![]() |
Ahh...Pitbull:vigilent si inofensiv ca intotdeauna.
Revin ca doar nu am zis "adio".:)) |
Hai, mä Drago mä, scrie mai repede räspunsul äla, cä ard de curiozitate. Lasä culorile, lasä boldurile, lasä sublinierile, si POSTEAZA-L O DATA! :)
|
Si noi te iubim! >:D< :-* :x
(Am uitat sä pun: "si tävälelile pe jos de râs".) |
Legat de cinemateca:
-mai putina muzica in cafeneaua -mai putine filme nesubtitrate -mai putine "Nu a mai venit nimeni la film"-uri -cat mai mult Tarkovsky si Antonioni Altele: -sa intre cat mai multe din filmele concurente la Oscar in cinematografele romanesti inaintea decernarii premiilor -cat mai putine evaziuni ale distribuitorilor fata de filmele mai putin "catchy" dar care merita vazute -cat mai putin rontait in sala si cat mai putine telefoane deschise -sa nu ma dezamageasca prea tare "Avatar"-ul -o prespectivioara noua si un strop de emotie de la "The Last Station" ... -sa-mi iau toate examenele din sesiunea urmatoare. |
Sa petrecem cat mai mult timp in natura.
|
- Sa-mi iasa pasienta cu plecatul din casa parinteasca, sau ca sa o citez pe mama, sa ma responsabilizez.
- Sa fiu sanatoasa - Sa ma tin de treaba, asa in general si mai ales in a doua jumatate a anului, cand se apropie licenta - Sa fac scoala de soferi si sa imi iau carnetul (asta era pe lista si anul trecut si a ramas restant) - Sa citesc mai mult ca in 2009 - Sa vad mai multe filme ca in 2009 - Neaparat sa ascult mai multa muzica fata de 2009 - Sa mai invat niste rusa - Sa nu uit franceza - Sa ajung la vara pe unde mi-am propus |
- sa fiu sanatos
- sa am forta de munca si inspiratie - sa scriu cat mai mult - sa vad Praga - sa ma implic intr-un proiect - sa-mi iau carnetul - sa invat greaca |
Sa invat o noua limba straina.
|
Deci eu imi doresc sa se scoata acea taxa ridicola de inmatriculare, sa pot sa imi aduc si eu macar un Ford Kaka X_X , (2) sa fiu sanatos, (3) tara asta sa iasa din glodul in care stationeaza si din care nici nu are intentia de a iesi in vreun fel, (4) imi mai doresc ca mentalitatile unor conostinte sa isi faca upgrade (5) si imi mai doresc pace globala / armonie... pentru acest rasunator an 2010 si totusi sa nu il las singur pe (5) ... (6) sa prind un pestisor de aur pentru inca trei dorinte :-$ ...
|
Sa Iau Bacu !! :d
|
Originally Posted by thir13en:
Succes! Mi-ai adus si mie aminte, sa trec cu bine de prima sesiune din viata, poate chiar cu note mari si foarte mari, dar cum nu stiu cu se mananca ma multumesc si doar cu note de trecere la obiectele importante. |
1. Sa reusesc sa-mi gestionez veniturile astfel incat sa ajung cu bani pana la sfarsitul lunii (oricat as castiga, tot numai 2 saptamani din luna am bani :(( )
2. Sa raman cu iubitul meu Silviu, sa nu ne despartim adica; 3. Sa citesc macar 2 amarate de carti pe luna; 4. Sa intru la Facultatea de Istorie 5. Sa merg la un summerschool in Helsinki pe literatura avangardista (pe care l-am castigat si anul trecut dar nu l-am putut onora pe motive de criza) 6. Sa trec de toate examenele si etapele formarii pe terapie astfel incat sa pot continua; 7. Sa castig multi bani pe jobul meu. |
Vad ca numai eu sunt tributara credintei dupa care a rosti dorintele, adica a le da viata inainte de vreme, inseamna sa nu le mai lasi sa se intrupeze [observ ca vorbesc ca Drago cand incep sa spun despre credinte, cobe, pieze rele, ursite] :D
|
Imi doresc ca lumea sa-si dea seama ca daca filmeaza ceva cu telefonul si apoi trimite asta la protv sau ant1,etc, nu face nimic altceva decat sa bage bani in buzunarele celor care lucreaza acolo si ca munceste pe degeaba pentru altii.Cand 2 se cearta al 3-lea castiga.
Imi doresc ca romanul sa devina mai istet si sa nu se mai bucure la un bob de strugure ci sa ceara tot ceorchinul.B-) |
Originally Posted by cremaxx:
imii mai doresc ca romanul sa manace multzi ceorchini nu sa dea din coada la boburi de strugurel acriii. cremaxx, imi doresc si vreau sa te infiez:D |
Originally Posted by manwithamoviecamera:
Care e faza? Te pomeni ca ti s-a stricat telefonul mobil si nu mai ai cu ce sa te lauzi?:)) Eh ghinionul tau.Maine mori de foame.Sa lasi un numar de cont unde pot sa-ti trimit niste poze.:)) |
pai poţi s-o iei uşor, începe cu netul, de exemplu
|
o, ba da
|
to get a puppy :D
|
Nu neaparat in aceasta ordine (cu exceptia punctului 1):
1. Cei dragi mie (inclusiv eu) sa fie sanatosi si fericiti.
2. Sa fac un anume pas important in cariera (preferabil in prima parte a anului). 3. Sa fiu mai buna. 4. Sa calatoresc mai mult. 5. Sa vad mai multe filme bune. 6. Sa citesc cat mai mult. 7. Sa mai invat o limba straina. 8. Sa invat sa cant cat mai bine la chitara. 9. Sa fac pasul de la punctul 2 macar in toamna, daca nu imi iese combinatia in primavara. 10. Sa castig mai bine. 11. Sa merg la un concert U2. 12. Sa am o memorie mai buna. Etc. |
All times are GMT +2. The time now is 17:22. |