Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pauline Kael debanata (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95632)

Cinemania 05 Jun 2009 16:01

stie Ambra mai bine

Pitbull 05 Jun 2009 21:44

Unii se autonominalizeazä constant.
Ca sä nu uite lumea cä ei este.

illotempore2002 06 Jun 2009 22:22

as face eu, sigur, sigur. de altfel m-am si opus lui Pit acu cateva saptamani cand cerea banarea ta.
:-*

(mai devreme am fost Hide, m-am luat de saraca Dragomara din senin, acu sunt de treaba, uite vezi, sunt simpatica foc)

corinka 06 Jun 2009 23:39

Originally Posted by illotempore2002:

(acu sunt de treaba, uite vezi, sunt simpatica foc)

;)

illotempore2002 06 Jun 2009 23:41

adica?
:-/

sau ai gresit smiley-ul, vroiai sa pui altceva, gen (:| sau :-&

Neuptolem 07 Jun 2009 18:24

Originally Posted by Mistah J:

În cazul bannării mele s-ar sinchisi cineva să facă topic de genu' ăsta? :-?

Eu! Dar nu as insista, nu as ruga, nu as influenta. As scrie ori un singur mesaj mai mare ori mesaje scurte si seci, gen: "Vreti sa se intoarca?". "De ce nu vreti sa se intoarca?", ("Ce rau v-a facut?"), "Ok, deci voi credeti ca tre bannat?", "E decizia voastra.". samd.
----
Cu Pauline am votat "b)", desi 3 luni e putin, 6 luni ar fi mai aproape de realitate si nici atunci nu esti sigur de "schimbare".

bre 09 Jun 2009 13:38

Originally Posted by halebardul:

Pauline poate primi mesaje private?
a luat cineva legatura cu ea?
e de acord cu conditiile (im)puse?

am vb cu ea, nu cred ca vrea sa se intoarca :(

corinka 09 Jun 2009 14:04

Originally Posted by halebardul:

Pauline poate primi mesaje private?
a luat cineva legatura cu ea?
e de acord cu conditiile (im)puse?

Pauline poate primi/trimite mesaje private, pentru ca a fost bannata doar pe forum, ramanand, insa, in continuare in cineclub.

halebardul 16 Jun 2009 14:03

asta-i inca un poll care n-a contat :)

pauline aia buna ar fi animat forumul, mai ales acum cand pare amortit.
dar ce ne facem cu aia rea?

EgOisM 16 Jun 2009 14:20

Eu am vorbit cu Pauline si a spus ca daca ati ierta-o nu ar mai face scandal ;;)mie imi este dor de ea:(

halebardul 16 Jun 2009 14:33

daca interventia (stergere, bannare) ar fi rapida, n-ar fi nici o problema sa existe vreun user mai zurliu, ca si-o ia pe coaja imediat.
propun sa se intoarca daca s-a cumintit, lancezeste rau forumul.

dar daca mai greseste ne urcam toti in tren, mergem la ea acasa si o tavalim prin smoala si fulgi.
:)

Pitbull, iarta si tu!
o sa-si ceara scuze frumos fata, nu-i asa, Pauline?

Pitbull 16 Jun 2009 15:10

Eu am iertat-o de mult.
Si-a cerut iertare, în mesaj privat, si cunoscând-o, am stiut cä era sincerä.
Oamenii folosesc prejudecäti aberante. Conform uneia dintre acestea, tot ce tine de psihologie sau psihiatrie ar fi degradant - ce prostie! Dimpotrivä, un om care are probleme psihologice sau psihiatrice beneficiazä pe bunä dreptate de circumstante... nu atenuante, ci 100% disculpatoare, fiindcä nu poate fi fäcut räspunzätor de eventualele lui fapte nocive. Lipsa de responsabilitate EXONEREAZA - färä a anula calitäti ca moralitatea, inteligenta, cultura (pe care Pauline le are cu prisosintä.)
In aceste conditii, mä tem cä, la o revenire, ar începe prin a fi ea însäsi - bunä, onestä, spiritualä, creatoare, stimulativä - dar, mai devreme sau mai târziu, afurisita de instabilitate psiho... (...logicä? ...atricä? nu stiu, dar cred cä a doua), ar împinge-o din nou spre präpastie... S-a întâmplat iar, si iar, si iar... în trecut. De prea multe ori. (Totusi, de remarcat un aspect elocvent în favoarea ei: când e iertatä, se poate controla, având participäri utile, pentru perioade destul de lungi - spre deosebire de, paregzamplu, Am-Bubu, care si-a pierdut pânä si capacitatea asta: el nu mai poate contribui cu nimic, decât cu douä-trei zile de platitudini inepte, urmate de un colaps în agresivisterie vulgar-tâmpä.) Pauline are, totusi, lucruri de oferit - când e ea însäsi, nu Sister Hyde.
Asa cä as propune urmätoarea variantä:
Da, sä revinä... Dar la cel mai mic semn de instabilitate - din nou bannare (provizorie, pe termen nu fix, ci stabilit prin relatie cu ea: pânä se linisteste). Asa cum spuneam, ultimele douä iesiri necontrolate au degradat-o pe ea, nu pe noi. Si nu meritä asa ceva.
Sä revinä, sub control atent.

halebardul 16 Jun 2009 15:15

Uraaa!

Pauline, hai la joaca!
(Dar fara gherutze. :) )

Judex 16 Jun 2009 16:12

Si eu o doresc pe Pauline inapoi. Insasi bannarea ei a fost cam dura, dar fortata de situatia creata. Sunt unele sectiuni unde nu are rival.

halebardul 16 Jun 2009 16:30

So? Wo ist Pauline?

halebardul 16 Jun 2009 16:37

Si-a schimbat si avatarul, s-a facut cuminte. :) Se pregateste sa intre daca o primiti.

buticut 16 Jun 2009 16:46

Si eu sunt Pro Pauline daca isi toceste gherutzele :).

halebardul 16 Jun 2009 16:50

vot?

Cinemania 16 Jun 2009 16:52

deci? un-banned already?

corinka 16 Jun 2009 18:17

Gloria, Stefan, sunteti de acord? Poporul o vrea pe Pauline.

All times are GMT +2. The time now is 08:06.