![]() |
Acum 2-3 ani se intampla asta, in vechiul Jack. :))
|
ar fi pacat sa nu mai fie Jack-ul de pe Grivita, imi placea gradina din spatele casei, cu terasa aia micutza si cu muzica la casetofon, old school :)
|
pai din cate stiu nu mai este. si in 7seri am vzt ca i-au schimbat adresa, pe undeva la eroilor park. era locul preferat pt mine, desi de multe ori ajungeam in alte locuri pentru ca erau mai la indemana. totodata in ultima vreme parca se cam schimbase si lumea so se cam stricase un picutz atmosfera...(sau asa am nimerit eu)
gata..akm m-am facut melancolica ... se duce drq lumea :D |
In "The Legend" a aterizat careva? Am vazut poze cu desenele de pe pereti si pare chiar promitator. Sper sa dau si eu p-acolo in curand.
|
In curand se va redeschide Embryo - pe Otetelesanu 3.
Va astept! ;) |
:))
s-a deschis mah demult, si se numeste Coquette si e misto. s-a deschis de 2 luni. |
Hai nu ma-nnebuni! =))
|
S-a deschis din Martie :)
http://www.beatfactor.ro/STIRI/Embry...-aid-82510-l-1 asta dincolo de faptul ca am fost la cateva party-uri acolo, sunt si in pozele oficiale :P |
Interesant votul de la comentarii! =)) =))
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Pt amatorii de noutati in materie de cluburi, trebuie sa stiti ca s-a deschis un nou club in Bucuresti, se numeste Tago Mago si se afla pe strada Sperantei nr 21. ce este fabulos la acest club este ca se afla intr-o vila uriasa, veche, ca are o super curte cu terasa, cu banci in jurul copacilor, lumini din pamant pt noapte, bar afara, si DJ afara. Daca vrei inauntru, ai vreo 3 etaje unde sa tot faci clubbing. La ultimul etaj va exista in curand o mediateca. Clubul este deschis de echipa din Control si ex The loft sau Mansarda lui Jumbo, asa ca sunt sigura ca va asteptarti la lucruri bune.
A fost cineva la The Shift, s-a deschis weekendul asta (tot de echipa din Control)? e chiar in piata lahovari, foarte aproape de mine, dar nu am reusit sa ajung? |
Echipa de la Control sucks a lot! :P
|
Incerci sa ma provoci, vrei sa te certi cu mine? de ce?
Well, nu ai sa reusesti lucrul asta pt ca am lucruri mult mai bune de facut. |
N-am de ce sa ma cert cu tine, pur si simplu consider ca Control e de porc. :P
|
Ok. Parerea ta.
|
Pai daca zici ca-ti place Embryo, inseamna ca parerea mea e buna. ;)
|
Imi place, dar vezi tu, nu stiu daca stii istoria acestui club. A fost inchis si a falimentat de minim 4 ori pana acum! de ce oare? Imi place sa merg din cand in cand, foarte rar. obisnuia sa fie un club cool, acum e cam comun.
|
Stiu istoria acestui club, imagineaza-ti! :D
Si nu-i comun deloc - abia acum iese in evidenta. ;) PS Cinemania, bagam? |
All times are GMT +2. The time now is 11:38. |