Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Whatever Works" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96073)

Floydman 27 Oct 2009 12:27

pentru mine filmele lui WA nu sunt digerabile. nu sunt pe aceeasi frecventa cu ele. le consider ciudate si atat. nu savurez umorul, nu am rabdare sa le vizionez, totul mi se pare enervant in filmele respective.

Dragomara 27 Oct 2009 16:40

şters!

crissis 27 Oct 2009 22:36

cel mai slab dintre filmele lui woody pe care le-am văzut (şi le-am văzut cam pe toate). o comedioară foarte low-brow, personaje clişeu şi intringă de nivelul familiei bundy.

Windom 12 Dec 2009 15:08

Lui Woody se pare ca i s-au cam tocit incisivii... A dat-o in bara cu Scoop, si-a revenit nitel cu Vicky... acum a luat-o din nou in jos.:( Unde e omul ala care ne livra comedie dupa comedie debordind de umor muscator si ironie? I-a luat locul regizorul multumit cu comedioare simpatice a la Julia Roberts...
E la moda "ciocnirea intre culturi" in interiorul culturii americane dar abordarea e destul de lipsita de vlaga. Noroc cu Larry ca mai baga cite un fitil pe ici pe colo, care se stinge insa inainte de a ajunge la butoiul cu pulbere. Pacat, eu ii duc dorul vechiului Woody, cel care incheia de multe ori cu stil si istet, nu precum intr-un film Hallmark.
This didn't really worked...

M0n0 12 Dec 2009 15:24

Originally Posted by Windom:

Lui Woody se pare ca i s-au cam tocit incisivii... A dat-o in bara cu Scoop, si-a revenit nitel cu Vicky... acum a luat-o din nou in jos.:( Unde e omul ala care ne livra comedie dupa comedie debordind de umor muscator si ironie? I-a luat locul regizorul multumit cu comedioare simpatice a la Julia Roberts...
E la moda "ciocnirea intre culturi" in interiorul culturii americane dar abordarea e destul de lipsita de vlaga. Noroc cu Larry ca mai baga cite un fitil pe ici pe colo, care se stinge insa inainte de a ajunge la butoiul cu pulbere. Pacat, eu ii duc dorul vechiului Woody, cel care incheia de multe ori cu stil si istet, nu precum intr-un film Hallmark.
This didn't really worked...

Scenariul la filmul asta a fost scris prin anii '70 si din cauza grevei scenaristilor de anul trecut a ales sa ecranizeze un scenariu vechi, asta...adica ar fi aceeasi comedie acida din Manhattan, din Annie Hall, din Love and Death...asa ca nu e vorba despre batranetea lui, poate doar la regie, dar nu vad nimic in neregula cu ea, e aceeasi ca si pana acum...in acelasi stil

Singura buba o pot gasi in acting ... pentru ca Allen n-are nicio vina.

Windom 12 Dec 2009 15:37

O fii scenariul vechi, contemporan cu Manhattan ori Annie Hall insa rezultatul final nu se compara cu filmele amintite. E mult mai sters, mai anchilozat, mai lipsit de verva. Mie mi se pare mult sub Vicky Christina Barcelona...

M0n0 13 Dec 2009 01:18

Cred totusi ca parerea negativa pe care o ai tu si nu numai tine de faptul ca e un Woody Allen nou...pentru ca daca era facut in anii '70, era poate nu la fel de bun ca celelalte dar oricum era mai amintit. Si in anii '70 Boris ar fi fost jucat de Allen himself...cu toate ca Larry simt ca e la fel de apropiat de personajul pe care il interpreteaza (in conceptii de viata) asa cum ar fi si Woody...probabil de asta l-a si ales pe Larry David.

Mie nu mi s-a parut mai sters ci intoarcerea lui Woody la radacini a fost o gura de aer curat in filmele lui, plasand din nou actiunea in vechiul New York, locul in care o comedie marca Woody Allen trebuie jucata. E locul pe care il stie cel mai bine si astfel stie si personajele cel mai bine.

All times are GMT +2. The time now is 17:20.