Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Concursuri Cinemagia?? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95360)

Liviu- 30 Apr 2009 13:49

Originally Posted by StefanDo:

hm, s-au dus la Craiova? :)

Cu putin timp in urma nu era trecut nici un castigator, de asta ziceam :P Cel putin 2 zile concursul a fost inchis fara sa fie afisat castigatorul :D

StefanDo 30 Apr 2009 16:33

nu, functionarea concursurilor respecta urmatorul principiu, programat in sistem: extragerea se face la o zi dupa inchidere (nu ma intreba de ce, e decizia programatorilor).

iar in trei saptamani de activitate puteai participa de 21 de ori :)

Liviu- 30 Apr 2009 19:28

nu, functionarea concursurilor respecta urmatorul principiu, programat in sistem: extragerea se face la o zi dupa inchidere (nu ma intreba de ce, e decizia programatorilor).

Nu stiam asta, desi mi s-a parut ca a ramas mai mult fara afisarea castigatorului, dar probabil mi s-a parut.

iar in trei saptamani de activitate puteai participa de 21 de ori :)

Stiu. Asta am si facut :D Ca nu am avut noroc e alta treaba :P

buticut 03 May 2009 23:38

Hehe am bagat multe participari la posterele cu Inglourious Basterds, cam mult a tinut concursul. Eu am noroc doar la concursuri unde castigatorii sunt alesi in functie de punctaje (vezi Oscars) si nu in urma tragerii la sorti...Nu am castigat pana acum ceva la concursurile voastre. Poate o sa am mai mult noroc cu Public Enemies :D.

Liviu- 04 May 2009 16:25

Originally Posted by buticut:

Eu am noroc doar la concursuri unde castigatorii sunt alesi in functie de punctaje (vezi Oscars)

Ala nu e noroc :D E stiinta! :P

corinka 04 May 2009 17:48

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by buticut:

Eu am noroc doar la concursuri unde castigatorii sunt alesi in functie de punctaje (vezi Oscars)

Ala nu e noroc :D E stiinta! :P

La Oscars e mai mult intuitie sau coincidenta [in cazul de fata, ca buticut sa fi avut aceleasi preferinte ca majoritatea membrilor Academiei].

Liviu- 04 May 2009 18:51

Era mai mult o gluma ce ziceam mai sus, dar sa stii ca eu cand am ales la acel concurs am mers mai mult pe cine credeam ca merita, cu niste exceptii ca Slumdog pentru film si scenariu si nu l-am ales pe Sean Penn, desi credeam ca el merita. Vazusem mai toate filmele si am ghicit la toate categoriile importante (exceptie actor principal si film strain), dar am gresit la cele tehnice pentru ca nu prea am dat importanta acestor lucruri cand am vazut filmele. Deci in mare parte ai putea spune ca e stiinta :D

s_theo2003 07 May 2009 21:42

Cityplex - dezamagire

Nu stiu daca aici trebuia sa postez, ca posturile pe care le-am citit (nu le-am citit pe toate, decat cu un ochi ) vorbeau de corectitudinea concursului.

Eu am castigat invitatie dubla la wolverine in cityplex intre 4-7 mai.
Nu ma asteptam sincer sa castig ceva...
Am fost azi, si tipa de la casierie nu m-a gasit pe lista :(
Acum nu ma zgarcesc pentru niste bilete amarate, doar ca mi-am facut nijte planuri si cand ajung acolo - imi spun ca ei dau asa ceva - dar nu ANUME film - ??????? - ma rog.......
sigur nu m-am confudat eu cu altcineva pe site, iar pe lista tipei de la bilete chiar nu era cineva cu nume asemanator mie... so or aia a incurcat listele, ori nu erau toate...

vroiam sa stiu daca a mai patit-o cineva k mine.... si daca e sa castigati... duceti-va inainte sa va asigurati k sunteti p o lista ceva.. ..X( X( X(

Neuptolem 07 May 2009 22:52

Stai pe langa mine, daca cea din poza esti tu, vei intra sigur pe gratis la un film.
Easy, nu s-a sfarsit lumea, de exemplu o problema mai grava ar fi criza asta.

halebardul 07 May 2009 23:00

=))

Neuptolem 07 May 2009 23:04

De ce razi? E sanatos sa comunici. :| Iata c-a plecat. Asta e...

halebardul 07 May 2009 23:10

=))

ai fost un scump!

=))

buticut 07 May 2009 23:38

Originally Posted by Neuptolem:

Stai pe langa mine, daca cea din poza esti tu, vei intra sigur pe gratis la un film.
Easy, nu s-a sfarsit lumea, de exemplu o problema mai grava ar fi criza asta.

Ce gigolo e neupto asta :D.

alexander19 10 May 2009 13:18

pt s_theo2003:
invitatiile la cityplex sunt valabile la orice film, mai putin la avanpremiere.
tu zici ca ai castigat la wolverine? (problema este: sigur erau invitatii pentru cityplex?)
stiu ca a fost un concurs separat acum 2 saptamani pentru invitatii duble la wolverine, dar nu erau la Cityplex...mi se pare ca erau la The Light Cinemas.

s_theo2003 17 May 2009 20:03

era pentru promovarea filmului wolverine, si invitatiile erau pt Cityplex. Le-am trimis o reclamatie si pe situ lor , si mi-au raspuns :) au zis k a fost o incurcatura, ca trebuia sa ii specific tipei de la bilete ca nu sunt pe lista permanenta, ci pe cea pt wolverine (chiar asa i-am si zis dar nu conteaza). au fost dragutzi si au zis ca pot sa trimit pe cine vreau - eu il vazusem atunci - in orice zi :D. a fost sormea ieri . hi hi

s_theo2003 17 May 2009 20:03

Neuptolem, stau langa u daca ma duci la 3d :)))

Neuptolem 18 May 2009 00:09

Originally Posted by s_theo2003:

Neuptolem, stau langa u daca ma duci la 3d :)))

Ati citit, da? :) N-am pus-o eu sa zica.
Intai sa-mi deschid afacerea aia banoasa si cand imi voi putea permite sa ma culc in bancnote de 100$, te duc la 4D. Atunci o sa fie 4D deja, CAND o sa am eu banii aia.

UnderZero 20 May 2009 13:19

Salutare. am si eu o problema. Am castigat un bax de lipton raspberry la concursul de pe site, si am trimis mail cu numele, adresa completa si numarul de telefon. in cat timp se raspunde la aceste emailuri si cum? tot ptin email, sau prin telefon? am trimis un email duminica si nu am primit nici acum raspuns.

multumesc

PS: i'm a boy, numa ca m-am inregistrat la concurs si de pe adresa iubitei mele si daca de pe contul asta am castigat, de pe asta postez problema.

StefanDo 20 May 2009 13:57

nu cinemagia se ocupa de acest concurs (mail-ul tau a fost forwardat automat celor de la Lipton).

Cel mai bine ar fi sa citesti regulamentul concursului si eventual sa folosesti numarul de telefon pentru a-i contacta direct pe ei ;)

UnderZero 20 May 2009 20:46

ok. mersi mult! :)

All times are GMT +2. The time now is 13:17.