![]() |
Originally Posted by notorious:
oh...The House on Sorority Row...pt mine intra la 'cult' :D apropo de guilty pleasures, ca tot s-a amintit aici de American Ninja: mereu am avut o slabiciune pt filmele (categorie B) de actiune din anii '80 si cam toate filmele cu van Damme |
Originally Posted by Cinemania:
Mie cu van Damme mi-a placut doar "Soldat Universal". :P |
Originally Posted by ricutza:
Apropo de filme cu Van Damme: cel mai mult mi-a placut ``Lion heart``.Cel mai reusite au fost dupa parerea mea cele de la inceputul anilor 90: Hard target, Kickboxer, Death Warrant , Double Impact dupa care a decazut jalnic. |
Joe Versus the Volcano, Mixed Nuts, Bowfinger (de fapt mai multe filme cu Steve Martin), Almost Heroes, Six Days Seven Nights.
Apoi, din alt gen: The Transporter... A, si filmele din seria "Un flic" cu Alain Delon. Si mai adaug doar unul mai recent, dar pe care l-am vazut deja de vreo patru ori: Les randonneurs a Saint-Tropez. |
Am uitat sa pomenesc de Red Eye, un thriller tampitel by Wes Craven, in care Cillian Murphy o terorizeaza pe Rachel McAdams si tot filmul stai cu sufletul la gura sperand ca astia doi se cupleaza, desi el e the bad guy :P L-am vazut de vreo trei ori si l-as mai tot vedea.
L-au tot dat pe HBO si o data si pe ProTv cred. |
inseamna ca nu te chinuie prea mult rusinea :D |
Originally Posted by Cinemania:
la subiectul vn Damme, nu. Mi-au placut insa si vreo doua trei filme cu Steven Segal: seria de "sechestrati in larg/tren" si mai vazusem unul cu niste indieni dar nu mai stiu cum se numea. |
alea imi plac si mie
On Deadly Ground (1994) |
All times are GMT +2. The time now is 11:40. |