![]() |
Originally Posted by halebardul:
Vrei sa distrugi mediul inconjurator industrializand o insula paradisiaca? Nu te iau! :)) |
vrei sa mancam radacini salbatice si sa ne spalam cu nisip? Nici eu pe tine. :D
|
Luati-l pe Egon..Punct!
|
Originally Posted by halebardul:
Vreau sa facem baie in mare si sa mancam mere. Dupa ce recoltam primele mere, poate sadim si o vita de vie. Se inmultesc nevoile, iar eu - daca ma iei - va trebui sa ma apuc de croitorie si am nevoie de frunze de vita. |
Ce bine ! Am primit si io un vot. Wonder who might be :-? Multumesc :"> Miss Whoever-U-Might-Be !
I won't dissapoint ! :D Aaa si nu votati cu Halebardul, tocmai mi se confirma (din niste surse KGB) ca isi finanteaza campania din bani murdari (proveniti din crima si jaf, foc si sabie). Toata imaginea pe care ne-a prezentat-o a copiat-o din ziarul Click (de la descrierea lui Brad Pitt). Deci FRAUDA !!! |
@corinka
ce sa te mai iau, ca deja ai votat pe altul, tradatoareo! :P facem baie; fac sapun cu arome naturale de ylang-ylang si extract de masline, pasta de dinti din frunze de menta si eucalipt, uleiuri vegetale si creme din plante exotice. dar... mere? asta ai de gand sa-mi gatesti? :-O |
Originally Posted by Chambord:
in plus e amestecat si in asta: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=95652&page=2 ba mai mult...a incercat prin metode obscure sa ma atraga si pe mine eu unul m-as :-? X2 |
Eu inca nu am votat, asa ca ai grija cum te porti! :D
N-ai inteles nimic, Led. Noi doi pe o insula paradisiaca, serpi constrictori, mere etc. Daca mi-e prea cald ma infasor cu o reptila rece... =)) |
@campaniile de defaimare
n-aveti nic de oferit / numa tot de carcotit @ corinka nu te cred ca n-ai votat. esti cea care face prima orice aici, dupa pauline. (vorbesc de initiativa etc) acum vad ca incerci sa ma seduci cu sarpele ala... paradisiac. Evo! |
Pe cuvantul meu ca nu am votat inca. Am luat initiativa creand poll-ul, dar mi-e asa de greu sa votez! :(
|
xxx
|
pai corinka, sa rememoram atatea zile si nopti petrecute impreuna, noi doi.
cum te-am remarcat si admirat pentru performantele tale la concursul de miss cum ti-am luat apararea cand ai facut topicul "critica de film, obiectiv vs subiectiv" cum am fost primul care a apreciat cat de bine l-ai imitat pe neuptolem noptile cand am luptat impreuna, ca ilegalistii, pentru eliberarea paulinei si atat de multe altele. ce dovezi mai vrei? |
cine ti-a spus chiar acum un minut ce arata avatarul tau? si ti-a si aratat-o?
si n-a fost usor sa detectez adresa pozei, am dat "view source" la toata pagina ca s-o dibuiesc. |
cine iti acorda toata atentia? alaturi de cine te simti in siguranta?
si sa stii ca seman cu Christian Bale. :D |
Iti dau eu merge la ele si iti editez, daca-mi dai sefia guvernului dupa ce castigi campania. :D
|
vom fi doar doi pe insula aia, deci ori corinka va fi prim ministru, ori eu, vedem cum ne intelegem.
offtopic mai bine zi de ce nu se pot sterge mesajele proprii in topicul asta? - si in toata cafeneaua. |
oh shit oh shit ... am mai primit un vot :) ... so good ... fuck yeah fuck yeah :P
|
@Hale
in cazul asta nu te pot ajuta. I have no idea, n-am umblat la setari. |
@chambord
cred ca era pt cinemania dar i-a tremurat fetei mana :D |
iar ala pentru cinemania era pt mine, dar tot asa, tremuriciul de emotie...
|
All times are GMT +2. The time now is 15:14. |