Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95755)

Pitbull 31 Jul 2009 12:40

Originally Posted by Floydman:

Uncle Sam wants you to be a good soldier, so here is your plantoon.... B-)

Here is your WHAT??? :|

Altfel, ai dreptate - desi nu se aplicä la filmul ästa. Aici, scenariul îmbinä legitim acele elemente - cu atât mai mult cu cât gagurile, poantele si plot-point-urile au prospetime si originalitate, sunt creative, spre deosebire de alte filme, mult mai formulaice, în care se regäsesc acele "normative de bancuri" la care te refereai. Si, într-adevär, existä si multe cazuri de propagandä insidioasä, subliminalä, cvasi-politicä - în nenumärate alte filme.

Vezi cä ti-am räspuns la "Wrestler" - nu te fäcea cä nu vezi! :P

vave 31 Jul 2009 14:04

Originally Posted by Pitbull:

Yote-o pe Vave! :D
Welcome back, pui - si pe termen mai lung, speräm, d-ast' dat'!

Mersi Pitbull, o să încerc. :D

Floydman 31 Jul 2009 15:16

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Floydman:

Uncle Sam wants you to be a good soldier, so here is your plantoon.... B-)

Here is your WHAT??? :|

Altfel, ai dreptate - desi nu se aplicä la filmul ästa. Aici, scenariul îmbinä legitim acele elemente - cu atât mai mult cu cât gagurile, poantele si plot-point-urile au prospetime si originalitate, sunt creative, spre deosebire de alte filme, mult mai formulaice, în care se regäsesc acele "normative de bancuri" la care te refereai. Si, într-adevär, existä si multe cazuri de propagandä insidioasä, subliminalä, cvasi-politicä - în nenumärate alte filme.

Vezi cä ti-am räspuns la "Wrestler" - nu te fäcea cä nu vezi! :P

in materie de creativitate Ice Age 3 mi se pare nul fatza de Up sau chiar Coraline

StefanDo 07 Aug 2009 09:53

si iata ca ice age 3 detroneaza finding nemo in topul incasarilor la nivel international

ricutza 09 Aug 2009 08:25

Originally Posted by StefanDo:

si iata ca ice age 3 detroneaza finding nemo in topul incasarilor la nivel international

asta pentru ca are 3D-ul care face toti banii. Replicile si personajele insa sunt mult mai marfa in Finding Nemo.

Btw, cred ca la incasarile lui Finding Nemo ar trebui sa se adauge si banii luati de gradiniile zoologice si acvariile care ii "vand" pe Nemo si Dory. :P

claudiu-daniel-lugoj 11 Nov 2009 11:32

claudiu-daniel

Cum putea fi aceasta animatie decit la fel de buna ca si primele daua parti,se vede ca e una din cele mai bune animati facute vriodata.

Pitbull 11 Nov 2009 12:15

BINE zici...!

Floydman 20 Nov 2009 16:29

eu daca as produce desene animate as organiza un think tank care sa inventeze un alt set de poante, care sa nu semene cu poantele pe care disney si alte companii le baga cu perseverenta in fiecare film cam de la Lion King incoace. mereu aceleasi situatii comice, acelasi stil de replici "smart" , aceleasi mimici rasuflate.

in materie de mimici ale personajelor , desenatorii chiar calchiaza din greu. sunt filmulete pe youtube pt comparatii...

E.Floares 27 Nov 2009 09:37

L-am vazut si eu atunci cand a aparut.
Intr-adevar, si mie mi s-a parut cea mai buna animatie a anului, tinand cont ca inca nu am vazut "Up!". In cazul in care nu l-ati prins la cinema, merita sa cumparati dvd-ul 100%.
Nu cred ca au existat momente de pauza intre rasete mai mari de 30 de secunde.
Din pacate nu l-am vazut 3D, marturisesc ca nu am vazut niciun film 3D pana acum. Nu vreau ca momentul in care voi asista la acest tip de spectacol pentru prima data, sa fie umbrit de vreun film slab. Cred ca am sa astept Avatar, pe care am sa-l vad direct in IMAX... dar daca va fi dublat prost?

Intrebare: Unde putem afla ce voci vor dubla Avatar-ul?

marius_em 27 Nov 2009 11:25

De ce crezi ca o sa fie dublat? E acelasi lucru ca 2012, spectaculos, efecte speciale, explozii, actiune, si lipsit de substanta. Nu e un film de copii, de ce ar fi dublat?

Pitbull 27 Nov 2009 11:35

Pe moment, sistemul IMAX nu permite subtitrarea (dar se lucreazä la asta).
Cine-l vrea cu subtitluri, va alege copia normalä.

StefanDo 27 Nov 2009 11:49

distribuitorii zic ca avatar nu va fi dublat pe IMAX
eu cred ca dezinformarea vine de la cinematograf :)

Pitbull 27 Nov 2009 11:56

Gloria si cu mine stim de la tanti aia hot cu P.R.-ul.
Chiar, Glo - ce se-aude cu pozele noastre compromitätoare din cabina de proiectie IMAX?

StefanDo 27 Nov 2009 12:04

stiu de unde stiti, dar doamna hot a mai trantit niste dume la fel de hot pana acum

marius_em 27 Nov 2009 13:29

Pai daca nu merge subtritare, ar avea mai mult succes daca nu ar baga nici un fel de traducere. Sunt sigur ca daca ar avea de ales intre dublaj si originalul in engleza, publicul roman de cinema ar prefera a doua varianta.

Lili1982 27 Nov 2009 20:58

Originally Posted by StefanDo:

distribuitorii zic ca avatar nu va fi dublat pe IMAX
eu cred ca dezinformarea vine de la cinematograf :)

Off-topic...Dar trebuie sa zic si eu ceva :D !! Daca avem sansa asta... sa-l vedem cu subtitrare... ar fi ceva incredibil :-bd ! Eu imi facusem planul inca de acu' 2 luni sa merg sa-l vad 3D normal cu vocile originale si abia apoi la IMAX ;) ... Sa vedem ce va fi ! Ard de nerabdare...

Pitbull 27 Nov 2009 21:56

Originally Posted by marius_em:

Pai daca nu merge subtritare, ar avea mai mult succes daca nu ar baga nici un fel de traducere. Sunt sigur ca daca ar avea de ales intre dublaj si originalul in engleza, publicul roman de cinema ar prefera a doua varianta.

Multi gândim la fel, dar e interzis prin lege.

E.Floares 28 Nov 2009 12:57

Legile-astea #-o

marius_em 28 Nov 2009 19:27

Sa bage casti pe fiecare scaun atunci. La cati bani sunt bagati in IMAX, o pereche de casti la fiecare scaun e chiar o bagatela. Bine ca nu-s numai castile, e tot sistemul. Si spectatorul poate asculta fie vocile originale, fie, in casti, dublajul. Eu de multe ori mi-am dorit sa am casti in salile normale, sa nu mai aud tot felul de comentarii de la tot felul de idioti.

All times are GMT +2. The time now is 14:59.