![]() |
@illo: bai deci inceteaza ma faci sa ma simt prost si daca ma simt asa inseamna ca si sunt ... which is not acceptable.
si alta chestie care nu-mi convine: de ce liniuta mea din poll este MOV ?!?!?!?!?!?! deci o vreau pe "bleu ciel" - culoarea mea preferata. Si de ce e atat de scurta ? Nu corespunde cu realitatea din ... teren. |
priviti doamnelor si domnilor, cat mult bun simt are acest utilizator, cat de sensibil si de modest este, refuza sa i se faca complimente, nu are o parere buna despre el, ce sa mai, e bun de pus la rana!
|
Eu sunt cel mai antipatic: am facut-o pe illo sa-si faca un vaccin desi nu era neaparata nevoie. Iar acum i-a intepenit tot bratul. >:)
|
si probabil din cauza asta va trebui sa mai faca un vaccin
si sunt prieten bun cu Dragomara, cea mai antipatica din tot forumul, o ador 8-} |
sa stii, Hale, ca toata lumea mi-a zis ca nu e nevoie sa fac vaccin daca acel cui nu era de pe afara si nu era ruginit :D
l-am facut mai mult din cauza ororilor pe care le-ai prezentat aici.....a fost un exercitiu de persuasiune pt tine, nu e asa, diavole? |
Dhahaahaaa! Daaa! >:)
VOTATI-MA! |
deci, dragi telespectatori, userul numit Chambord are liniutza lunga......deci nu-l puteti vota ca si antipatic, mai ales voi domnisoarelor si doamnelor
|
care?
ia uite liniuta lunga la mine, sus, in poll eu si djinjis. Si nu uitati ca djinjis e negru! |
cui.
mai asteapta, ca urmeaza si StefanDo sa fie adaugat in poll. :D |
Originally Posted by halebardul:
|
Mistah J
nume e baiat simpatic, zau. Si nici nu mai scrie in ultima vreme. Voteaza-ma pe mine si nu vei regreta. (Adica vei regreta, ca te voi enerva in continuare. Doar daca premiul nu e bannarea :-S ) (atunci cu atat mai mult: voteaza-ma) |
ce nasol tre sa fie de Chambord.....nu-l voteaza nimeni...
eu nu as putea suporta asa ceva, bine ca nu sunt in pielea lui. m-as simti ingrozitor. |
nu mai voteaza nimeni pe nimeni de multa vreme.
- alooo, ba' adormitilor!!! |
Mistah J, pe cine-ai votat?
Hai ca doar stii ca eu vorbesc de rau pe unde apuc topicul ala deschis de tine: Joc - alege unu. E cel mai stupid joc posibil si se intinde la infinit. E râia forumului. Lumea isi pierde vremea pe-acolo fara nici un folos. N-ajuta la nimic, l-as desfiinta si tie ti-as da bannare definitiva numai pentru ca l-ai deschis. Hai acum, voteaza! |
aoleo, nici io nu suport jocul ala, e complet stupid, inodor, insipid, stupid, stupid.
|
iar Gloria nu cântă...
unde-s noii candidati in poll? |
Ce sa caute Dtagomara la "useri antipatici"? Ea intra in categoria "useri controversati".
|
asa corinka, lamureste speța :D
|
deci Chambord a ramas de carutza
=)) nici dracu nu l-a votat =)) mai multe voturi cred ca-si lua orice alt blajin de pe-aici (ziceti voi care) |
pana la urma si-a luat-o si chambord big time.
sa inteleg ca asta e formula finala, de fapt e sat fara caini aici. nici macar pitbulli... oricum, e amuzant ce se intampla. |
All times are GMT +2. The time now is 08:38. |