![]() |
Ca sa nu ziceti ca-s om rau, propun un joc de societate: Recunoasteti personajul - pe dezbracate. Jocul cu pricina se desfasoara in felul urmator: nenea Win ofera un indiciu, domnisoara interesata de raspuns renunta la un articol vestimentar. Nu aveti nevoie decit de un webcam si o conexiune buna la net. No, cum suna?;;)
Primul indiciu e gratis: nu e Alfred Hitchock.;) |
Pentru o asemenea miza, sigur vor aparea foarte multe doritoare.
|
Si pentru ca avem deja o forumista curajoasa si dezinhibata, iata un nou indiciu: desi a facut relativ putine filme, omul nostru a abordat cam toate genurile: horror, drama, comedie, chiar si western...
|
Aaaa, da.Ala e.
|
eu propun alt joc: sa postezi imagini din filmele respectivului regizor:P
nu m-as supara nici daca ai posta chiar si titlul vreunui film:) |
1 Attachment(s)
Attachment 831
For the title I wanna see some flesh.>:) |
Mais oui!!Philip Kaufman.#-o
|
e duvall cel din dreapta?
|
Da.
|
din quiz-ul asta stiu doar:
2. Kynodontas 3. 4 Months, 3 Weeks and 2 Days 11. Das weiße Band - Eine deutsche Kindergeschichte 13. Bronenosets Potyomkin 21. Baraka 23. City Lights 24. The Third Man 27. Du levande 29. Le notti di Cabiria 34. Pierrot Le Fou 40. Lilja 4-ever 42. L'Age D'Or 49. Le samourai |
La care adaug:
06. Vozvrashchenie 09. Werckmeister harmoniak 10. L'annee derniere a Marienbad 12. Chung Hing sam lam 15. Kaidan 17. La double vie de Veronique 18. Ordet 20. The Holy Mountain 25. Zerkalo 28, High Noon 31. Les enfants du paradis 36. Who's afraid of Virginia Woolf 37. Umberto D 38. Onibaba 41. Mccabe and Mrs. Miller 46. Sansho dayu |
la 19 cum bagasi?
|
19.Vargtimmen
|
11 voiam sa scriu..nu stiu cum de scrisei 19:D
|
11.The White Ribbon Dar nu stiu mie de ce nu imi accepta raspunsul :-?
|
11. Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte
|
eu bagasem fara ß..nu ma gandii sa il inlocuiesc cu "ss" ca vazui ca se cer numele filmelor fara caractere straine si crezui ca l-a scos cu totul
|
Originally Posted by miercuri:
|
Originally Posted by Liviu-:
|
datorita noii optiuni google am mai aflat titluri si mi le-am notat in interminabila lista "de vazut"
05.Hausu 07.Spiklenci slasti 08.Uc maymun 14.hana-bi 16.Mat i syn 19.Vargtimmen 22.The Saddest Music in the World 26. Dog Star Man 30.Feherlofia 32. Meshes of the Afternoon 33.Sans Soleil 35. The Night of the Hunter 39. Bad ma ra khahad bord 43.Pi 44.Sayat Nova 45.Marketa Lazarova 47.Yukinojo henge 48.Otoshiana 50.The Room |
All times are GMT +2. The time now is 02:22. |