![]() |
E vad tot ce s-a postat in materie de poze.
|
si ale mele se vad ? ca toti ziceau ca nu-s :-S
|
Sunt domne toate, de la Deep Purple la White Stripes.
|
huh, ce bine :-bd
bag si io ceva marfa din metal Opeth - Blackwater Park (2001) ![]() |
King Crimson - In the court of King Crimson
![]() Behexen - My soul for his glory ![]() PS: topicul a inceput excelent cu "The Freewheelin' Bob Dylan" :D |
Dirty Three - Horse Stories
![]() |
Coperti de la The Mars Volta in ordine cronologica cu fiecare album mi se pare ca au avut coperti tot mai putin faine :P
De-loused in the Comatorium (2003) ![]() si coperta alternativa de la De-loused ![]() apoi Frances the Mute (2005) ![]() si Amputechture (2006) ![]() pe ultimele doua nici nu le mai pun ca m-au enervat :P |
nu am suportat niciodata copertile (sau versurile :D ) Mars Volta dar compozitia lor instrumentala imi place la nebunie
|
I <3 TMV, de cand l-am auzit prima oara pe Cedric urland inceputul de la Inertiatic ESP!
Artworkul de la primele 3 albume mi s-a parut foarte potrivit cu muzica, Amputechture il am in original si bookletul e destul de misto. Dar celelalte doua ma dispera, mai ales ultimul, de o uratenie rara. N-am apucat sa ascult ultimul tho. Asa ei imi sun foarte dragi, nu cred ca-i prind pe undeva live vara asta dar la anul vreau neaparat. edit: si versurile, nici mie nu-mi plac cine stie ce, dar mi-au placut conceptele albumelor, mai ales la De-loused, care e inspirat de povestea unui prieten al lor care a stat in coma mai multi ani si cand s-a trezit s-a aruncat in plin trafic de pe un pod din Austin. |
dap, imi imaginez ca suna incredibil si live ... hope i get 2 see them too someday
|
pixies
surfer rosa ![]() come on pilgrim ![]() |
Metalizare romaneasca cunoscuta worldwide. Si una din cele mai bune "coperti" romanesti ever
Negură Bunget - OM ![]() |
![]() Not one of my favourite album covers, but surely one of my favourite singers. |
Scuze pentru marimea imaginii !
|
Cum Pauline e inca in exil, m-a mai rugat sa postez o coperta:
Sopor Aeternus - Es reiten die Toten so schnell ![]() |
miercuri, intreab-o ce zice de copertile puse de noi pana acum. tu esti mediumul prin care luam legatura cu ea. :D
|
|
sugestiv
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 01:56. |