![]() |
Sä stii cä!
Nici bicicleta "Pegas" nu-i departe! (Prietenii stiu de ce! - Avea un bäiat la bloc; toti voiam sä i-o-ncälecäm. El, nimic - ofticosu' dreacu"!) |
hai ca mi-am explicat mobra: se ambaleaza, se ambaleaza, face o gramada de fum si galagie, merge un metru pe teren inclinat, face fâs si hâc! si se opreste. Dupa care explodeaza, arde grandios, apoi mocnit, renaste din cenusa si o ia de la capat.
Si n-are frane. |
Drept-ai.
MOBRA sä fie! (Ba nu; e.) |
tocmai de aia mi-e simpatic.
ceea ce nu pot spune despre protejata lui. |
aveam in clasa la liceu o colega Dobre. profa de romana a facut greseala sa-i zica o data Dobra. Si Mobra i-a ramas numele...
|
A', se scrie prejos, niciodata prejoasa..Trebuie sa constientizati ca in ultima vreme nu prea am mai avut de-a face cu intelectualismul, cu scrisul, asa ca am inceput sa uit diverse lucruri gramaticale. Ma prostesc de la o zi la alta, recunosc.
Nu e nevoie de porecle, ati putea sa ma catalogati ca fiind unul care nu are de-a face cu clasa de intelectuali a Romaniei, sunt tarnacopist, ori taietor de lemne, ori sapator de santuri, manipulant, etc. Sunt un lucrator. Asta e adevarul, asta e realitatea si de ce sa ma ascund? Viata nu mi-a oferit munca de birou ca altora, poate pt ca IQ-ul meu, ori EQ-ul (mai ales EQ aista!) nu a fost suficient de mare incat sa pot accede in randul "privilegiatilor". Am folosit ghilimelele asa ca nu interpretati in vreun fel, m-am ferit de orice nesimtire ori milostenie. Incercati sa judecati echilibrat, cuvintele mele nu exprima ezact realitatea - ca nu stiu eu sa ma exprim - asa ca acceptati ceea ce va spun ca nu am motive parsive de a acoperi cu nisip o gafa gramaticala ori sa prezint liste de scuze. Deci, de acum inainte, sa va inchinati cand prezint aci pe forum vreo capodopera verbala ori un discurs cinematografic stralucit, ori alta creatie nedemna de un truditor de rand, nu in alte cazuri ca acesta. |
Originally Posted by StefanDo:
Era-n '77-79, mäträsise Dementu liceele teoretice, ne-a bägat cu forta meserii. Noroc cä ne-a bägat computere, deci "profii" erau niste informaticieni mai spälätei. Dan Vasilache, Riurik Bulgakov, Stefan Stäncescu - si... Mihai Dobre. (Evident: Dihai Mobre!)
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Neuptolem:
|
Eram la judecatorie azi si, in timp ce asteptam plictisita sa imi strige cauza (eram mai in coada listei), grefiera i-a strigat la un moment dat pe altii: Reclamanti: Dreptate X si Dreptate Y, Parati: Spermezan A si Spermezan B. Familia Dreptate a dat in judecata familia Spermezan. :D Si judecatoarea [of, Pitbull, era femeie!] zambea.
. |
All times are GMT +2. The time now is 01:24. |