![]() |
pai era mai castigata daca era cu ovaz!:D
pe praful asta... |
@rrs85 - prenume, cel puţin aşa era-n piesa de teatru pe care-am ascultat-o-n copilărie. ;)
|
intrebare intrebatoare: un cacat sub o folie de aur sau niste aur invelit in cacat ? :-?
|
acum - sa nu zici ca-s pupincurist - dar ai prenume neobisnuit si chair frumos...:)
si, imi cer scuze in devans ca in postarea trecuta ti-am zis Dragorama!:D Eu initial am vrut ca nick prenumele dar era luat cu tot felul de combinatii si am recurs la aceasta varianta. Cateodata se mai confunda RRS cu RSS... Oare se poate schimba nickul? |
Originally Posted by rrs85:
Cele mai haioase au fost: DracuMara şi Bubamara (sper că ştii de unde, nu?! ;) ! =)) =)) PS: Rareş e un prenume atât de frumos! :"> |
imi inchipui...dar zi! =))
|
|
Chiar stiam melodia...:)
@copila_s niste aur invelit in cacat, pare mai palpitant! relevanta?! |
http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ
Rares e cam moldovenesc, destul de straniu in cazul unui brasovean. Sau nu... :-? LE Na, ca pusese si Dragomara melodia. :D |
Nu cred ca vrei sa-mi stii numele de familie..apropo sunt nascut la CALARASI!!!
|
Ei, nu ma ocup cu culegerea de informatii despre forumisti, sa pastram totusi un pic de mister. ;)
|
Eu tot timpul asociam Rapture cu ...
"The Rapture is an event in the futurist interpretation of Christian eschatology, in which it is posited that all Christians will be gathered together in the air to meet Christ at his return. " Vine din latinescul "rapere", care inseamna "a rapi". Am vazut referinta asta religoasa in mai multe filme. Copila, nickul tau e cool, nu asculta rautaciosii. Cat despre al meu, e prenumele cu initiala numelui, M. E tampitel, dar il am de cand eram adolescent, si atunci era cool sa-ti spui initaial numelui, nu numele intreg. |
@mariu_em
am crezut ca "em" vine dela "emo"...:D |
Nu, sunt mai batran, n-am prins emo. Nici pokemonii.
|
Nici nu stii ce-ai pierdut!:">
|
Originally Posted by marius_em:
Multam :) nu ma ating ei la inima asa usor ;) |
( rrs85, n-o lua ca o jignire!) |
Apropo, eu nu inteleg cum de aia din Galati sunt moldoveni, si aia din Braila sunt munteni, cand sunt la o aruncatura de bat unii de altii, s-au amestecat intre ei, vorbesc cu acelasi accent, (usor-moldovenesc, dar nu chiar), si probabil la un moment dat vor fi un singur oras, Bralati, sau Grailati, sau ceva de genul.
|
Cu tăţii sunt... moldoveni! ;) :(( :|
|
Originally Posted by Dragomara:
SI TOTI, SUNTEM ROMANI! |
All times are GMT +2. The time now is 03:56. |