![]() |
Originally Posted by moltisanti88:
Asta numesti tu pozitie de superioritate ? Este adevarul gol-golut... Auto-includerea cum o numesti tu vine din faptul ca toti ne numim romani ! Si inca o chestie... "cu un ghiocel nu se face primavara"... degeaba incerc eu sa respect mediul in care traiesc daca toti ceilalti NU procedeaza la fel ! |
Prea multe ca sa le pot scrie aici, insa pe multe dintre ele le evit/ignor, nu merita stresul provocat :). Dar ca sa fiu in ton cu cei care au scris lucrurile care ii enerveaza, eu as zice Bucurestiul (partile lui proaste) si multi dintre oamenii ce`l populeaza...
PS: Sunt bucurestean, spun asta doar asa ca sa nu fiu trecut in categoria celor care au trecut prin bucuresti in vacanta si vin cu critici despre oras... |
Mă disperă ambulanţele gălăgioase.
Mă tot întreb: mor de-ai lor sau de-ai noştri? :P |
asta e ca si cum ai zice...ma deranjeaza ca altii vor sa traiasca :D
pe mine ma deranjeaza reclama aia la termopane cu "sa reziste, sa reziste, sa reziste". |
Originally Posted by Floydman:
Ei hai... n-o lua chiar aşa. Dar de fapt... mai ştii?! |
sper ca nu vorbesti serios :)
|
reclamele la tampoane si absorbante....grotesti
si cand te gandesti ca din echipa de creatie / copywriteri fac parte si barbati (da, am cercetat eu problema in companiile de advertising, si sunt multi tipi in echipele de la astfel de reclame) |
E fain sa te joci la reclame d-astea daca ai starea de spirit necesara.
On topic: pe mine ma enerveaza prea multe, asa ca n-am sa le insir deodata. Incep cu soferii care conduc pe trotuar si claxoneaza daca nu-i lasi sa treaca si, daca le spui sa astepte sa ajungi in vreun loc ferit ca sa poti face asta, te mai si injura. Unuia chiar i-am tras un mare pumn acum vreo 3 veri ca avea geamul deschis si eram aproape. :D |
eu cred ca minti
|
Crezi ce vrei.
|
şters!
|
Cred că ştii răspunsul. ;) |
Reclamele [sunt mai multe versiuni] alea sunt tampite rau. |
bucurestiul cu traficul si elegantii lui locuitori cand ma intorc din state sau orase mai vest europene (cand ma intorc din asia sau africa il apreciez insa foarte mult :)) )
|
Una proaspătă: emoticonul ăsta :"> .
|
şters!
|
Originally Posted by Dragomara:
... şi anume ce simţi? |
şters!
|
Originally Posted by vave:
cred ca meriti o vacanta. nu cred k e un semn bun daca a ajuns sa te enerveze ingrozitor un emoticon (adica fix trei semne de punctuatie : " > ) ;) |
Originally Posted by Dragomara:
Nu.
Originally Posted by silent_one:
Dacă zici tu. |
All times are GMT +2. The time now is 02:11. |