Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   IT şi Internet (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96100)

Gospin 22 Dec 2009 18:24

Simt ca-mi crapa capu', imi vine sa cobor afara si sa ma arunc in zapada, poate ma linistesc.
Nu stiu ce dracu a facut fratemeu de cand a reinstalat pc'u ce BS Player a bagat ca nici o substitrare nu mai merge, creca' incercai la un film 10 substitrari si nici una nu mearsa!
Vrusai si eu ca omu' sa vad un film, acum chiar nu stiu ce e de facut :-S
ps: poate sa ma ajute cineva ? :)

cremaxx 22 Dec 2009 19:42

Originally Posted by Gospin:

Simt ca-mi crapa capu', imi vine sa cobor afara si sa ma arunc in zapada, poate ma linistesc.
Nu stiu ce dracu a facut fratemeu de cand a reinstalat pc'u ce BS Player a bagat ca nici o substitrare nu mai merge, creca' incercai la un film 10 substitrari si nici una nu mearsa!

Trebuie sa dezinstalezi codecul ,sa dai o curatare de registri vechi si nefolositi , apoi sa reinstalezi din nou.....Daca ai mai multe programe,codecuri instalate te sfatuiesc sa le dai pe toate afara, sa faci ce ti-am spus si apoi sa ti le reinstalezi.Baftos!

Gospin 22 Dec 2009 20:46

cum naiba dezinstalez codecu' ? X_X

paul_aramis 22 Dec 2009 21:01

Originally Posted by Gospin:

în primul rând ia verifică mata la proprietăţi ce zice despre subtitles.

doi, de ce te complici cu BS'u? bagă un VLCPlayer, că e moca, uşor de folosit şi cu o găleată de add'uri.

Gospin 22 Dec 2009 21:07

paule, multumesc, dar niciodata nu am folosit programu' ala, cat despre proprietati, le-am purecat la sange si nimic :)

Rapture 22 Dec 2009 21:12

Las' ca stie Paul ce-i bun ;) .

paul_aramis 23 Dec 2009 02:59

eu mi-am pus BS şi l-am dat jos. că nu era bun de nimic (comparativ cu VLC). ia fi atent acilea o chestie: cu VLC poţi să vezi ISO-urile după DVD-uri, fără să le montezi. asta e una. dacă ai un film cu aspect aiurea (să zicem 16:9 când el trebuie să fie 4:3) tot ce ai de făcut e să dai un click dreapta pe imagine, alegi video-raport de aspect (că eu l-am setat pe limba română) şi ai imaginea care trebuie:

imagine deformată, raport de aspect 2.21:1

imagine corectă, raport de aspect 4:3

Cinemania 23 Dec 2009 07:52

Bine zice Paul :D

Io am folosit pana acum doar VLC sau GOM player. Momentan folosesc GOM player.

Legat de codecuri. Nu am instalat decat atat: DivX 5.2, Xvid 1.2, AC3, si niste codecuri Matroska (pt .mkv-uri). N-am avut probleme serioase deloc pana acum :D

Gospin 23 Dec 2009 09:13

Da domle' da, exact chestia aia mi se intampla si mie, cu imaginea deformata si substitrarea in loc sa apara jos de tot este mai sus si deranjeaza la ochi.
Paule creca' pana la urma imi bag si eu VLC Player sau maybe GOM Player, eu habar nu aveam de programele astea pana acum!
multzam' :)

paul_aramis 23 Dec 2009 12:30

bine că nu le vezi cu capul în jos:D

în ceea ce priveşte codecurile, eu folosesc ACE Mega CoDecS Pack. are tot ce îi trebuie.

Cinemania 23 Dec 2009 17:10

Inseamna ca inca nu ti-a creat probleme pana acum.

Am avut o tona de batai de cap mai demult cu pachetul ala. Bine ca in anii trecuti foloseam o versiune mai veche :D

paul_aramis 23 Dec 2009 18:02

de mai bine de 4 ani de când folosesc ACE nu am avut probleme.

cremaxx 01 Jan 2010 19:03

Iti recomand o plasma de 100 Cm .tind sa cred ca e extraordinara pt cei cu buget redus.

2000 ron max (in functie de calitate)

Normal daca ai un DVD original(cumparat cu timbru) nu trebuie sa ai aceast discomfort.

Doar cele piratate pot sa aiba scrisul prea mic,imagine taiata sau calitate slaba.:)

cremaxx 01 Jan 2010 19:24

Originally Posted by Mistah J:

Mi-am luat Windows 7 Ultimate cu licenţă... :D Îi mai bun ca Vista (ăla piratatu'), s-au dus erorile odată cu banii :-S . Acu' o sa-mi ia ceva timp să mă acomodez cu interfaţa asta nouă, futuristă...

Si restul de programe le ai cu licenta?Sau doar windows trebe?:( :))

cremaxx 01 Jan 2010 20:33

Atunci in cazul tau cred ca esti nemultumita de pretul care il platesti.De fapt tu esti nemultumita mereu.

Si eu puteam sa-mi iau o plasma sau lcd sau ce crezi tu ,nu ma uit pe blogul tau, dar astept sa scada preturile.

Nu dau banii aiurea chiar daca dispun.

Daca chestea cu plasma nu ti-a rezolvat pasul atcuni i-a ochelari de vedere cu dioptrii mari(dalea cu lupe).
Poate o sa vezi ca lumea e alta nu asta pe care o construesti tu in mintea ta.:))

cremaxx 01 Jan 2010 20:43

Ia-ti o parasuta...seamana cu tine.Sincer.:))
Iar faci poze ...:)) e de la vot ?:))

Apropo...daca nu folosesti ceva cum naibii te deranjeaza?=))

Si inca ceva (asta am observat ca iti place,cand iti mai aduci aminte din mintea ta cea mare,cateceva) Cred ca tu te contazici si pe messenger,cinemagia e mica pt.tine.:))

Am cautat blogul dar nu am gasit decat asta: http://www.trilulilu.ro/Pisufnita/28712500ae561b

:))

Gospin 02 Jan 2010 12:51

Super, ne arata ca are ignore List, so? nu poti sa-i trimiti pm, dar in rest vezi tot ce scriem, oricum esti in minoritate.
Si nu te mai supraestima, te rog, mie nu mi se pare ca ai fi cel mai sincer, lasa pe altii sa decida asta!

Cinemania 07 Jan 2010 07:02

http://news.softpedia.com/news/Windo...e-131097.shtml

paul_aramis 09 Jan 2010 12:41

simplu. cauţi la firma care l-a produs dacă au vreun update.

Cinemania 14 Jan 2010 08:44

http://www.brajkovic.info/books/wind... 2008+blog%29

All times are GMT +2. The time now is 22:56.