latura enervanta . in 75% din timp (plan mediu, faza normala de joc) nu vezi pucul, deci nu vezi aproape nimic. e singurul sport de echipa in care in 90% din cazuri te lamuresti doar la reluare :D
|
Chiar discutam acum vreo luna cu niste amici treaba asta. Mie la patinoar mi se pare si mai naspa - imi dau seama ca-i gol dupa sirena, luminite si crose ridicate. :D
LE Tari tipele: http://sports.yahoo.com/olympics/van...urn=oly,224338 >:) |
mi-a placut verva cu care Canada a desfiintat marea echipa a Rusiei la hochei. mi-a placut Canada si pt faptul ca nu a cazut cand a fost egalata de americani in finala, cu cateva secunde inainte de finalul timpului regulamentar
mi-a placut si ca i-au "dat craci" (cum s-ar zice la fotbal) portarului american pt 3-2 |
Deşi nu am văzut eu mă bucur că i-au bătut pe norvegieni la curling. :D
|
Finala a fost de vis. Am injurat cand au egalat americanii pe final, am urlat de bucurie cand a marcat Sid The Kid golul de aur. Era trecut de miezul noptii - a doua zi vecina mi-a aruncat o privire piezisa. :D
Mi-a placut si festivitatea de inchidere - fain spectacol. |
Ma bucur mult pt ca au triumfat canadienii in clasamentul final pe medalii si bineinteles pentru superba victorie de la hochei :-bd
|
All times are GMT +2. The time now is 02:38. |