![]() |
^^Poate pentru ca e genul de villain pe care e "cool" sa il iubesti. De fapt mereu m-am intrebat care e un mai bun villain, cel cu care tii, desi stii ca nu ar trebui sa faci asta sau cel pe care il urasti pana la moarte? Pe Joker l-as baga in categoria villain-ului carismatic,you just can't hate that clown :D.
|
genul de personaj pe care il urasti pana la moarte: - Kevin Spacey =Buddy Ackerman din `swiming with sharks` sau Meryl Streep= Miranda Priestly, `the devil wears prada`
personaj demn ura dar pe care nu poti sa nu il iubesti - `Joker` of course, banditii din `Reservoir Dogs` mai ales Mr.White- Harvey Keitel |
Hm.Henry Fonda nu a primit nici un vot.Se pare ca nu a vazut nimeni filmul cu el.
|
Once upon a time in the west e chiar western-ul meu favorit, dar Henry Fonda e un candidat destul de slab pentru subiectul topicului cand il compari cu Lecter sau Torrence si cred ca majoritatea celor care au vazut filmul sunt de aceeasi parere.
|
Da .. dar avand in vedere ca Henry Fonda avusese numai roluri de "good guy" pana la acest film ... si aici in primele minute ale filmului masacreaza o intreaga familie,inclusiv un baietel, il face un "villain" veritabil.
|
All times are GMT +2. The time now is 23:17. |