Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc - Film virtual (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95728)

Judex 24 Jun 2009 00:41

Nu investesc. :D

corinka 24 Jun 2009 00:47

Tov. Judex are alta propunere?

Judex 24 Jun 2009 00:48

Get me a real director. Maybe her father.

halebardul 24 Jun 2009 06:00

Dintre ai vechi eu i-as pune pe Milos Forman sau Louis Malle, din astialalti, Michel Gondry sau Gus van Sant.
Sam Mendes?

Judex 24 Jun 2009 06:21

How about Richard Linklater?

halebardul 24 Jun 2009 06:47

ala cu scoala de rock? :-/
nu stiu daca se pricepe la fineturile din catcher in the rye.

Sihaya 24 Jun 2009 08:07

M.am razgandit. Il luam pe Sam Mendes, k.mi place de nevasta.sa. La nebunie.

halebardul 24 Jun 2009 08:59

Chambord, cred ca ar trebui sa-ti asumi rolul de producator si sa te apuci de "Catcher In The Rye".

alege regizor, un scenarist sa-ti transpuna romanul, director de imagine, cateva vedete pt rolurile principale (nu toata distributia, evident) si asa mai departe.

Chambord 24 Jun 2009 10:55

Nefacand parte din showbiz nu cunosc detaliile procesului de productie dar sunt sigur ca sunt pe forum destui care lucreaza in bransa si ne-ar putea ajuta, pe cate un segment.

Eu o sa fac un credit la CAR, mai iau din pensia lu bunica si o sa pun si eu ceva bani ca sa putem sa demaram procesul creativ. Bineinteles, ca orice om care marca si el un banutz am si ceva pretentii:

1. NU il puneti pe Shia Le Boeuf in rolul principal ca fac hemoragie !! Emile Hirsch ar merge ?
2. Gus Van Sant ar fi o idee buna de director, a demonstrat cu varf si indesat ca stie sa faca filme bune cu teenageri. Sau daca el nu vrea atunci Godard si il turnam direct in franceza.
3. Vedeti ce faceti sa primeasca si Megan Fox / Sasha Grey un rol (cat mai mare si cu cat mai multa miscare)
4. Vreau sa vad niste sex de buna calitate nu prostii si mimetisme ca publicul e mai dajtept k noi si se prinde imediat !

Mai vb. Dati drumu la treaba poate prindem Canu la anu

Sihaya 24 Jun 2009 11:01

Ai uitat sa specifici pe cine iei in echipa.!

Chambord 24 Jun 2009 11:06

ioi, nu iau eu pe nimeni ca nu sunt shefu. E un proiect colectiv. Oricine vrea e binevenit. Fara lideri ! Cu ocazia asta verificam si daca functioneaza societatea fara Conducator :)) Sau daca cineva chiar insista sa tina carma, ok, i don't mind. :P

corinka 24 Jun 2009 11:17

Originally Posted by Chambord:

Nefacand parte din showbiz nu cunosc detaliile procesului de productie dar sunt sigur ca sunt pe forum destui care lucreaza in bransa si ne-ar putea ajuta, pe cate un segment.

Eu o sa fac un credit la CAR, mai iau din pensia lu bunica si o sa pun si eu ceva bani ca sa putem sa demaram procesul creativ. Bineinteles, ca orice om care marca si el un banutz am si ceva pretentii:

1. NU il puneti pe Shia Le Boeuf in rolul principal ca fac hemoragie !! Emile Hirsch ar merge ?
2. Gus Van Sant ar fi o idee buna de director, a demonstrat cu varf si indesat ca stie sa faca filme bune cu teenageri. Sau daca el nu vrea atunci Godard si il turnam direct in franceza.
3. Vedeti ce faceti sa primeasca si Megan Fox / Sasha Grey un rol (cat mai mare si cu cat mai multa miscare)
4. Vreau sa vad niste sex de buna calitate nu prostii si mimetisme ca publicul e mai dajtept k noi si se prinde imediat !

Mai vb. Dati drumu la treaba poate prindem Canu la anu

5. Apropo de Joseph Goedon-Levitt, nu se poate si cu el? :)

Chambord 24 Jun 2009 12:04

Originally Posted by corinka:

5. Apropo de Joseph Goedon-Levitt, nu se poate si cu el? :)

ba da, si el e B-)

Sihaya 24 Jun 2009 12:13

As putea sa fiu eu asistenta personala? Fiecare producator/regizor/scenarist/whatever are un asistent/asistenta personala. May I be her? May I? May I ? I can type, and I speak english (hell, I even teach it) si sunt buna la convins oamenii sa faca ce nu prea vor.
So, do we have a deal, or not?

P.S. Did I mention I'm blonde?

corinka 24 Jun 2009 12:20

Daca se va filma in Romania, eu vreau sa fiu ghidul lui Joseph. Si daca vor fi in echipa si Christian Bale si Steve Buscemi ar fi MINUNAT!!! <:-P

Chambord 24 Jun 2009 12:30

oh fu...shit ! :-O daca sihaya e secretara :"> atunci ma ofer eu regizor (damn, i don't have a clue what i should do :-? the director is the guy who sits in a chair and yells at people, right ? i sure hope so. I can do that. I CAN DO THAT ! Sa nu uit sa repet diseara in oglinda faza asta de vreo 10 ori si gata sunt regizor B-) ). Me gonna have a blonde PA yeaaaaaaaaah .... oh NO stop .... stop it right there ... i'm married, wtf am i thinkin ? :D and she's teaching english too :)

halebardul 24 Jun 2009 12:38

ia-ti cate blonde vrei (si vor)
da nu va indepartati de proiect, Catcher in the rye, ok? Ce secvente de sex? Din cate-mi amintesc, putea fi doar una cand ia o prostituata la hotel, dar nu se lasa cu actiune ci cu niste pumni in cap si extorcare de la pestele ei. Se mai frickyfricky cineva in cartea aia? :-/
Christian Bale si Steve Buscemi pot aparea, dar specificati pe ce roluri.

Sihaya 24 Jun 2009 13:17

@Cahambord: I'm not THAT KIND of p.a.

Am vb cu Steve Buscemi, si a zis k ar fi interesat sa joace rolul lui Mr. Spencer, dc i se da o actrita draguta (si mai tanara) pe post de sotie. Si dc cecul va avea inscrise numerele corecte. Acu'... nu sunt eu factorul de decizie. Sa se hotarasca producatorul. Si sa.mi transmita si mie cine este regizorul, k ma intreaba lumea si nu stiu ce sa spun.

Si inca cv. Joseph ma bate la cap k vrea rolul lui D.B. Caulfield. Sa.l pun sa dea un screen test?
Si as putea sa.l abordez pe Christian Bale, sa.l intreb daca are timp sa joace rolul tatalui, Mr. Caulfield.
Damn, what possessed me to ask to be PA.? It seems I'm doing all the hard work, and he's gonna get all the credit.

Sihaya 24 Jun 2009 17:31

@Chambord : N.ar fi mai bine sa fii producator? K aia au toata puterea (banului) de decizie (mai nou). Regizorul e cu puterea creatoare.

corinka 24 Jun 2009 18:11

@Sihaya
Cum saracie sa joace Christian Bale rolul tatalui lui Joseph Gordon Levitt???
Mai degraba l-as vedea pe Steve Buscemi in rolul lui Mr. Caulfield, ii sta foarte bine in costume elegante. Iar in rolul mamei ar merge Jodie Foster.

All times are GMT +2. The time now is 16:26.