![]() |
Originally Posted by danonino:
Fi fara grija ca am facut de toate in copilarie,printre care si caterinca de grasi asemenea tie.Iar la capitolul fizic,chiar ti-ai gresit omu. |
Ce se ataca mujicul asta :)))
lte informatii Interese: sexul pe balcon, perversa ca pe targu' ocna, viermii de matase si porumbul fiert. Ocupatia: liber profesionist. astea sunt interesele lui danonino, culese de pe profilul lui :) =)) Sa il intelegem ca atata poate. |
freakdoll, snowalker, iiii, nu credeti ca intindeti cam mult coarda? :) ca tot se vorbea de sarit coarda... :)
|
Ma scuzati ca ma bag unde nu trebe' da Freakdoll deja intrece masura. Tot ce nu e oltean si nu-i plac javrele de la coltul strazii e un rebut al societatii.
|
:)))
@Liviu- Nu cred ca intind cam mult coarda.Cand ma ataca danonet de ce nu ai aceeasi impresie??Nu e nevoie sa raspunzi.E o intrebare retorica.Mai multa impartialitate n'ar strica. @chuckyson Stiu ca esti suparat pe mine de cand te'am facut analfabet, dar n'o mai lua atat de personal.A trecut.Ok, beibi? |
Eu nu prea citesc topicurile de la cafenea, asa ca n-am de unde sa stiu cand si cum te ataca danonino pe tine, nici nu e treaba mea sa stiu. S-a intamplat sa nimeresc aici si indiferent de ce se intampla in alta parte tot n-ai dreptul sa ataci aiurea pe altcineva. Nu e un concurs de luat peste picior :)
|
Uite, moft.Te trezisi exact azi sa faci dreptate.Lumea se ia peste picior pe forumul asta de cand m'am inscris eu.Tocmai azi realizasi lucrul acesta.Dubios, foarte dubios.Nu ma asteptam la asta din partea ta.
|
Hai pe bune chill papusa (pe tot forumul), fara suparare ... stim ca pentru tine cearta e combustibil, dar ar fi numai bine sa schimbi din atitudine. Danonino parca a evoluat ceva de la inceputurile lui glorioase incoace ;)
Si ce ziceati de amintirile alea? |
Eu tin minte ca stalceam cuvintele cand aveam 3-4 ani.
Nu-mi puteam spune numele, Marius, is spuneam Zazu, de si acum imi spun verisoarele asa. In loc de lustra, spuneam strula, si in loc de fluture, futili. Asta a ramas asa ca o amintire de familie, pentru ca eram la bunic, si am vazut o molie in casa, si am inceput sa strig "Futili, tataie! Futili pe strula." Si azi, dupa 25 de ani, cand ne mai reunim aud povestea asta. Din cilcul "copiii sunt cam prostuti". |
@copila_satanista
Cred ca ti se pare. LE: Ok.Deci: eu pe tot forumul asta nu m'am certat decat cu 4 persoane.Nu m'am certat cu ele fiindca pentru mine cearta ar fi combustibil, cum li se pare unora, ci pentru ca nu inghit orice de la niste inadaptati social care'si manifesta frustrarile in acest mod pe internet.Si, mai ales, fiindca eu nu critic si nu fac misto pe la spate, ci spun omului in fata.In orice caz, intotdeauna am dat doar replica, nu am inceput eu disputa.Ca am continuat'o, da.Mi se pare normal sa fac asta:)) Asta ca nu sa mai induci lumea in eroare. Si, ca sa fiu si on'topic, mmm :-? Da, ziceam "steraurant" la "restaurant".Ce dragut, nu?:"> |
Originally Posted by FreakDoll:
Asta vine de la o persoana care nu se cearta cu nimeni niciodata . Totusi , pe net ?! :)) |
Uite moft.Ce nelamurire si pe capul tau.Discutii in contradictoriu.Vorba vine.Ai inteles acum, sau..?
|
Sa povestesc si eu o nebunie de-a mea :)) Rad de fiecare data cu/de mine cand imi amintesc :">
Este vara. Sunt la tara, in curte. Bunicii, parintii si alti straini frematau de colo-colo sa pregateasca d'ale lor. Bucate d'ale lor. Trebusoare de oameni mari! Eu, o papusa uitata pe acolo, prin curte. Aveam 2 anisori. Imbracata intr-un costumas galben, de bumbac 100%. Import. Fustita si camasuta, par ondulat-cret si ochii mari. Sa ma fi vazut! Ma mancai din ochi! :)) Nu, nu eram un personaj din anime, eram eu, o geto-daca get-beget. Cum eram lasata-n pace sa hoinaresc-n voie, ma apucai si explorai. La poarta, era o masina monumentala. Sedea acolo solemn. Ma ispitea rau-de-tot! Ma urcai. Greu. O dacie 1310 bej si canapele maro. Stai eu acolo, in mijloc, mult-mult-mult timp... La un moment dat, ce-mi vine sa fac ? Ce credeti ca facui ? Ce ?! Daca va intereseaza, spuneti! |
Ai cerut să ţi se dea permis de conducere şi, fiind în România, ţi s-a şi dat...
|
Originally Posted by into_the_labyrinth:
Aia s-a intamplat 16 ani mai tarziu :)) Vezi ca inca astept dupa replica aia care sa ma faca sa dezvalui mai multe :D>:) |
(there is no need to be mean, there is no need to be mean, there is no need to be....)
N...e intereseaza. |
Originally Posted by White1:
Cretzulynne, nu vezi ca suspansul ne omoara? Ai mila de noi, dezvaluie continuarea. |
Curtea era mare, foarte lunga. Masina sedea la umbra, sub vita-de-vie. Inauntru eram eu. Canapeaua nu avea intrerupere ca la masinile de astazi. Sedeai io asa linistita in mijloc. Parbrizul putin insorit. Ii vedeam pe oamenii mari in departare. Devenise un ecran caruia nu-i mai dadeam importanta. Era altceva mai important! Cheita! :x Nu, nu cheia de la usa, ci aia de acolo...din contact! Ma chema. Eram sub vraja ei. Ma aplecai si... o misc!
Instantaneu experimentez secventa miscarii: inapoi-inainte-inapoi-stat pe loc. Prima senzatie de thrill !!!! Pot jura cu ambele maini pe inima ca nici toate montagne-russe-urile de 45 de grade de mai tarziu, nici parasutismul, nici calaritul de orice fel, nici nimic altceva, nu a mai depasit aceea senzatie. EXPERIENTA UNICAT! la fel de unicat ca si taierea cordonului ombilical al propriului copil. A fost prima si ultima data. Aveti tot dreptul sa fiti invidiosi pe copilul ala, fiindca si eu mi-s invidioasa pe mine ca am reusit sa descopar frumusetea sofatului fara instructor in dreapta! Unde-i rasul aici, va intrebati ? Amu va zic: din nefericire, a durat prea putin fiindca oamenii mari mi-au auzit masina vie si s-au napustit asupra noastra...:(( Mai departe nu-mi amintesc decat bucuria mea si ingrijorarea altora. Iaca si-am incalecat pe-o sa, si v-am zis istoria asa. Mai vreti ? Mai scot din traista ? :D |
Originally Posted by Cretzulynne:
Frumoasa poveste, eu nu am nicio amintire mai devreme de 5 ani, tu ai fost mai precoce se pare.:P |
:)) Avea 2 ani!! You're going to jail (&then hell) too :D
|
All times are GMT +2. The time now is 20:04. |