![]() |
Originally Posted by corinka:
cred ca mai degraba ma puneai la useri plictisitori :P. adik eu sunt un pic iconoclasta, dar pe forum chiar nu cred ca par. :) |
Pfff eu nu-mi gasesc locul nicaieri prin poll-uri. E de bine? :-?
|
welcome to the club...
|
Originally Posted by buticut:
Da, e de bine. Nu esti nici antipatica/nesuferita, nici plicti. E de bine, cel putin pana acum. :)) |
Sondajul a lamurit problema. Vezi, Chambord, am zis eu ca Tamarainsa e iconoclasta. =))
|
pai e intr-adevar cea mai ! de aia si as vrea sa scrie mai des
|
din pacate ati uitat-o pe IMM care ar fi fost runner-up in acest poll.
|
Categoric!
Gata. Refacem pollu'. |
Originally Posted by hellsteed:
Ai perfecta dreptate. Imi asum intreaga responsabilitate. :"> |
Originally Posted by Pitbull:
Mai bine fa altul: "Useri fascinanti". =)) |
useri misteriosi / fascinanti
:) |
Si ca sa nu mai fie discutii, inainte de a se face poll-ul sa se faca propuneri din care sa fie selectati "catindatii". :))
|
nu e nimeni prea misterios pe aici. suntem toti atat de histrionici si atat de attention freaks si spunem atatea lucruri despre noi, direct sau indirect, in gura mare sau in gura mica, incat nu a mai ramas nici o doza de mister din nimeni. afara de tamarainsa.
|
Era vorba despre fascinatie, nu de mister. :D
|
de ce suntem doar noi doua pe forum?
where is everybody? :-S |
S-or fi plictisit de noi. Suntem primele la useri plicticosi, dupa Dragomara. :))
|
deci cred ca pe mine m-au votat dusmanii, de genul dragomara, pauline si judex :))
|
a, si tu
:)) |
Pauline e banata. Nu voteaza.
M-or fi votat si pe mine prietenii mei djindjis si polimorfu'. In afara de tine. Habar n-am pe cine plictisesti tu. Ai uitat, insa, ca eu sunt o crestina milostiva si nu as fi putut vota pe nimeni, nici la antipatici, nici la nesuferiti, plicticosi etc. Toti mi-s dragi. =)) |
est crestina doar aparent.
cine te crede? :P |
All times are GMT +2. The time now is 23:45. |