Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   SONDAJ: Top 10 Filme 2009 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96421)

Gospin 07 Dec 2009 21:48

Azi dimineata :D, am gasit o varianta xVID si am vazut, posibil sa fie un fake, oricum se vede destul de prost.
p.s: a fost si fara subtitrare. desigur :)

HATER 08 Dec 2009 09:16

1.INGLORIOUS BASTERDS
2. DISTRICT 9
3. MOON
4. KNOWING
5. THE BOX
6. 2012
7. TERMINATOR SALVATION
8. A CHRISTMAS CAROL
9. ORPHAN
10. ZOMBIELAND

am vazut cam tot ce a aparut in 2009 la cinema.. slab an
nu inteleg cum a ajuns drag me to hell prin top-urile voastre :))

Chambord 08 Dec 2009 09:22

Originally Posted by Windom:

Stefane, Gran Torino?/:) Am avut impresia ca Eastwood a dat tot ce a avut el mai bun (anul asta) regizind Changeling iar la Gran Torino nu i-a mai ramas nimic... Mi s-a parut unul dintre cele mai slabe filme ale sale. A ajuns batrinul sa se parodieze cu grimasele alea la fel ca De Niro in Analyze This.:(

Gran Torino este ultimul film al lui Eastwood ca actor si e are urmatorul simbolism:
Clint A VRUT sa stranga in personajul pe care il interpreteaza toate stereotipiile, badass-eria si loneranger-ismul exponentiale pt un Dirty Harry ajuns la batranete si care stie ca nu-i ramane decat sa moara si cel mai onorabil mod in care poate muri este evitand alte morti. Este sfarsitul lui Eastwood ca actor si ca arhetip. Filmul nu e o capodopera dar nici nu era nevoie de una ca sa-ti iei ramas bun. Nu cred ca putem trata asta cu dispret. ;)

Windom 08 Dec 2009 09:22

Nici noi nu intelegem cum au ajuns majoritatea filmelor care le ai in top acolo...:|

E topul CELOR MAI BUNE FILME, nu ZMEURA DE AUR, helloo...

Ma refer la topul lui HATER

Windom 08 Dec 2009 09:26

Originally Posted by Chambord:

Stefane, Gran Torino?/:) Am avut impresia ca Eastwood a dat tot ce a avut el mai bun (anul asta) regizind Changeling iar la Gran Torino nu i-a mai ramas nimic... Mi s-a parut unul dintre cele mai slabe filme ale sale. A ajuns batrinul sa se parodieze cu grimasele alea la fel ca De Niro in Analyze This.:(

Gran Torino este ultimul film al lui Eastwood ca actor si e are urmatorul simbolism:
Clint A VRUT sa stranga in personajul pe care il interpreteaza toate stereotipiile, badass-eria si loneranger-ismul exponentiale pt un Dirty Harry ajuns la batranete si care stie ca nu-i ramane decat sa moara si cel mai onorabil mod in care poate muri este evitand alte morti. Este sfarsitul lui Eastwood ca actor si ca arhetip. Filmul nu e o capodopera dar nici nu era nevoie de una ca sa-ti iei ramas bun. Nu cred ca putem trata asta cu dispret. ;)

Nu e vorba de dispret, dar filmul ala intruneste toate cliseele Hollywood-ului (poate ca asa s-a vrut, intr-adevar). Se putea totusi mai bine, pe alocuri mi se pare ca frizeaza pur si simplu ridicolul (miriituri and stuff...)

HATER 08 Dec 2009 09:41

Nici noi nu intelegem cum au ajuns majoritatea filmelor care le ai in top acolo...:|

E topul CELOR MAI BUNE FILME, nu ZMEURA DE AUR, helloo...

Ma refer la topul lui HATER

lasa ca am vazut eu topul tau..
ar trebui sa primesti premiul prostia de aur si o pereche de ochelari pentru drag me to hell

si da.. consider ca 2012 e un film slab dar sunt fan dezaster movies chiar daca sunt dezastre

StefanDo 08 Dec 2009 11:04

hater, ai un avertisment

HATER 08 Dec 2009 13:35

mersi

StefanDo 08 Dec 2009 14:19

oricand

marius_em 08 Dec 2009 15:26

Eu ma bucur ca mai sunt oameni carora le-a placut "In the loop". Cred ca e cel mai underrated film al anului. Poate Le Concert e mai underrated, dar la noi, ca in Franta a avut succes in box office.

Liviu- 08 Dec 2009 18:45

Acum cativa ani parca se facea un fel de concurs pe forum in care fiecare user zicea un top 10 al anului si se facea un clasament final. Nu mai stiu cum era, dar mi se parea chiar interesant. De ce nu se mai face?

Windom 08 Dec 2009 18:49

Chiar ca suna interesant. Iti impartasesc nedumerirea.:D

Gospin 08 Dec 2009 18:50

Interesant, putem sa reluam noi concursu' ... Stefane ai vreo idee? eu nu am prins vremea aia :)

Liviu- 08 Dec 2009 19:43

Poate cuvantul "concurs" nu a fost cel mai fericit, in sensul ca utilizatorii nu castigau nimic din cate tin minte, dar partea interesanta era faptul ca se facea un clasament al userilor de pe cinemagia. Nu stiu daca e un motiv anume pentru care nu se mai organizeaza, dar daca nu exista mi se pare o idee buna reluarea lor.

Gospin 08 Dec 2009 20:35

nu castiga nimic, doar entertainment :)

Chambord 09 Dec 2009 08:14

O idee foarte buna dar trebuie precizat daca avem in vedere filmele cu premiera mondiala in 2009 sau cu cea romaneasca (multe filme aparute la noi in 2009 sunt de fapt din 2008). Daca le amestecam rezultatele n-ar fi prea concludente.

Gospin 09 Dec 2009 08:28

Pai daca ai observat, unele filme de acolo sunt din 2008 dar oamenii le-au vazut in 2009, da' nu-i nimic le eliminam pe alea :)

Liviu- 09 Dec 2009 08:29

Inainte se facea doar cu cele care au avut premiera romaneasca in anul respectiv. Uitandu-ma la articolul de pe prima pagina parca cumva i-am citit gandurile lui Stefan :)) Eu inca astept unul din userii mai vechi sa clarifice daca acele "evenimente" au fost interzise, oprite dintr-un anume motiv sau fara un motiv si se pot relua.

Chambord 09 Dec 2009 08:32

Originally Posted by Liviu-:

Inainte se facea doar cu cele care au avut premiera romaneasca in anul respectiv.

E OK si asa numai sa posteze cineva o lista cu premierele romanesti din 2009 ca sa vedem de unde alegem. Cu premiera mondiala era mai simplu. Ne uitam pe imdb si gata :)

Iar interzise n-aveau cu sa fie topurile. Probabil fiecare astepta sa propuna altul asta. :)

Eu intentionez ca in ianuarie 2010 sa organizez un poll pe forum cu cele mai bune filme ale anilor 2000 (deja marile reviste de film au lansat astfel de polluri in randul criticilor). ;)

HATER 09 Dec 2009 09:07

se poate face un poll cu filmele 2009 si se voteaza..

All times are GMT +2. The time now is 07:26.