![]() |
Originally Posted by Chambord:
Chambord ... esti o adevarata enciclopedie a berii.Astea se gasesc toate pe la noi sau trebuie sa caut prin alte tari ? La mine in oras nu se gasesc.Leffe blond este o bere excelenta.Stella Artois nu servesc.Bere bruna nu servesc.Heineken si Perroni le servesc cel mai des. |
aveţi grijă cu berea aia:
![]() |
Originally Posted by redmen:
Unde-s berile mele? - Löwenbräu - Bergenbier - Heineken - Ursus - Timisoreana - Bucium - Noroc |
Nu numai ca sunt negasibile la noi, dar mai sunt si "Lagerbier" printre ele, adica beri pe care nici macar nu le gasesti intr-o anumita tara (Germania) ci numai in anumite zone ale acesteia. Oricum te invit in oraselul minunat din centrul tarii (adeca Brasov) ca e un barulet foarte dotat. |
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by paul_aramis:
pe la 2:20 am m-am trezit şi-am început să fac calculul la calorii şi cloesterol, drept care n-am mai dormit până pe la 5 şi ceva. :(( :(( acum mă gândesc: băăă, da'proastă mai sunt, trebuia să mă duc să dau câteva ture de stadion, că tot stau lângă.:)) acum mă gândesc să-mi schimb IDul în Miss Piggy, sau în Balena eşuată! |
|
Majoritatea nu se gasesc in Romania (le-am incercat prin diverse tari) iar unele, cum bine a zis cineva mai devreme, nu se gasesc decat in anumite zone. Chestia cu Top-ul de bere e rezultatul unei foste pasiuni. Acum vreo cativa ani "colectionam" noi tipuri de bere, in sensul ca atunci cand mergeam undeva ma interesam si daca pot gasi si incerca marci noi de bere, pe care nu le gustasem pana atunci. N-am fost niciodata un mare bautor dar imi placea sa incerc noi arome de bere. M-am lasat din motive financiare :D |
@Pitbull: merg si alea la un meci bun la TV ;)
|
bunică-mea, Dumnezeu să o ierte, avea o vorbă, care pică la fix aci, şi anume: ne-am dat dracu'! (PS pentru cei care nu s-au prins ezistă gugăl :P) |
Originally Posted by Chambord:
Idem.Am incercat diferite beri pe unde am fost ... dar sunt genul care mereu se intoarce la prima iubire.Hehe. P.S. La meciul cu Franta am inceput cu niste Perroni si apoi am dat`o pe niste Azuga.Haha. |
Anu' trecut, la Geneva, am încercat una, alta, si m-am oprit la Löwenbräu d-aia la cutie bleu, era bunä si ieftinä: 1,30 franci cutia. Când m-am întors, ce sä vezi? Adusese si Marian, la cräsma lui dintre blocuri, la 2,70 lei cutia! Asa noroc, mai rar! Acum beau pe str. Câlnic si mä cred pe Rue de la Térassière!
|
Later edit: scrisesem balba in loc de halba. Dar se potriveste. :D |
Mergem la o terasa in weekendu' asta sa bem o bere, doua? Duminica sau Sambata?
|
Posiblî.
Om vidé. |
Originally Posted by Mistah J:
Tare reclama! =)) Nici nu stiam pana acum ca exista bere Bavaria, dar azi am vazut vreo 3 tipuri la hipermarket. Gust de rugina parca are Bergenbier. Preferata mea este Pilsner Urquell si, in general, desi nu sunt consumatoare de bere, ci beau rar, prefer berea ceha. |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Serios? :D Casă de piatră! :D |
Ii zic! :D
|
Beau doar Salitos :D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:12. |