![]() |
vb despre gradul de universalitate la un laborator..... un coleg dupa indelungi dezbateri " Bine, dar ce tre sa facem atunci s-o tinem cat mai ridicata"... (universalitatea ?)
|
Doamna Prof. Judet (chimie, clasa a XI-a, Sf. Sava, 1977-78):
- Mihnea, de ce nu te dai mai încolo? Nu vrei s-o înghesui pe Oana...? - Fäceti-mi copii butena. - Azi am sä vä fac copii... - Acizii... Azi facem copii alifatici. - Luminita, acum te rog sä iei creta... Haide, ia-o-n mânä! Luminita, IA-O-N MANA CAND ITI ZIC! Ce ai, fetito, ti-e fricä sä pui mâna pe ea...? Hai, cä nu te muscä...! Si acum, ridic-o... Hai mä fetito, ce faci acolo, te joci cu ea...? Lasä, n-o mai freca atâta si ridic-o când îti spun...! ... ...Hai, mä copii, ce dracu' oti fi gäsit de râs...? :( |
da' ce memorie a detaliului vorbit, de acum 31-32 de ani!...
|
Originally Posted by halebardul:
Le-o fi notat. Si eu mai notam cate o replica memorabila pe ultima pagina a caietului. |
profa vorbind de pictura
"eu nu mi-as pune-o in dormitor" |
" In viata se poate intampla orice si - mai ales - nimic"
( Michel Houellebecq, la o barfa, intr-un pub din Dublin ) |
azi, la o emisiune tv pe realitatea, un domn linistea populatia in privinta gripei porcine:
"pericolul e mai mic decat in cazul gripei aviare pentru ca, nu-i asa, porcul nu zboara!" |
"Turistii s-au adunat la obelixul din Costinesti"
o reporterita la pro... |
ce tare, asa zis. ma tot gandeam daca nu mi s-a parut cumva:P
|
un prieten: ba iti trag curu prin urechi
|
am si eu cateva :)
prietena mea: da' ce te iei asa dupa lumea gurii? tot ea: Doamne fereste,am zis ca ma molfolocesc toata de la caldura asta! profu de mate: hai sa va vad cum imi regulati problema asta...ca ma seaca de juma de ora! am vrut sa spun sa rezolvati,gata...liniste!am si eu altele pe cap acum...(hahaha) un amic: ba,nu mai suport ma...(eu): ce ma? ce nu suporti?(el): pai nu mai suport ma porcaria asta de telefon...de cate ori vreau sa sun imi spune ca n-am credit =)) aveam multe,mult mai tari...da nu-mi vin acum in minte... |
„Toti oamenii sunt frumosi din punctul de vedere al artei“ - O.Marciuc
|
"Toti oamenii sunt asa cum vrem noi ,din punct de vedere al banilor" - by Cremaxx B-)
|
"Hehe, ce le mai scoti! :P" - Rapture
|
la gradina zoologica din Atena...
o familie de romani: "Ui la asta ! Asta-i curcan ( casuar ). Vai de capul lui. " |
"Cei care nu aveti revista o puteti lua la iesire de la intrare"-12.12.09
|
"Aşa, ia-o-n mână. Pune domnişoară mâna mai cu curaj, că nu te muşcă! Aşa, şi acuma ne mişcăm: Sus! Jos! Sus! Jos! Sus! Jos! Sus! Jos! Vezi că nu e aşa greu?
" "Aşa, şi acum vreau să văd una groasă, da' groasă, ştiţi că mie aşa îmi place" din zicerile lui Tipic, undeva prin '89. |
"Banii costa!"(Pitbull citand-o la curs pe "marea" Cristina Nichitus):))
|
"Ma folosesc de cuvintele altora. Omului nu i se intimpla ceea ce merita, dar ceea ce i se aseamana, incercati sa fiti frumosi, ca lucrurile care vi se intimpla sa fie frumoase. Invatati ca si cum ati trai vesnic, traiti ca si cum ati muri maine si, ca sa vedeti foarte departe, incercati sa va urcati cat mai sus." ~ Domnul Ovidiu M., vorbindu-le discipolilor. :)
|
rap, i love you !
|
All times are GMT +2. The time now is 01:24. |