Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Lili1982 23 Aug 2009 21:31

Originally Posted by moltisanti88:

Pe mine mă amuză comentariile astea contradictorii. Vă asumaţi o poziţie de superioritate, însă în acelaşi timp vă auto-includeţi în categoria "oamenilor josnici" pe care îi dispreţuiţi.

Asta numesti tu pozitie de superioritate ? Este adevarul gol-golut... Auto-includerea cum o numesti tu vine din faptul ca toti ne numim romani ! Si inca o chestie... "cu un ghiocel nu se face primavara"... degeaba incerc eu sa respect mediul in care traiesc daca toti ceilalti NU procedeaza la fel !

aDyShor 01 Sep 2009 14:40

Prea multe ca sa le pot scrie aici, insa pe multe dintre ele le evit/ignor, nu merita stresul provocat :). Dar ca sa fiu in ton cu cei care au scris lucrurile care ii enerveaza, eu as zice Bucurestiul (partile lui proaste) si multi dintre oamenii ce`l populeaza...

PS: Sunt bucurestean, spun asta doar asa ca sa nu fiu trecut in categoria celor care au trecut prin bucuresti in vacanta si vin cu critici despre oras...

vave 01 Sep 2009 15:09

Mă disperă ambulanţele gălăgioase.

Mă tot întreb: mor de-ai lor sau de-ai noştri? :P

Floydman 01 Sep 2009 16:39

asta e ca si cum ai zice...ma deranjeaza ca altii vor sa traiasca :D

pe mine ma deranjeaza reclama aia la termopane cu "sa reziste, sa reziste, sa reziste".

vave 01 Sep 2009 16:48

Originally Posted by Floydman:

asta e ca si cum ai zice...ma deranjeaza ca altii vor sa traiasca :D

Ei hai... n-o lua chiar aşa.
Dar de fapt... mai ştii?!

Floydman 01 Sep 2009 16:56

sper ca nu vorbesti serios :)

illotempore2002 01 Sep 2009 19:17

reclamele la tampoane si absorbante....grotesti

si cand te gandesti ca din echipa de creatie / copywriteri fac parte si barbati (da, am cercetat eu problema in companiile de advertising, si sunt multi tipi in echipele de la astfel de reclame)

Judex 01 Sep 2009 19:44

E fain sa te joci la reclame d-astea daca ai starea de spirit necesara.

On topic: pe mine ma enerveaza prea multe, asa ca n-am sa le insir deodata. Incep cu soferii care conduc pe trotuar si claxoneaza daca nu-i lasi sa treaca si, daca le spui sa astepte sa ajungi in vreun loc ferit ca sa poti face asta, te mai si injura. Unuia chiar i-am tras un mare pumn acum vreo 3 veri ca avea geamul deschis si eram aproape. :D

raptor 01 Sep 2009 20:17

eu cred ca minti

Judex 01 Sep 2009 20:21

Crezi ce vrei.

Dragomara 01 Sep 2009 20:30

şters!

vave 01 Sep 2009 21:48

sper ca nu vorbesti serios :)

Cred că ştii răspunsul. ;)

corinka 01 Sep 2009 23:06

pe mine ma deranjeaza reclama aia la termopane cu "sa reziste, sa reziste, sa reziste".

Reclamele [sunt mai multe versiuni] alea sunt tampite rau.

silent_one 07 Sep 2009 11:43

bucurestiul cu traficul si elegantii lui locuitori cand ma intorc din state sau orase mai vest europene (cand ma intorc din asia sau africa il apreciez insa foarte mult :)) )

vave 09 Sep 2009 16:12

Una proaspătă: emoticonul ăsta :"> .

Dragomara 09 Sep 2009 16:42

şters!

vave 09 Sep 2009 16:44

Originally Posted by Dragomara:

pentru că astfel simt!

... şi anume ce simţi?

Dragomara 09 Sep 2009 16:48

şters!

silent_one 09 Sep 2009 16:49

Originally Posted by vave:

Una proaspătă: emoticonul ăsta :"> .

cred ca meriti o vacanta. nu cred k e un semn bun daca a ajuns sa te enerveze ingrozitor un emoticon (adica fix trei semne de punctuatie : " > )
;)

vave 09 Sep 2009 17:01

Originally Posted by Dragomara:

tu ţi-ai pierdut capacitatea de-a roşi, sau ce?! :-?

Nu.

Originally Posted by silent_one:

cred ca meriti o vacanta. ;)

Dacă zici tu.

All times are GMT +2. The time now is 02:11.