![]() |
pe noi ploaia nu ne-a deranjat, k eram indoors ;)
i had a full house - cit are elvira popescu, 230? well, erau 220 :)) -, iar filmu ('mon oncle') e o incintare start-to-finish... (hein, m'sieu jactati, qu'en pensez-vous?) was a very happy event indeed :) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
cind am deskis cadourile am inteles si dc ma intrebai care biografie a dumitale o aveam dja in bibliotek ;)
acum a dumitale-dumitale (:P ) sta alaturi de o cartolina cu exact aceeasi imagine primita in cursu sapt de la lyon, de la 'mlle entziclopedia encarta' in caz k o cunoasteti... B-) |
|
UNDE ESTE POSTAREA MEA DE DINAINTEA CELEI A LUI JACTATI DE LA 10.08?!?
ROG MODERATORII SA O REPUNA LA LOCUL EI - SAU SA O MUTE (DIMPREUNA CU RASPUNSURILE LUI JACTATI) LA 'LA MULTI ANI, als!' n-am inteles dc a disparut in the 1st place... X( |
am dat acuma un restore la o postare de a ta (pe care am sters-o din greseala impreuna cu a mea - mea culpa!) despre asta vb ? |
da, e ok acuma :)
|
Din cate am inteles vine si Santana la Bestfest nu? :-?
|
Originally Posted by miercuri:
ba daaaa.... si concertul pe care il au acum e super marfa (au cantat toate piesele mele preferate de pe toate albumele lor)! eu i-am vazut prima data acum doi ani si a doua oara, acum o luna. Si se vede ca au evoluat super tare. Si da, pe Brian l-am vazut si cantand live cu Bruce Springsteen. Un pic timorat dar atat de dulce..... |
Originally Posted by illotempore2002:
:)) funny illo ... trebuia sa faci ceva sa te remarce Fred..nu se stie niciodata .. n-ai vazut ca romancele au lipici la straini? |
Originally Posted by illotempore2002:
am fost si la Franz Ferdinand. A fost un concert ok dar nu pot spune ca am fost in delir. Au cantat destul de multe cantece de pe ultimul album. Oricum e marfa ca fac totusi atmosfera misto. |
Originally Posted by stefan_c:
|
Mie nu prea imi plac trupele de indie post-2000, mi se par more or less o apa si un pamant. Si m-am mai nimerit sa-i vad si live si de fiecare data mi s-a parut cam neconvingator. Singurii care mi se par mult mai rasariti sunt The Kooks, pe care am reusit sa-i ratez anul trecut la Sziget, erau in prima zi si eu am ajus de abia din a 3a.
|
am vazut si ceva live din The Kooks (atat cat sa ascult singurele melodii pe care le stiam) pewntru ca erau in acelasi timp cu the Ting Tings. mie mi se pare ca seamana foarte tare piesele intre ele, dar probabil ca n-am ascultat eu prea mult. |
The Kooks mi-au atras atentia mai mult prin voce, mi se pare diferita de majoritatea vocilor din indie-ul din ziua de azi.
|
se duce careva aici?
http://www.iraf.ro/index.php |
|
Originally Posted by Cinemania:
suna bine. sa inteleg ca trebuie sa adaugam la poll-ul despre judex si muzician? |
mda, vocea e foarte aparte intr-adevar. |
Originally Posted by ricutza:
raspoimaine merg la Blur. woo hoooooooooo |
All times are GMT +2. The time now is 09:49. |