![]() |
Originally Posted by Dragomara:
ok, m-am linistit, pumpkin :D |
Sunt curioasa: ce ai gasit ca avem noi in comun, din moment ce suntem "prietene in club cinemagia"? |
Originally Posted by corinka:
îţi spun după ce mă trezesc din somn. la prima vedere tu pari maleabilă, tolerantă şi cu mult bun-simţ ceea ce io nu-s, cică! aaa... şi ne place la amân2 Meryl Steep. despre restul vb mâine. noapte bună. :-* --- Keep - te rog nu te pune la mintea ăluia. l-a bătut suficient D-zeu. :-* >:D< :"> @ Hale - în caz că iar n-ai priceput: îl plac pe Keep pentru că este tot ceea ce nu eşti tu, adică e inteligent, sensibil, şi ceea ce-mi place cel mai mult e combinaţia stranie de umor, răzvrătire şi fatalitate. aaa... şi scrie din ce în ce mai des pe gustul meu. dacă tot n-ai priceput mâine îţi desenez. :| pa. |
asta e si ideea, contrarile se atrag cu cat contrariul mai mare, cu atat si atractia. :D eh, fii serioasa! |
hai ca vad ca lucrurile sunt din ce in ce mai bune
.... |
Originally Posted by halebardul:
după ce c-am visat urât, că mă tăiasm la un picior, într-o stâncă, unde tot umblam prin apă (chipurile vroiam să pescuiesc! :)) ) mai citesc şi urât! :D (io cred că e f mic. contrariul. atât :P ) |
All times are GMT +2. The time now is 04:04. |