Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Concerte (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95758)

Alex Leo Serban 29 Jun 2009 08:46

pe noi ploaia nu ne-a deranjat, k eram indoors ;)

i had a full house - cit are elvira popescu, 230? well, erau 220 :)) -, iar filmu ('mon oncle') e o incintare start-to-finish... (hein, m'sieu jactati, qu'en pensez-vous?)

was a very happy event indeed :)

jactati 29 Jun 2009 08:52

Originally Posted by Alex Leo Serban:

iar filmu ('mon oncle') e o incintare start-to-finish... (hein, m'sieu jactati, qu'en pensez-vous?)

Fara falsa modestie: o incantare pentru toate varstele. Mi-a luat cinci ani sa-l fac dar ... a iesit. Meritul pentru curcubeul inaugural este insa al gazdei (cand m-oi mai lumina cu tehnica o sa postez o poza pe tema asta). Multumim (eu si alti 219 spectatori fericiti).

Alex Leo Serban 29 Jun 2009 09:02

cind am deskis cadourile am inteles si dc ma intrebai care biografie a dumitale o aveam dja in bibliotek ;)

acum a dumitale-dumitale (:P ) sta alaturi de o cartolina cu exact aceeasi imagine primita in cursu sapt de la lyon, de la 'mlle entziclopedia encarta' in caz k o cunoasteti... B-)

jactati 29 Jun 2009 09:08

cind am deskis cadourile am inteles si dc ma intrebai care biografie a dumitale o aveam dja in bibliotek ;)

N-am fost eu subtil dar ma cam cuprinsese disperarea unui cadou ratat. Si nu disper usor ... si nici des. Lectura placuta si scuze ca ma promovez agresiv.

Alex Leo Serban 29 Jun 2009 09:48

UNDE ESTE POSTAREA MEA DE DINAINTEA CELEI A LUI JACTATI DE LA 10.08?!?
ROG MODERATORII SA O REPUNA LA LOCUL EI - SAU SA O MUTE (DIMPREUNA CU RASPUNSURILE LUI JACTATI) LA 'LA MULTI ANI, als!'

n-am inteles dc a disparut in the 1st place... X(

Cinemania 29 Jun 2009 10:13

UNDE ESTE POSTAREA MEA DE DINAINTEA CELEI A LUI JACTATI DE LA 10.08?!?
ROG MODERATORII SA O REPUNA LA LOCUL EI - SAU SA O MUTE (DIMPREUNA CU RASPUNSURILE LUI JACTATI) LA 'LA MULTI ANI, als!'

n-am inteles dc a disparut in the 1st place... X(

am dat acuma un restore la o postare de a ta (pe care am sters-o din greseala impreuna cu a mea - mea culpa!)

despre asta vb ?

Alex Leo Serban 29 Jun 2009 11:14

da, e ok acuma :)

stefan_c 29 Jun 2009 11:19

Din cate am inteles vine si Santana la Bestfest nu? :-?

ricutza 29 Jun 2009 11:34

Originally Posted by miercuri:

nu foarte tare. si pe Killers i-am mai vazut si n-am fost cine stie ce impresionata, in sesnul ca pe Flowers nu-l prea tine vocea...

ba daaaa.... si concertul pe care il au acum e super marfa (au cantat toate piesele mele preferate de pe toate albumele lor)! eu i-am vazut prima data acum doi ani si a doua oara, acum o luna. Si se vede ca au evoluat super tare.

Si da, pe Brian l-am vazut si cantand live cu Bruce Springsteen. Un pic timorat dar atat de dulce.....

stefan_c 29 Jun 2009 11:38

Originally Posted by illotempore2002:

deci a fost foarte misto concertul, Fred debordeaza de energie cred ca-i bestial in pat :">

:)) funny illo ... trebuia sa faci ceva sa te remarce Fred..nu se stie niciodata .. n-ai vazut ca romancele au lipici la straini?

ricutza 29 Jun 2009 11:39

Originally Posted by illotempore2002:

:-/ nu-ti plac Franz Ferdinad si Killers?

am fost si la Franz Ferdinand. A fost un concert ok dar nu pot spune ca am fost in delir. Au cantat destul de multe cantece de pe ultimul album. Oricum e marfa ca fac totusi atmosfera misto.

klein 29 Jun 2009 11:44

Originally Posted by stefan_c:

Din cate am inteles vine si Santana la Bestfest nu? :-?

eu l-am vazut deja, in 2002 la Bercy. B-)

miercuri 29 Jun 2009 11:47

Mie nu prea imi plac trupele de indie post-2000, mi se par more or less o apa si un pamant. Si m-am mai nimerit sa-i vad si live si de fiecare data mi s-a parut cam neconvingator. Singurii care mi se par mult mai rasariti sunt The Kooks, pe care am reusit sa-i ratez anul trecut la Sziget, erau in prima zi si eu am ajus de abia din a 3a.

ricutza 29 Jun 2009 12:06

Mie nu prea imi plac trupele de indie post-2000, mi se par more or less o apa si un pamant. Si m-am mai nimerit sa-i vad si live si de fiecare data mi s-a parut cam neconvingator. Singurii care mi se par mult mai rasariti sunt The Kooks, pe care am reusit sa-i ratez anul trecut la Sziget, erau in prima zi si eu am ajus de abia din a 3a.

am vazut si ceva live din The Kooks (atat cat sa ascult singurele melodii pe care le stiam) pewntru ca erau in acelasi timp cu the Ting Tings.
mie mi se pare ca seamana foarte tare piesele intre ele, dar probabil ca n-am ascultat eu prea mult.

miercuri 29 Jun 2009 12:23

The Kooks mi-au atras atentia mai mult prin voce, mi se pare diferita de majoritatea vocilor din indie-ul din ziua de azi.

klein 29 Jun 2009 13:14

se duce careva aici?
http://www.iraf.ro/index.php

Cinemania 29 Jun 2009 13:37

concert at home

http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck

cantata de Judex

ricutza 29 Jun 2009 15:05

Originally Posted by Cinemania:

concert at home

http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck

cantata de Judex

suna bine.
sa inteleg ca trebuie sa adaugam la poll-ul despre judex si muzician?

ricutza 29 Jun 2009 15:06

The Kooks mi-au atras atentia mai mult prin voce, mi se pare diferita de majoritatea vocilor din indie-ul din ziua de azi.

mda, vocea e foarte aparte intr-adevar.

Mala Portugal 29 Jun 2009 18:23

Originally Posted by ricutza:

nu foarte tare. si pe Killers i-am mai vazut si n-am fost cine stie ce impresionata, in sesnul ca pe Flowers nu-l prea tine vocea...

ba daaaa.... si concertul pe care il au acum e super marfa (au cantat toate piesele mele preferate de pe toate albumele lor)! eu i-am vazut prima data acum doi ani si a doua oara, acum o luna. Si se vede ca au evoluat super tare. ..

d'acord cu Ric! Brandon are voce si duce un show intreg in spate - i-am vazut de doua ori . Ba mai mult, idraznesc sa spun ca Shadowplay suna mai bine in versiunea The Killers decat la Joy Division.

raspoimaine merg la Blur. woo hoooooooooo

All times are GMT +2. The time now is 09:49.