![]() |
Originally Posted by Pitbull:
|
Nu va suparati ca intervin, dar care dintre voi miroase asa urit incit a ajuns pina la mine in birou?
|
Originally Posted by Ambra Blu: Reloaded:
|
Maicä-mea avea o vorbä: "Greutätile scot la ivealä esenta individului: pe cel bun, îl fac si mai bun; pe cel räu, si mai räu." Asa si cu închisoarea, si cu bannarea - si se aplicä si neutrei multimi vide: o enitate nulä, prin bannare, sfideazä orice logicä si devine si mai nulä. E drept, una singurä e capabilä de cest paradox: Ambr Abul-icu, care din fiecare bannare se întoarce si mai cäzut în gland decât înainte.
Acum, de pildä, vrea sä si-o definitiveze, si sä si-o ia si pe IP. Il vom servi. |
Ba eu ma tem ca si Pauline s-a-ntors cam ravasita din bannare. Si ea nu parea nula, cel mult "sensibila". Sa lasam statistica sa spuna, dar ma tem ca voi avea dreptate.
|
Nulä nu era, nici vorbä.
Dacä s-ar fi putut controla... Bannarea ei a fost o foarte regretabilä necesitate. (Nu ca în cazul lui Am-Bubu: Recycled; a lui e doar un trasu-apei indiferent.) |
Originally Posted by corinka:
Arareori. Cel putin conform experientei mele. Dar "poate sa". Cu grija insa, ca daca dai prea tare risti sa-l adormi la loc. For good. Sau sa fie si mai bezmetic. Oricum, scena mea favorita cu palme e cea dintre Cracanel si Pampon. |
All times are GMT +2. The time now is 18:36. |