Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Il y a longtemps que je t'aime (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95655)

miercuri 11 Jun 2009 14:15

Pai dupa cum observi eu am raspuns numai la the original post si dupa raspunsul meu au urmat spoilerele (pe care le-am decupat din coltul ochiului but still).
Consider ca stiu suficiente despre plot deja si nu vreau comentarii despre de ce a facut cineva ceva decat dupa ce vad filmul. Daca iti citesc opinia ta legata de gimmickul plotului, a mea o sa fie involuntar alterata si nu asta caut.
E recomandabil sa dai un preaviz nestiutorilor (randuri libere, font schimbat etc) ca sa nu ne avantam la fulforz in paragrafele revelatoare.

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 14:18

miercuri, iti bati gura de pomana...

definitia gafei: sa-ti bagi picioarele-n ciorba & sa le mai si invirti
ea le-a invirtit pin-a facut tocana

illotempore2002 11 Jun 2009 14:18

da.

miercuri 11 Jun 2009 14:27

Postul 4.
Inainte sa intru pe topicul asta stiam despre film o chestie de genul:
"Juliette was 15 years in prison. Confronted with the unexpected goodness of her younger sister Léa, who makes Juliette a part of her family, very slowly breaks up the Juliette's ice and bitterness and she carefully opens up."

Si mi-era suficient incat sa vreau sa vad filmul, acum stiu mai multe si as fi preferat sa le aflu din film, inclusiv faptul ca Juliette [...]
Si daca nu as fi citit topicul nu as fi stiut ca [...], as fi preferat din nou, sa aflu singura. I'm really not that unreasonable. :P

illotempore2002 11 Jun 2009 14:30

off

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 14:37

se pare k amnezia se ia de mina cu confuzia & face ravagii...
in postarea ulterior amputata (= finalul) scrisese EXACT asta!!!!

si-apoi, inclusiv pedalarea maniacala pe ideea 'si-a ucis fiul' ucide filmul pt cineva care vrea sa-l vada fara astfel de informatii - filmul nu se cheama, totusi, 'il y a longtemps que j'ai tue mon enfant'!

illotempore2002 11 Jun 2009 14:38

initial da, am dezvaluit mobilul crimei. tu mi-ai atras atentia ca e spoiler si atunci am scos. dovada mai mare a faptului ca sunt flexibila si corijibila ce vrei? acuma, really....

anyway, fie ca voi, e spoiler.
sterg tot mesajul si gata.
nu facem acum o tragedie nationala din asta.

miercuri 11 Jun 2009 14:42

Cum sa zic, nu mi-ai sticat filmul in sensul ca nu mi-ai dezvaluit continutul filmului, dar acum stiu exact la ce sa ma astept de la el...La inceput aflu asta, la sfarsit ailalta... Tu cand te-ai dus sa-l vezi, te-ai dus cu bagajelul asta? Ca eu spun inca odata, ca preferam sa sa fi stiut a lot less.

illotempore2002 11 Jun 2009 14:43

DA. eu cand m-am dus stiam subiectul din presa -.

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 14:44

... dupa ce-a citit toata lumea, dupa ce-a reluat ideea spoilerului aproape la fiecare postare, acu sterge prima postare de-acum 30 postari!!!

pai, ce sa mai zici? iar ne crucim ~X(

illotempore2002 11 Jun 2009 14:45

da, ai dreptate.
o sa sterg si din urma.

illotempore2002 11 Jun 2009 14:49

am sters tot.
acum sa stearga si miercuri acolo unde m-a citat.

sper ca acum e bine.

corinka 11 Jun 2009 14:55

Mama naibii! Am deschis ca idioata topicul asta cu gandul sa citesc asa, in diagonala, in speranta ca nu dau de spoilere. Si mi-am aruncat ochii fix pe un fragment al unei postari a lui miercuri: editat ca sa nu moara si capra altuia. Pana acum stiam doar ca a comis o crima... acum... s-a dus dracului tot farmecul filmului! X(

illotempore2002 11 Jun 2009 14:57

vai, ce sa ne mai facem!

repede si tu!

corinka 11 Jun 2009 14:58

Repede (eu?) ce?

illotempore2002 11 Jun 2009 15:05

you have a brain!
think!

corinka 11 Jun 2009 15:12

Chiar nu am chef sa ma gandesc la asta. Si nu mai fa pe desteapta cu mine, nu am chiar nicio dispozitie sa ma cert cu tine sau cu oricine altcineva azi. Si oricum, ma referisem la postarea lui miercuri, nu la a ta.

illotempore2002 11 Jun 2009 15:13

nu eu am facut pe desteapta, tu ai facut pe proasta mai sus (cand ai intrebat ca tu ce?)
iar despre dispozitia ta nu-mi pasa prea tare.

miercuri 11 Jun 2009 15:14

Da, se pare ca am spoilut si eu mai departe, scuza-ma. Si eu am patit aceeasi chestie.
Ca sa nu iasa un lant al slabiciunilor cred ca ar fi mai bine sa editezi postarea in care m-ai citat in italice, sa nu mai facem si alte "victime".

corinka 11 Jun 2009 15:15

Originally Posted by illotempore2002:

n
iar despre dispozitia ta nu-mi pasa prea tare.

Nu-ti pasa prea tare? Deci toti iti pasa un pic... :D Din partea mea, poate sa nu-ti pese deloc.

All times are GMT +2. The time now is 01:04.