![]() |
Oameni buni si iubitori de emotii puternice, vi-l prezint pe Splinter (2008, Toby Wilkins) ~ e un parazit dragut, si deloc pretentios, nu cere prea mult, decat control total asupra corpurilor domniilor voastre pe care le va metamorfoza cu toata discretia ce-i este caracteristica in niste hoituri apetisante; un nou tip de chirurgie estetica, revolutionara
Stie cineva, Metamorfoza lui Kafka a fost ecranizata? Cred ca Gregor s-ar simti in largul lui nominalizat aici |
G r e m l i n s !!! Sa le acordam clasicilor onorurile cuvenite B-)
|
Originally Posted by SoricicaMov:
Metamorfoza a intrat intr-o vreme in vizorul lui Lynch, din pacate nimic nu s-a concretizat. Tare Splinter, intr-adevar...B-) |
Originally Posted by bremen1980:
Multam, Guru Bremen, aveam in minte altceva decat scurt-metraje si parodii :) dar oricum merita aprofundat ;) |
Originally Posted by Windom:
Imi aduce aminte de parazitii lui Cronenberg din Shivers. :D |
Din pacate, da. Totusi, sa ne pastram speranta. Paranteza pe langa subiectul topicului: singura ecranizare dupa Kafka ce am avut placerea a viziona ii Procesul, '62, maestru Orson Welles |
Originally Posted by SoricicaMov:
Tot off topic: recomand cu caldura Kafka al lui Soderbergh...;) On topic: Soricico, recomand si Graveyard Shift:P , White Dog (Sam Fuller), The Black Cat, Mimic, Open Water (highly recommended), Rogue... |
Cooorect: da, cu Jeremy Irons. O sa-l vad. Multam ;) Cui ii place sa pescuiasca... fiinte amorfe, solzoase, cu membrane subtiri intre degete? Sau sa fie pescuit de acestea... >:) >:) >:) Creature from the Black Lagoon (1954), Jack Arnold |
Touche cu Graveyard Shift ;) Mimic, da, am vazut, Guillermo del Toro acum mai bine de 10 ani Si Open Water: wow, ce film; cateodata realitatea e cea mai infricosatoare |
Mai astea dupa mine sunt porcarii destul de mari!Adik unele au fost destul de ok,dar majoritatea sunt praf!Mai bine fac remakeuri,idei fresh,si ramanem la psihopati,ciminali si monstri si desigur altii:D
|
Cat's Eye - 1985. Ecranizare dupa Stephen King.
|
Vreau sa fad un film cu o invazie cu ciori sau ceva de genu "The Birds". Daca stie cineva sa-mi trimita mesaj privat.
|
Originally Posted by CosminHorrorMaster:
Bats (1999) - http://www.cinemagia.ro/filme/bats-lilieci-8153/ |
Slab, l-am vazut
|
Am citit topic-ul asta cam vechi si eram curios cum de n-a fost pomenit asta:
Killing birds - uccelli assassini al lui Joe D'Amato? Nu l-am vazut inca, but it looks pretty damn funny:) |
lasa-l in pace, decat daca vrei sa bifezi (inca ?) un film marca D'Amato :D
e prost |
Deep Blue Sea (1999) a fost foarte bun.
Arachnophobia (1990) l-am vazut cand am fost mic si de fiecare data cand mergeam la baie ma uitam dupa wc sa nu fie paianjeni :D Eight Legged Freaks (2002) mai mult comedie decat horror dar mi-a placut. Jaws si Piranha sunt poate cele mai bune. |
All times are GMT +2. The time now is 15:51. |