Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cinematograful meu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96257)

robertexe 20 Jan 2010 13:05

nu cred ca biletu e asa de scump, asta vara la mamaia era 25ron la 7D asa scria mare pe afis. a fost ok filmu mai putin ca am fost stropit cu ceva nu stiu ce si aerul ala care tot il baga pe la picioare era prea violent:) aa si scaunu s-a miscat tot timpul filmului adica 25min deci nu stiu cum sunt astea din bucuresti dar eu m-am convins de un cinema 7D 6D sau fara numar D

thir13en 09 Feb 2010 21:43

Incearca Haunted House 6D ! E cel mai bun dintre toate (care ruleaza, evident).

vave 12 Feb 2010 12:41

Originally Posted by robertexe:

nu cred ca biletu e asa de scump, asta vara la mamaia era 25ron la 7D asa scria mare pe afis. a fost ok filmu mai putin ca am fost stropit cu ceva nu stiu ce si aerul ala care tot il baga pe la picioare era prea violent:) aa si scaunu s-a miscat tot timpul filmului adica 25min deci nu stiu cum sunt astea din bucuresti dar eu m-am convins de un cinema 7D 6D sau fara numar D

Nu am fost la niciun 6-7D, totuşi tu, înainte să te duci, cam ce crezi că însemna acel 6D? Din câte ştiu diferenţele sunt tocmai lucrurile ce nu prea ţi-au convenit ţie.

omudindulap 13 Feb 2010 14:51

Aveti idee daca se va (re)deschide un cinematograf la Braila?

movie4 16 Feb 2010 19:54

hollywood multiplex , desi are ecranul cam mic
si cinema pro

Button 21 Feb 2010 20:46

Eu in Galati am numai Cinema Tiglina (mai este cunoscut si sub numele de Cinema VIP) care da filme vechi de 2 luni. Astept sa se deschida in primavara la anu' mallúl de langa gara din Galati care va avea si un cinematograf Cinema City! (:|

BLACK-SPIDER 10 Mar 2010 20:47

Nici Sibiul nu sta mai bine, e un singur cinema si nici acela nu e prea stralucit, de multe ori vin filme aiurea :( . Si s-a mai deschis si un asa zis cinema 3d la mall, dar nu am ajuns inca pe acolo si oricum da filme de anul trecut.

vave 10 Mar 2010 21:04

Originally Posted by BLACK-SPIDER:

Si s-a mai deschis si un asa zis cinema 3d la mall, dar nu am ajuns inca pe acolo si oricum da filme de anul trecut.

Exact din cauza asta nu am reuşit să ajung să văd un film acolo. Acela a fost argumentul la care nu am mai putut să mă împotrivesc. :(

SoX 10 Mar 2010 23:05

In Cinema 7D de la Chetrishica poti vedea pe tot parcursul lui Martie filmulete de 15-20 min cu 5 Lei biletul.

pipes 11 Mar 2010 10:52

fashe pinalti redusheri shinefililor? she palpitant! enjoy!
inca n-am testat 5D, 6D sau mai nou 7D-ul. oricum sunt impotriva acestor titulaturi false.....

vlad4s 31 Mar 2010 20:21

mie imi place mult Hollywood Multiplex,dar acolo ma mai enerveza uneori auzul si suunt multi oameni care vb.In rest e destul de ok!
Asa un super cinematograf este Starplex la Iris shopping center.
De ce?
Pai are scaune din piele,super auz si imagine,mancare buna si preturi destul de bune!>:)

vlad4s 31 Mar 2010 20:25

Pipes 5d,6d,7d si 4d sunt de distractie!Adik nu e un film ca lumea!Am fost si eu la 7D si m - am distrat.Am fost la Haunted house si sunt efectele 3D cu ochelari!Ce e nou,si de aceea il numesc 7D este ca atunci cand sare apa te uda putin,cand e un mostru sau ceva te pisca o chestie la picioare etc.Deci mai mult de distractie!B-)

Neuptolem 31 Mar 2010 23:25

Vlad, la 16 D ai fost??
Sa nu te duci! Daca vezi Predators s-ar putea sa nu mai iesi din sala!

copila_satanista 01 Apr 2010 08:35

hai ma ca are un stil simpatic :)) imi tot ridica un zambet in coltul gurii

Animalutz10 18 Apr 2010 15:43

Pai la The Light Cinema din Liberty Center au preturi exagerat si stupid de ridicate la floricele asa ca imi place Cinema City Cotoroceni!

Liviu- 18 Apr 2010 18:10

De obicei lumea se duce la cinema ca sa se uite la filme, nu sa manance. Eu nu sunt consumator de floricele la cinema asa ca ies mai bine la The Light unde biletul e mai ieftin... Nu stiu pretul pe consumabile la Cinema City, dar la bilete e cel mai scump.

Animalutz10 19 Apr 2010 12:49

Ma rog eu cand ma duc la The Light Cinema ma si oftic cand ii vad pe aia cum baga in ei la floricele iar eu nu mai am bani...

pipes 19 Apr 2010 18:22

Nu am inteles exact motivul sau daca ar fi ceva de comentat. Va aduc la cunostinta doar ca sa sa evitati a face un drum degeaba pana acolo.
Ori au cedat ori fac imbunatatiri..... :)

"Buna seara,

Rezervari anulate
Incepand cu data de 19.04.2010, proiectiile cinematografice in cinematograful Starplex sunt suspendate.

Cu respect,

S....... Pas...........
Asistent Manager
SC Starplex SRL
Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 33 A
sector 3, Bucuresti
021.30.40.200"

vlad4s 11 May 2010 22:25

Deci hai sa vedem care e cel mai bun cinematograf!Stiti Point game?Ei bine o sa facem exact ca acolo.Pt cei care nush o sa avem o lista de cinematografe fiecare cu 10 puncte si trebuie sa luati un punct la de la un cinematograf si sa il punem la altul.Deci:

Hollywood Multiplex 10
Cinema City 10
Cityplex 10
Movieplex 10
Starplex 10
The light cinema 10
Baneasa drive in cinema 10
Cinema PRO 10
si my move:
Hollywood Multiplex 11
Cinema City 10
Cityplex 10
Movieplex 10
Starplex 10
The light cinema 10
Baneasa drive in cinema 10
Cinema PRO 9
Let's see who will be the winner

CristinaRMC 24 May 2010 20:26

Preferatul meu este Hollywood Multiplex. Nu este chiar aproape, dar m-am obisnuit sa merg acolo, plus au nachos cu branza super buni :P

All times are GMT +2. The time now is 14:32.