![]() |
Pai topicele astea trebuie inchise si sa incepem votarea.
|
Tu dar unde?Daca aveam si noi un topic specializat cel mai dintre cei mai....Dar hai sa facem topicuri direct in oala de sarmale ca asa e la romani ca la piftie.
Marac nu s-a sinchisit sa le reorganizeze,tinand cont ca e moderator pe aici,asta insemnand ca nici macar nu ia in seama obiectiile anumitor oameni. Hai cu topicurile gramada!!!!!!!!As fi putut si eu sa fac acelasi lucru ca orisicare altul.........Dar s-a vazut aici mana de meserias si nu am mai avut grai....:-& mai frumos de atata nici nu se putea(putere,nuanta,concetrat,buda etc...):) |
Comentezi prea mult si vorba ta:ce e prea mult strica.
|
Comentez fiindca cred ca am dreptate.Nu sunt un idealist asa ca ai dreptul la replica si chiar as vrea sa vad asta.!!Probabil de aceea am facut aceste 3 comment-uri fiindca faci ceva dar ca sa fie facut si nu ai pasiune deloc in ceea ce faci.
Organizeaza ceea ce trebuie si lasama s comentez.Tu trebuie sa te supui fiindca tu ai creeat acele baldibacuri(nu stiu ce cuvant e asta dar asta se compara cu ceea ce ai facut tua colo). Un sfat: Nu ma irita ,ca nu ai dece.Tu esi nominalizat si premiat la taoate topicurile deschise de tine.Ai 10 de la mine.:D |
All times are GMT +2. The time now is 07:31. |