![]() |
Schizoida esti tu, bai!!! Nu te-am pupat niciodata in cur.
|
Originally Posted by Pitbull:
pe Mala am vazut-o la TIFF acum 2 ani si am recunoscut-o dupa avatar. Do u believe that. :O |
@ europe_east: eu l-am cunoscut pe ghe orban & baba la concertu cohen! :)
e un tip f ok bun, si i-am mai cunoscut pe klein, pe ricutza, pe egon, pe gionloc, pe minrep (very nice meeting, pe ploaie la tiff!), pe serghei & - of course! - pe mala :x sper sa-i mai cunosc pe jactati & halebardul (daca vin unde i-am invitat B-) ) si mi-ar placea sa le cunosc pe corinka, pe pauline, pe judex... |
Pe mine ma cunosti, Leo. ;)
|
Eu nu-l cunosc decat pe Razi, cu care sunt colega, dar ne-am dat seama destul de tarziu ca postam pe acelas forum.
Mai am o teorie cum ca eu si cu buticut avem ceva cunostinte comune, dar ea zice ca nu. :P as vrea sa-i cunosc pe Pauline, Cinemania, corinka, illo, klein, judex, Egoism, buticut |
Buticut, ALS, cinemania [el imi starneste cel mai tare curiozitatea], miercuri, chambord, Pitbull, Pauline, Mala, klein, ricutza, razi, Gloria, Stefan, Dragomara, Led ar fi primii pe care imi doresc sa-i cunosc.
|
Mero, pai putem oricand sa bem o bere la niste machedoni. ;)
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Am vazut un film "impreuna" la TIFF. Tu nu m-ai observat, dar eu pe tine da. :) |
Originally Posted by hellsteed:
In avatarul meu de acum doi ani, acelasi ca cel de acum, e Jean Seberg :) |
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Si eu as vrea s-o cunosc pe Mala. Rau de tot!!!!
|
Räu, în sens bun, adicä, nu...?
|
Evident.
|
Bun, adicä biblic, nu?
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Vin pe jos pana la Cluj. In alta ordine de idei,MinRep.Poate cand mai trec prin Cluj. |
my bad... but still
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Jesus Maria e Madre de Dios and God Save me!!!!!!!!!!!!!!!
Arati si ca Jean Seberg????????? |
:))
|
Originally Posted by Judex:
Darn...earu vremuri cand puteam posta aici fara subtitrare. @Raptor..draw me a big gun! |
All times are GMT +2. The time now is 01:42. |