![]() |
stie Ambra mai bine
|
Unii se autonominalizeazä constant.
Ca sä nu uite lumea cä ei este. |
as face eu, sigur, sigur. de altfel m-am si opus lui Pit acu cateva saptamani cand cerea banarea ta.
:-* (mai devreme am fost Hide, m-am luat de saraca Dragomara din senin, acu sunt de treaba, uite vezi, sunt simpatica foc) |
Originally Posted by illotempore2002:
;) |
adica?
:-/ sau ai gresit smiley-ul, vroiai sa pui altceva, gen (:| sau :-& |
Originally Posted by Mistah J:
---- Cu Pauline am votat "b)", desi 3 luni e putin, 6 luni ar fi mai aproape de realitate si nici atunci nu esti sigur de "schimbare". |
Originally Posted by halebardul:
am vb cu ea, nu cred ca vrea sa se intoarca :( |
Originally Posted by halebardul:
Pauline poate primi/trimite mesaje private, pentru ca a fost bannata doar pe forum, ramanand, insa, in continuare in cineclub. |
asta-i inca un poll care n-a contat :)
pauline aia buna ar fi animat forumul, mai ales acum cand pare amortit. dar ce ne facem cu aia rea? |
Eu am vorbit cu Pauline si a spus ca daca ati ierta-o nu ar mai face scandal ;;)mie imi este dor de ea:(
|
daca interventia (stergere, bannare) ar fi rapida, n-ar fi nici o problema sa existe vreun user mai zurliu, ca si-o ia pe coaja imediat.
propun sa se intoarca daca s-a cumintit, lancezeste rau forumul. dar daca mai greseste ne urcam toti in tren, mergem la ea acasa si o tavalim prin smoala si fulgi. :) Pitbull, iarta si tu! o sa-si ceara scuze frumos fata, nu-i asa, Pauline? |
Eu am iertat-o de mult.
Si-a cerut iertare, în mesaj privat, si cunoscând-o, am stiut cä era sincerä. Oamenii folosesc prejudecäti aberante. Conform uneia dintre acestea, tot ce tine de psihologie sau psihiatrie ar fi degradant - ce prostie! Dimpotrivä, un om care are probleme psihologice sau psihiatrice beneficiazä pe bunä dreptate de circumstante... nu atenuante, ci 100% disculpatoare, fiindcä nu poate fi fäcut räspunzätor de eventualele lui fapte nocive. Lipsa de responsabilitate EXONEREAZA - färä a anula calitäti ca moralitatea, inteligenta, cultura (pe care Pauline le are cu prisosintä.) In aceste conditii, mä tem cä, la o revenire, ar începe prin a fi ea însäsi - bunä, onestä, spiritualä, creatoare, stimulativä - dar, mai devreme sau mai târziu, afurisita de instabilitate psiho... (...logicä? ...atricä? nu stiu, dar cred cä a doua), ar împinge-o din nou spre präpastie... S-a întâmplat iar, si iar, si iar... în trecut. De prea multe ori. (Totusi, de remarcat un aspect elocvent în favoarea ei: când e iertatä, se poate controla, având participäri utile, pentru perioade destul de lungi - spre deosebire de, paregzamplu, Am-Bubu, care si-a pierdut pânä si capacitatea asta: el nu mai poate contribui cu nimic, decât cu douä-trei zile de platitudini inepte, urmate de un colaps în agresivisterie vulgar-tâmpä.) Pauline are, totusi, lucruri de oferit - când e ea însäsi, nu Sister Hyde. Asa cä as propune urmätoarea variantä: Da, sä revinä... Dar la cel mai mic semn de instabilitate - din nou bannare (provizorie, pe termen nu fix, ci stabilit prin relatie cu ea: pânä se linisteste). Asa cum spuneam, ultimele douä iesiri necontrolate au degradat-o pe ea, nu pe noi. Si nu meritä asa ceva. Sä revinä, sub control atent. |
Uraaa!
Pauline, hai la joaca! (Dar fara gherutze. :) ) |
Si eu o doresc pe Pauline inapoi. Insasi bannarea ei a fost cam dura, dar fortata de situatia creata. Sunt unele sectiuni unde nu are rival.
|
So? Wo ist Pauline?
|
Si-a schimbat si avatarul, s-a facut cuminte. :) Se pregateste sa intre daca o primiti.
|
Si eu sunt Pro Pauline daca isi toceste gherutzele :).
|
vot?
|
deci? un-banned already?
|
Gloria, Stefan, sunteti de acord? Poporul o vrea pe Pauline.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:06. |