![]() |
OK.
Cinemaniacule, mai lasä-l. |
Ca sa terminam chestia asta.
Daca intrati pe site la libra films, la sevices o sa gasiti: Our equipment is available for renting: DV CAMERA equipment (Canon XL1S camera) and Panasonic HDV (HDX 200E) Peste xl1 sarim, ca nu merita discutia si ramanem la panasonicul HDV. Pe langa o camera hd eu am si adaptor pentru lentile de 35mm, follow focus, matte box si evident, lentile. Nu ma indoiesc ca ei fac treaba buna dar ca sa foloseasca un sistem similar, ei trebuie sa inchirieze. Sistemele hd/35mm sint folosite si concepute special pentru filmele low budget tocmai pentru ca reusesc sa redea o imagine de tip film si se apropie foarte mult de look-ul specific peliculei. Filmul asta de exemplu a fost tras cu un sistem similar. http://www.imdb.com/title/tt1193473/ A avut bugetul in jur de 270000$, dar majoritatea s-au dus pe onorariul lui Sizemore. Nu cred ca exista mai mult de zece-douazeci de astfel de sisteme la noi in tara si daca vrei sa inchiriezi unul te costa peste o mie de euro/ziua de filmare. Cind am postat aici pe site stiam ca exista un risc, dar am sperat ca macar doi-trei oameni o sa stie despre ce vorbesc. Acum sunt convins ca tot forumul asta aliniat si incolonat n-are habar despre ce, cum se maninca chestia asta. Am acum un studio echipat aproape complet si intre proiectele personale, o sa si inchiriez sistemul, asa ca nu, nu este vorba despre vre-un filmulet de ala de-al vostru, care a dat chix pentru ca nu promitea si nu invers. Pânä la faza de (speräm), scenarii sa va dezvoltati voi propriile synopsisuri. Nu o sa mai dezvolt subiectul si nu o sa raspund la intrebari. In general toata aceasta interactiune a fost doar o pierdere de timp. Eu caut oameni care activeaza in domeniu nu privitori la tv. Topicul se poate inchide. |
Cum naiba nu pricepe bäiatul ästa cä aerele lui pompoase put de la o postä a apä de ploaie...? Oare ce vrea sä ascundä, cu toatä fanfaronada asta...? Pe cine încearcä sä convingä, bietul, si de ce?
Fä-i pe plac, Cinemaniacule, si închide-i topicul. E genul cu care comunicarea e exclusä. |
All times are GMT +2. The time now is 06:44. |