![]() |
Ma pregatesc sa vad toate filmele lui Fellini(si Hitchcock) asa ca presimt asa:ca oile-oi planje/ cu lacrimi de sanje,pasarele mii si stele...si la voce della luna...
Luna lui Fellini.8-> |
Originally Posted by Pauline Kael:
nu cumva sa salti La Strada |
unu dintre cele mai triste filme pe care l-am vazut dar foarte bun a fost l'enfer a lu danis tanovic...bun si rau in acelasi timp, bun ca film, rau ca sentimente ce apasa nu foarte tara dar cat sa stii ca e acolo ca apoi sa te copleseasca
|
Nobody knows (cred ca se numeste Dare mo shiranai in original, regizorul se numeste Shirokazu Koreeda, daca-mi aduc bine aminte). Un truc oarecum ieftin, filmul povesteste povestea a patru copii ai aceleiasi mame, frati vitregi, pe care aceasta, in permanenta life-crisis, ii neglijeaza. Problema maturitatii necesare la o varsta in care nu e normal, etc.
In the mood for love, de Wong Kar Wai, unul din regizorii mei preferati. melodrama. |
A moment to remember
Hachiko: A Dog's Story My girl and I |
Nu stiu altii cum sunt.....dar "Lista lui Schindler" are o durere atat de muta si profunda incat nu cred ca o sa-l revad curand (desi sunt multe scene demne de revazut) Tin minte scena in care Schindler il convinge pe Amon Goth sa ude vagoanele pline cu evrei - pentru el insemna o distractie dar pentru prizonieri insemna apa si deci o speranta de supravietuire :(
Asta e una din multele scene care ma fac sa plang si de aceea nu am mai revazut filmul - gets me goosebumps every time! |
All times are GMT +2. The time now is 09:46. |