![]() |
Nu a fumat nimic, asa e el :D
Daca vreti, pot defini ce inseamna "asa", doar sa-mi spunetzi. |
Pai daca tot ai initiativa nu ar fi recomandat sa o lasi balta...:D
|
Stai sa vedem ce zice si opinia publica.....nu de alta, dar nu ar fi prea nice ce-as avea de zis.....
|
Ati auzit,bai opinia publica?
Sesizati-va mai repede!:D |
Originally Posted by Floydman:
O, da, subscriu. :) |
De anul asta, mie mi-a placut foarte mult "In the loop". E o satira politica din UK foarte "enternaining".
|
The Hangover.
|
Originally Posted by Rapture:
A fost mortala... dar Death at a Funeral ramane comedia mea preferata :D ! E de nota 10... |
1).The Hangover
2).Zombieland 3).Tropic Thunder 4).Tenacious D:The Pick Of Destiny 5).Borat |
The Big Lebowski, one of the best comedies ever (desi nu cred ca ar fi totusi pe placul domnisoarei care a deschis topicul), In Bruges, Shaun of the Dead, Clay Pigeons etc.
|
In Bruges e atat de serios ca nu e comedie de loc.
mai putin seriose : Dr Strangelove Prizzi's honour Annie Hall Life of Brian Mash Forrest Gump |
la scena cu "karata" aplicata piticului am lesinat... :D
|
Originally Posted by victor:
De serios poate ca e serios, dar de ris am ris cu lacrimi, asa ca nu stiu ce sa zic, o fi drama, o fi comedie....:-? |
Un film poate avea un numar limitat de scene care sa te faca sa razi dar asta nu il face sa fie o comedie. Imi vine acum in minte JCVD unde e si o scena de gen "karata" si inca altele in care am ras dar nu il pot trece la comedii.
Poate nu am eu destul simt al umorului desi imi aduc aminte ca la Lock stock and two smoking barrels radeam de sa cad pe jos iar in jurul meu lumea era serioasa si chiar deranjata de rasetele mele. |
In Bruge
Orice are pitici e ori comedie ori horror... Nu exista cale de mijloc.
|
Pisica neagra,pisica alba a lui Kusturica,comedia care mi-a placut cel mai mult.
|
O scrisoare pierduta, versiunea Vasile Birlic. sunt constient ca nu-i film, dar....
|
in general la genul comedie imi plac parodiile si ultima comedie a fost DANCE FLICK:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
|
Dance Flick e unul dintre cele mai proaste filme din seria Scary Movie.
|
"Liar,Liar" din 1997 cu un Jim Carrey castigator al Globului de Aur.
Filmul amesteca hohotele sufocante de ras cu niste faze sentimentale ce iti rup inima. "Big" din 1988(sau 84') cu un Tom Hanks nominalizat la Oscar pentru acest rol. Filmul se concentreaza asupra alegerilor inocente.Excelent! Mai sunt,dar nu imi vin in minte momentan.:D |
All times are GMT +2. The time now is 04:57. |